Werk & Inspiratie

BINNENKIJKERS GEVEN JE VEEL INSPIRATIE

DUS KIJK RUSTIG BINNEN BIJ MIJN KLANTEN, ZOWEL PARTICULIER ALS ZAKELIJK.

 Je hebt al aardig wat binnenkijkers bekeken, je hebt er nu echt zin in. En toch twijfel je.

Want je blokkeert, je weet niet of het gekozen behang wel matcht met je vloerkleed. Je wilt kleur toevoegen, maar ga je voor een trendkleur, of volg je je gevoel?

Je wilt straks ook graag een mooie gezellige woonkamer, net als je gezien hebt in de binnenkijkers, maar hoe dan?

Ik help je, no worries! Ik doe niets liever!

Binnenkijkers

Binnenkijker-interieuradvies-kleuradvies-STYLING22

Wil je gluren bij de buren?

Kijk dan bij de mooie binnenkijkers met veel foto’s

Binnenkijker-interieuradvies-kleur-roomdivider-STYLING22-188

Wil je kijken en vergelijken?

Dan zijn de metamorfoses leuk om te zien!

Binnenkijker-interieuradvies-styling22-woonkamer-

Wil je tips & verhalen lezen?

Lees dan mijn blog!

 

Sketchup-doodle4

Binnenkijkers particulier & zakelijk

Ik heb veel klanten blij kunnen maken, met diverse interieuradviezen. Ik moet zeggen dat mijn hart uitgaat naar mensen blij maken met hun directe woonomgeving. Ik weet dan precies voor wie ik werk, ik draag dan bij aan het woon- en leefgeluk van mijn klanten. Heerlijk vind ik dat!

Dat is zakelijk vaak anders; vandaar dat ik graag voor zaken werk waarbij ik weet dat ik de werknemers, de mensen voor wie ik bezig ben, ook gelukkig kan maken. Het moet voor mij nog een beetje dichtbij de mens staan. Ondernemers die zelf ook hart voor hun zaak hebben en er oprecht zelf ook van genieten, als hun zaak opgeknapt is.

Waar kan ik zakelijk mee helpen: Indelingsadviezen, kleuradviezen, styling, verlichting, akoestische oplossingen. Kleur en praktische oplossingen, net als planten, zorgen voor meer werkgeluk en productiever werken. Dat wil jij toch ook?

Welke zakelijke opdrachten heb ik gedaan? bij Schoonheidssalons, kapsalons, kantoren, directiekamers, bedrijfsrestaurant, airbnb, B&B, interieurstudio’s, interieurwinkel, podia bij de Woonindustrie, etalage van BNS-Crisp, adviezen op de VT-Wonen & Designbeurs, voor SBS en voor RTL4 in een woonprogramma en ik help bij een grote keuken-showroom met het kleuradvies en de styling. Ik kies mijn projecten zorgvuldig. Ik wil er zelf energie uit halen en genieten van de reacties van mijn klanten. Van een aantal van deze projecten staan er foto’s bij de binnenkijkers.

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.