Een intake: straks bij jou aan tafel?

Wil je al een intake plannen? Waarschijnlijk heb je nu veel zin om je huis, je leefomgeving, om te toveren in een warm nest. Je wéét dat ik je kan helpen om er één mooi geheel van te maken.


Waar wacht je nog op?

Mail, app of bel me, of vul gewoon het contactformulier in. Dan plannen we snel een intake.

Heb je nog vragen?

Kijk dan hieronder bij F.A.Q. Misschien vind je hier je antwoorden.

Interieurstylist-Mandy-Styling22-36-interieuradvies-voor-jou-bel-je?

Intake plannen, eerst even kennismaken?

Ben je heel enthousiast en wil je meteen een afspraak voor een kleuradvies of een intake voor Platina of Briljant aan huis plannen?

Leuk! Verzamel al je vragen en we plannen eerst snel een kennismakingsgesprek via beeldbellen. Bij een goede klik, gaan we samen verder en kom ik aan huis. Tot snel,

 

Mandy


  Ja, ik geef hier toestemming voor

  * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.

  F.A.Q.

  Ik weet niet welke stijl ik heb, kun je dan wel helpen?

  Natuurlijk! Leuk juist om samen te ontdekken waar je je het prettigst bij voelt. Ik hou er juist van om met heel veel verschillende mensen te werken, die allemaal hun eigen stijl, inbreng en persoonlijke touch in huis willen.

  Voor mij hoeft je stijl geen naam te hebben, een etiketje. Ik heb liever dat we jouw stijl (en dat kan een mix van stijlen zijn), proberen te vangen in een interieur.  Jij, en je eventuele partner of andere huisgenoten, moet je er helemaal thuis en senang voelen. Daar ga ik voor!   

  Kijk ook maar bij al mijn projecten op deze website, en op mijn instagram, dan zie je wat ik bedoel.

  Ieder ontwerp is anders, daar streef ik naar. De rode draad die je wel door mijn ontwerpen heen zult zien, is het gebruik van kleur. En ook dat pas ik bij jou toe, zoals het bij jou past! Al zal ik je wel hier en daar een beetje willen prikkelen om nèt even verder te gaan.

  We hebben een huis gekocht dat ook nog verbouwd moet worden, heb jij genoeg expertise in huis?

  Nou, ik heb dit soort grote trajecten al minimaal 20 keer gedaan. Ik vind het juist heerlijk om met jou om de tafel te gaan met de bouwtekeningen, foto’s van het huis in de huidige staat erbij en dan aan de hand van alle wensen, jouw droomhuis te ontwerpen. Ik weet zeker dat ik dat goed kan, ik ben echter niet bouwkundig opgeleid, ben geen architect.

  Ik ontwerp en ik weet echt wel wat wel en niet kan. Weet ik dat niet, geen punt. Ik zeg dat uiteraard altijd meteen: je gaat dan gewoon met mijn ontwerpen naar je aannemer en die kan dan kijken wat technisch haalbaar is. Op deze manier is het heel fijn werken. Ik denk namelijk altijd met jou, als bewoner mee. Het huis moet aan alle gebruikerseisen voldoen. Dus het moet niet alleen heel mooi worden, maar ook zeer praktisch. We beginnen dus echt vanaf het begin. Ik ben bij dit soort projecten soms bijna 2 jaar bij je betrokken en ik kan je in het hele proces steeds bijstaan bij alle keuzes. Ik doe echter geen bouwbegeleiding, dat kost me teveel tijd;-) Kies voor Platina of Briljant

  Heb jij verstand van keukens?

  Natuurlijk heb ik niet alle technische kennis in huis, maar ik heb inmiddels wel gemerkt dat mijn klanten het heel erg waarderen als ik bij het ontwerp betrokken ben, dat praat makkelijker als je dan uiteindelijk bij de keukenspecialist in de zaak bent. Je bent dan goed voorbereid en weet dan al waar je naar op zoek kan. Dat scheelt heel veel tijd;-)

  Ook ga ik wel eens mee naar zo’n speciaalzaak  om daar de juiste kleuren en materialen uit te zoeken. Dat is vaak een voordeel: ik ben namelijk met je hele ruimte aan het werk, ik ken je huis en het hele plan. Een betere match kun je niet hebben, toch? Ik vind het belangrijk dat je er een geheel van kunt maken.

  Ik heb inmiddels al geholpen met de keukenontwerpen / kleuren / stijl / laatste check bij meer dan 25 klanten. En ik heb voor mezelf in de loop van de jaren 3 volledige (nieuwe) keukens uit kunnen kiezen en ook nog twee pantry’s (een voor in mijn studio en in onze mini-loft in Zandvoort) Dus… ja, ik kan wel zeggen dat ik je goed kan helpen, ondersteunen met het uitkiezen van je droomkeuken!  Kijk bij Platina en Vip

  Heb je verstand van badkamers?

  Haha, ja dat is vaak een volgende vraag. Nou ik moet eerlijk zeggen dat ik daar minder mee bezig ben geweest in de afgelopen jaren. Maar de laatste tijd krijg ik ook die vraag steeds vaker; of ik mee wil denken met de indeling, de kleuren, de tegels, de handige snufjes. Dus: ik ben zeker een goede sparringpartner, ik denk met je mee en natuurlijk ga je voor de definitieve ontwerpen naar een specialist.

