Wil jij een nieuw interieur?

 

GUN JEZELF EEN FIJN THUIS.

Een nieuw interieur, droom je daarvan? Dat kan al op een vrij eenvoudige manier waarheid worden!

Hoe? Ga voor een online interieuradvies en je kunt snel zelf aan de slag. Professionele tips & tricks helpen je op weg en als je wilt, krijg je ook nog extra persoonlijke begeleiding.

Waar wacht je nog op? Ga voor een vernieuwd interieur en maak de eerste stap.

DE ACTIE VAN DE MAAND JANUARI:

40% korting op een online interieuradvies ! Normaal v.a. €325,-

Styling22-woonkamer-interieuradvies-Elst

Boek je voor 2-2-’22 een online interieuradvies, dan krijg je 40% korting

En dat niet alleen: je kunt al vrij snel nadat de kerstboom eruit is, beginnen aan je interieurupdate!

Hoe fijn is dat? 

Je hebt dus tijdelijk de mogelijkheid om een uitgebreid online interieuradvies te boeken vanaf slechts € 195,-

Je kunt er werkelijk jaren plezier van hebben; een fijne sfeer in huis, met de kleuren die bij je passen, een eenheid, dat wil je toch?

Actie van 40% korting

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Twijfel je nog?

Ik snap dat je nu nog even twijfelt. Een interieuradvies op afstand, kan dat wel? Ja, dat kan! Ik heb afgelopen 8 jaar vele adviezen mogen geven (richting 460) En veel van de grote adviezen heb ik deels ook online gedaan. Dat beviel beide partijen ook goed. Vandaar mijn overtuiging dat het op een goede manier kan, zeker met onze speciale aandacht en expertise!  GEHEEL ONLINE interieuradvies dus!

Michelle werkt met mij en is ook goed in het vertalen van de wensen van jou in een passend advies. Het is zo fijn, we sparren samen over jouw hulpvraag: dus je krijgt (op de achtergrond ) eigenlijk veel meer hulp dan je zou denken!

Wat wil je?

 • Andere kleuren op de muren, of denk je eraan om bepaalde meubels een nieuwe kleur te geven?
 • Heb je nieuwe meubelstukken op het oog, maar je weet niet welke afmeting, kleur, model of stijl het beste bij de rest past?
 • Of vind je heel veel leuk en mooi wat je op tv en in de bladen ziet, maar weet je niet hoe je trends of accessoires toe kunt passen in je eigen huis
 • Een keer “de boel” omgooien in huis, een andere indeling en meer ruimte scheppen, maar hoe dan?
 • Een beetje meer rust, eenheid en sfeer. Is dat waar je naar snakt?

Geen nood!

Wij kunnen je helpen! Je krijgt een helder plan digitaal toegestuurd, en je kunt daarna zo aan de slag. We zetten voor jou op een rijtje welke kleuren je waar kunt gebruiken, of we delen je huis opnieuw in met de meubels en de spullen die je hebt, of juist met wat nieuwe items, wat jij wilt!

Enne… jij krijgt dus 40% korting nu, op de prijzen van de online adviezen. Kijk voor meer uitleg over de verschillende ONLINE interieuradviezen hier. Op de andere adviezen krijg je tot 2-2-’22 10% korting.

Geef wel aan in je aanmelding dat je van de actie van jan.22 gebruik wilt maken!

Kijk goed wat bij je past.

Online Goud, ter waarde van €325,- Met een kleurenplan en indelingsplan en tips voor shopadressen die bij je stijl aansluiten. Dan kun je zelf fijn gaan shoppen.

Goud-De-Luxe , ter waarde van € 475,- Hierbij krijg je extra online begeleiding, we kijken bij je binnen tijdens een waardevolle extra zoom-call. Zo kunnen we goed helpen. En je krijgt ook nog een persoonlijke lijst met shoplinkjes voor bepaalde producten. Dat scheelt je heel veel zoeken. Het bespaart je dus frustratie en tijd. En je weet zeker dat het mooi staat in huis;-)

Vul meteen het contactformulier in, dan kun je al snel aan de buurt zijn. Je krijgt een mail toegestuurd met daarin een lijstje vragen, dan kunnen wij ons vervolgens goed voorbereiden.

