Blog

 

Wil je tips & verhalen lezen?

Lees dan mijn blog!

Styling22-interieuradvies-decoratieve-wand-eetkamer-Groesbeek
Sketchup-doodle3
Voordelen van interieuradvies aan huis

Voordelen van interieuradvies aan huis

Interieuradvies aan huis.Je zoekt interieuradvies aan huis omdat je bezig met de inrichting van je huis, leuk! Of het nu een kleine verandering is of een grote verandering, het is verstandig om goed na te denken over alle facetten van je interieur. Het krijgen van...

Is een interieurontwerp nodig?

Is een interieurontwerp nodig?

Kies tijdig een goed interieurontwerp  " Een goed interieurontwerp zorgt niet alleen voor de juiste sfeer en praktische oplossingen, het voorkomt ook frustratie achteraf. Vooral bij verhuizen naar nieuwbouw of bij verbouwen, is het van belang om tijdig de juiste...

What they say!

“Styling22 / Mandy van Bussel heeft een geweldige gave om te adviseren in kleur, inrichting en styling bij wat je past. Zij heeft perfect geholpen om van onze woonkamer een rustige, mooie en vooral ook huiselijke ruimte te maken. Zij heeft ons gewezen op de mogelijkheid van o.a. op maat gemaakte tafels en kasten die echt niet ‘de hoofdprijs’ hoeven te kosten en samen met meubels die we wilden houden is de woonkamer een echt fijne ruimte geworden. Een goede kleur op de wanden maakte het geheel helemaal af.”

I. Nijhoff

“Mandy heeft ons goed geholpen met de styling van onze woonkamer met “nieuwe” open keuken. Vooral de vraag om onze oude meubels een nieuwe look te geven om er zo een prachtig geheel van te maken is dan ook prima gelukt. Voor onze oude kasten en eetkamer stoelen hebben we een geweldige verf tip gekregen om deze te verven in de kleur Ebony met verf van painting the past.Het resultaat is dan ook verbluffend!! Verder heeft Mandy ons ook geholpen met de aankoop van nieuwe verlichting, een vloerkleed en gordijnen, rekening houdend met de financiële mogelijkheden uiteraard . Alles staat erg mooi en onze woonkamer straalt nu een eenheid, rust en sfeer uit. We krijgen dan ook veel complimentjes van familie en kennissen. Inmiddels hebben ook twee vriendinnen om Mandy’s advies gevraagd. Mandy bedankt voor het meedenken, inzet en fijne samenwerking.”

Bert en Erna

 

 

Sketchup-doodle4

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.