Hoe wil jij je trap?

Ga je voor een trap met kleur, vloerbedekking, een loper, leer, betonlook?

Wat je ook kiest in je hal of woonkamer; besef dat een trap je ruimte kan maken of breken.

Je trap als blikvanger?

Je trap is vaak een onderdeel van je hal, je entree. In dat geval is het je visitekaartje. De meeste mensen denken daar niet echt bij na. Het is vaak onderdeel dat wat minder aandacht krijgt.

Wat heb je voor een soort hal (huis) in welke stijl zou de trap dan het mooist overkomen? Welk materiaal wil je er op, denk aan geluiddempend, met verlichting, niet te glad, uitstraling en prijs. Met een goede verf en een kekke (of basis-)kleur, geef je je trap al snel een metamorfose.

Een mooie blikvanger in de hal, leidt de aandacht een beetje van je trap af, als je dat wilt.

Heb je de trap niet in de hal, maar in je woonkamer, dan wil je deze of accentueren òf camoufleren. Ik heb wel een aantal mooie resultaten, maar niet overal de before foto van. Check mijn Instagram eens voor meer foto’s en inspiratie.

Druk op de pijltjes om de Before & Afters te zien!

What they say!

“Wij hebben Mandy benaderd voor de styling van ons nieuwbouwhuis. Ons huis werd natuurlijk kaal opgeleverd dus ze kon volledig haar gang gaan! Ze heeft ons advies gegeven over licht, looproutes, kleuren, indeling, behangetjes, materialen, noem maar op. In het hele proces heeft Mandy ons geadviseerd. Onze woonkamer en slaapkamer zijn de parels van het huis geworden, waarbij ze echt heeft geluisterd naar onze wensen. We zijn ontzettend blij hoe mooi het allemaal is geworden!”

Karin en Indy

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.