Of

Stuur een whatsapp bericht waarin je aangeeft dat je meer info wilt over de online adviezen. Je krijgt dan binnen 24 uur antwoord.

Ik vul het contactformulier in

Voor online advies met 40% korting.

Whatsapp voor meer informatie

Binnen 24 uur telefonisch contact.

Let op: we hebben een beperkt aantal plekken in onze agenda’s. Vanaf februari geldt er een andere actie.

40% korting op online advies (als je op tijd boekt!)

Sketchup-doodle4

Wil je weten welke online adviezen er mogelijk zijn?

Ga je voor een uitgebreide basis, dan ga je
voor “Online Goud”  Met dit online advies weet je hoe je meubels het beste in de ruimte kunt zetten en/of je krijgt een kleuradvies voor de wanden, deuren, kozijnen en eventuele meubels die je wilt verven.

Heb je nieuwe decoraties, meubels of andere spullen nodig? Breid je advies dan uit met een persoonlijke shoplist en een extra online inspiratie-sessie. Je kiest dan voor pakket “Online-de-luxe”! Wij gaan aan de hand van je budget, je foto’s, je vragen, je kleuren en indeling, gericht en speciaal voor jou op zoek.

Styling22-online-interieuradvies-vakantiewoning-kinderkamer

Waarom zijn wij de geschikte hulp voor jou?

 

Zoveel redenen om onze expertise in te schakelen, haha. Ik heb inmiddels honderden adviezen gegeven en mensen blij gemaakt met een interieur dat verrassend, sfeervol, “anders” en goed doordacht en praktisch was. Ik doe niets liever dan ruimtes opnieuw indelen en werken met kleur. Ik heb al vele woonkamers, keukens, maar ook slaapkamers en zelfs toiletten ingericht. Ik heb een goed oog voor ruimtes, details en kleur. 

Michelle kan heel snel en mooi de sfeerbeelden maken, zodat je kunt zien hoe je sfeer of indeling gaat worden. Ze weet haar weg online goed te vinden en kan dus heel goed je voorzien van de juiste linkjes naar de mooiste interieuritems. Ze is ook creatief in haar denken en ontwerpt dus ook graag net even anders dan anders. 

Wil jij onze online hulp?

Styling22-Mandy&Michelle-interieuradvies-Elst

Alvast een voorproefje van wat er mogelijk is:

 

Verander je huis door kleur, behang, andere indeling of accessoires. Wil je professionele hulp om er een geheel van te maken? En een persoonlijke shoplijst?

Dat scheelt je veel tijd, frustratie en misschien geld!

Dus: doe het in 1 keer goed 🙂 Je hebt jaren plezier van je goede keuzes. Elke keer geniet je zoveel meer van je gezellig ingerichte woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Dat is toch veel waard, zo’n fijne sfeer in je huis?

Hier zie je een paar metamorfoses, de Before & Afters. Zo krijg je een beeld van wat mogelijk is. Wil jij jouw Before ook veranderen in een sfeervolle After? Ga voor een  online advies met maar liefst 40% korting. Of kies een van de andere adviezen, met 10% korting tot 2-2-’22! 

Wel even aangeven dat je gebruik wilt maken van de actie van januari!

Before & After

Before-Styling22-speelkamer
After-Styling22-interieurplan-werkkamer-kleuradvies-bureau-woning-Bemmel
Before-Styling22-woonkamer-interieuradvies-
After-Styling22-woonkamer-263-1

Hoe gaat online interieuradvies in zijn werk?

Eigenlijk heel makkelijk, volg deze eerste stappen en de rest gaat vanzelf.

Z

Neem via het contactformulier hieronder contact met ons op!

Z

Om jouw droom interieur te kunnen maken hebben wij natuurlijk informatie nodig zoals: jouw wensen, afmetingen & budget. Bij stap 2 lever jij jouw informatie aan, hiervoor krijg je nog een mail met een vragenlijst, zodat je alles makkelijk kunt aanleveren.

Z

We gaan aan de slag met jouw voorkeuren en wensen en maken een interieurplan waarbij je jarenlang een fijn gevoel hebt.

Geef aan of je voor “ Online Goud” of voor “Online-de-luxe” wil gaan. 

 

Na het voldoen van de factuur en het aanleveren van de informatie en foto’s die wij nodig hebben (staat in de mail die je krijgt), krijg je binnen 7 werkdagen je plannen thuis! 

Yes! Een frisse start van het nieuwe jaar. Geniet van je woonruimte, je thuishaven. Vooral nu je er veel moet zijn… 

 

Kies voor deze aanbieding, nu is het extra voordelig!

  Ik wil gebruikmaken van de actie! Ik kies:


  Ja, ik geef hier toestemming voor

  * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.

  Veelgestelde vragen:

  Kunnen jullie ook helpen als ik nog niet weet welke stijl ik wil?

  Natuurlijk! Leuk juist om samen te ontdekken waar je je het prettigst bij voelt. We houden er juist van om met heel veel verschillende mensen te werken, die allemaal hun eigen stijl, inbreng en persoonlijke touch in huis willen.

  Je stijl hoeft geen naam te hebben, een etiketje. We hebben liever dat we jouw stijl (en dat kan een mix van stijlen zijn), proberen te vangen in een interieur.  Jij, en je eventuele partner of andere huisgenoten, moet je er helemaal thuis en senang voelen. Daar gaan we voor!   

  Je ziet het ook bij alle voorgaande projecten op deze website, en op mijn instagram, juist leuk al die verscheidenheid, die verschillende smaken en eigenheid.

  “Ieder ontwerp is anders, daar streef ik naar. De rode draad die je wel door mijn ontwerpen heen zult zien, is het gebruik van kleur. En ook dat pas ik bij jou toe, zoals het bij jou past! Al zal ik je wel hier en daar een beetje willen prikkelen om nèt even verder te gaan.” – Mandy

  Wat moet ik allemaal aanleveren aan jullie, zodat jullie een goed en persoonlijk advies kunnen geven?

  Natuurlijk geldt, dat ons advies specifieker en beter wordt, naarmate wij meer informatie hebben. In de mail die je ontvangt nadat je een advies boekt, staat duidelijk uitgelegd wat je ons kunt toesturen. 

  Reken op: Goede foto’s uit diverse hoeken van de kamer, maten van je meubels die blijven, afmetingen van je kamer (plattegrond, schetsje), een lijst met je wensen en beelden van wat je mooi vindt (pinterest of foto’s, of een moodboard)

  Sommige mensen sturen een ook nog filmpje van de ruimte. Dat is heel handig. 

  Wel graag: zoveel mogelijk informatie in één bestand/ mail/ wetransfer;-) Dan hebben wij alles bij elkaar

  Heb je ergens vragen over, hoe je het moet aanleveren, laat het zsm weten, dan leggen we het uit. Komt goed!

  Is een moodboard nodig?

  Nou, als je bedoelt dat je er vooraf een voor ons moet maken, dan is het antwoord nee. Het is wel handig om bijvoorbeeld op een pinterestbord al wat dingen te verzamelen die je mooi vind. dit bord kun je dan met ons delen. Dat werkt heel makkelijk. Maar je mag ook wat foto’s van bepaalde kleuren, sferen, meuvbels sturen zodat we een idee hebben waar je voorkeur naar uit gaat. 

  En als je juist van ons graag een moodboard ontvangt, omdat je dat fijn vindt als uitgangspunt voor het ontwerp, dan krijg je dat natuurlijk.

  Stel dat ik ook nog een advies aan huis wil, kan dat dan?

  Uiteraard gaan we kijken of dat haalbaar is in de tijd dat je advies zou willen, we kijken samen in onze agenda’s en dan boeken we een advies aan huis. Dit kan Goud , Platina of zelfs Briljant zijn. Leuk!

  Kijk dus of je na je onlineadvies voor een bepaalde ruimte, alsnog interieuradvies aan huis wilt, met persoonlijk contact. Dit kan bijvoorbeeld als je nog meerdere ruimtes wilt aanpakken. Of je wilt gaan verbouwen. 

  Zo kun je eerst even heel voordelig kennismaken met ons en onze werkwijze. 

  Mag ik ook voor meerdere ruimtes in huis jullie online advies boeken?

  Natuurlijk! Maar leg het eerst even aan ons voor wat je zou willen, dan kijken we even wat voor jou het voordeligst is. 

  Misschien nu meerdere pakketten “online-Goud” voor bijvoorbeeld de woonkamer en 2 slaapkamers, of misschien maken we een een mooi totaalpakket voor je;-)

  Mag nu gebruik maken van deze korting, maar het advies later plannen?

  Ja, dat mag!

  Maar je kortingsprijs is precies 30 dagen geldig. Dus zorg dat je op tijd je plekje reserveert, want onze agenda’s lopen ook snel vol. We willen voor ieder interieurplan de tijd nemen, dat snap je. 

  Wat nou als ik te laat ben voor deze actie?

  Tja, dat zou jammer zijn. Maar… in ieder geval tot de lente begint, wil ik nog wat extra kortingsacties doen voor de online interieuradvieze

  Let op: deze 50% kortingsactie komt NIET meer terug. Dit is echt alleen geldig voor de mensen die in 2021 al beslissen dat ze in 2022 een nieuw interieur willen met behulp van een online interieuradvies!

  Dus begin 2022

  met een online interieuradvies van 

  Styling22!

  Ik heb een andere vraag, waar kan ik die het beste stellen?

  Goede vraag;-)

  Dat mag via een mail naar

  team@styling22.nl

  of

  whatsapp Mandy: 06-24665715

  Mooi voornemen voor 2022:

  Laat je helpen door styling22!

  Wij wensen je een geweldig en sfeervol nieuwjaar!

   

  Wees wijs en kies nu voor de korting!

  Sketchup-doodle4

  What they say!

  Mandy had ons al enorm geholpen met ons interieur in Elst. Dus voor ons was het als vanzelfsprekend dat wij haar hulp wilden vragen voor ons appartement in Duitsland. Wij wilden een indelingsplan, kleuradvies en ook advies voor de accessoires en de verlichting.

  Mandy heeft ons ook op afstand heel goed geholpen. Ze is nooit in ons appartement geweest. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. De indeling is logisch, prettig en sfeervol. Mandy had ook veel praktische tips om het gaandeweg steeds gezelliger te maken. Door middel van foto’s, tekeningen en goede communicatie, begreep Mandy heel erg goed wat onze wensen waren. Ze hielp ons een stapje buiten onze comfortzone zetten, met een supermooi resultaat. De kleuren zijn in alle ruimtes erg mooi geworden, geen muur is wit gebleven, zowel de keuken, de woonkamer, als de slaapkamers zijn nu bijzonder warm en gezellig. Wij raden het zeker aan om te gaan voor een online interieuradvies bij Styling22! Bedankt, CvK

  Sketchup-doodle4

  Styling22

  Volger 22
  6662 VK Elst

  06 24 66 57 15
  Mandy@styling22.nl

  Lid-van-BNS-Crisp

  Werkgebied ca 80 km
  rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

  Rekeningnummer
  NL22 KNAB 0256 4678 97

  KvK: 60089490
  BTW: NL001883522B95

  Contact

  Spreek ik je snel?

   Ik wil gebruikmaken van de actie! Ik kies:


   Ja, ik geef hier toestemming voor

   * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.