  Kleur en materiaal in de badkamer; je kunt me altijd vragen. Daag me maar uit, dat vind ik leuk. Ik heb nu mee mogen denken bij ca 10 badkamers, beduidend minder dan bij de keukens. Dat komt ook omdat in de nieuwbouwhuizen de badkamer al heel snel afgetikt wordt… en bij een interieurstylist denk je doorgaans alleen aan de woonkamer. Maar bij mij is iedere interieurvraag welkom. Kijk nog eens bij Platina&Vip

  Ik ga naar een nieuwbouw huis, daar moet dus alles nog ingericht worden. Hoe kun jij daarbij helpen?

  Verhuizen naar een nieuwbouw woning heeft veel voordelen, maar het is ook echt wel een hele stap en je hebt daar een goed plan voor nodig. Ik heb er zelfs een heel e-book (linkje) voor geschreven, omdat het zoveel meer behelst, dan je in eerste instantie denkt; “alles nieuw, weinig onderhoud de komende jaren.” Dàt klopt, natuurlijk wel, maar je wilt graag wel meteen sfeer in je kale nieuwbouw huis krijgen, zodat je je meteen thuis voelt.

  Nou, daar ben ik nou een expert in;-) Ik weet door al mijn eigen verhuizingen (9) en door iedereen die ik door de jaren heen geholpen heb, precies hoe ik bij jou ook een heerlijke eigen sfeer kan neerzetten. Zo erg zelfs, dat je bijna je huis niet meer uit wilt;-)

  Èn ik vind dat je je niet alleen moet focussen op je woonkamer. Want zeg nou zelf, je slaapkamer, eventueel die van je kids , je keuken, je werkkamer, je badkamer, de hal, het toilet en de praktische bijkeuken, zijn toch ook wel heel fijn om meteen goed te hebben? Ik beperk me in mijn adviezen dan ook niet tot één ruimte. Dat zou ik echt heel jammer vinden. Tijdens ons eerste gesprek zal ik daarom per ruimte je wensen willen weten. Het hangt van het aantal ruimtes en de specifieke wensen af, of het in pakket Briljant past, of dat we moeten uitbreiden. Sowieso vind ik dat alle kleuren voor alle kamers bij een Briljant Plan horen, dat is de basis.

  Download het gratis e-book (linkje) en je kunt zelf al een heel eind komen. Maar je weet dat ik voor je klaar sta om je tijdens het gehele proces bij te staan. Kijk anders nog even bij Briljant.

  Kennismakingsgesprek via beeldbellen, waarom?

  Ik wil graag zoveel mogelijk mensen helpen en voor mij werkt het heel efficiënt en goed om eerst een gesprek via beeldbellen te doen.(dat kan via zoom , FaceTime of whatsapp). Ik neem ruim de tijd, 45 minuten, en ik heb gemerkt dat het voor al mijn klanten eigenlijk fijn werkt, het kan ook makkelijk in de avond.

  We merken  gauw genoeg of we een klik hebben. Daarna maken we een afspraak aan huis en kan ik eigenlijk meteen aan de slag. Ook dat is in het belang van jou, als klant, omdat dat kostbare tijd scheelt.

  Kan ik al snel geholpen worden?

  In sommige periodes kan het zijn dat je even geduld moet hebben. Dat is afhankelijk van welk advies je wilt en van hoeveel klanten ik op dat moment aan het helpen ben, of dat het wellicht beursseizoen of vakantie is;-). Gelukkig heb ik nu een paar teamleden, waardoor ik zelf weer meer tijd over heb om adviezen en begeleiding te geven. Daar wordt ik blij van!

  Ik probeer de eerste stappen binnen 2 weken met je te zetten. Mail of vul het contactformulier in met je wensen, dan hebben we snel contact en dan trekken we onze agenda’s.

  Ik wil wel wat kleur in huis en misschien ook nog behang, maar mijn partner denkt er heel anders over, wat nu?

  Zeker. Ik wil dan wel graag de betrokkenheid van jullie beiden, vanaf het begin. Ik wil namelijk dan van jullie beiden van alles weten en ik zal voorbeelden laten zien, sferen, kleuren en materialen, zodat er altijd overeenkomsten tussen jullie te vinden zijn. Dat is me nog altijd gelukt.

  Ik kan goed tussen de regels door luisteren, en weet vaak beter en sneller wat je mooi vindt, of wat je probeert te zeggen, dan dat je dat zelf weet. Soms pak ik in een keer uit alle kleuren, de juiste, waar jullie allebei meteen enthousiast van worden;-) Dat is mijn kracht: mensen goed lezen, sferen neerzetten die daarbij feilloos aansluiten.

  Wat houdt het huiswerk, de voorbereiding precies in en wat heb ik nodig, moet ik kunnen?

  Ik vraag je om voor ons (eerste) bezoek het een en ander klaar te leggen: denk aan een plattegrond op schaal 1:50 Dit is vooral van belang als je een andere indeling wilt, of naar een ander huis gaat. Ik wil je zoveel mogelijk helpen, dus als het klaar ligt, kan ik sneller aan de slag;-)

  Verder is het handig dat je al wat sferen, kleuren, meubels uitgezocht hebt, waar je op valt. Dus plaatjes knippen of pinnen. Dat hoeft niet uitgebreid, dat volgt later. Maar soms is het fijn voor jezelf om mij alvast een indruk te kunnen geven waar je warm voor loopt. Geen nood, als dat niet gelukt is, dan zet ik je later aan het werk!

  Het is handig dat je vast over je wensen en eisen nagedacht hebt, en je eventuele huisgenoten ook.

  Denk ook al een beetje aan een budget voor het complete plan, met dat in je achterhoofd, praat het soms wat makkelijker. Sommige mensen delen dat meteen met mij, anderen houden het voor zich. Alles is prima, als we het maar wel tijdens het hele proces in de gaten kunnen houden.

  Zet al je vragen per ruimte voor mij op papier, zo kunnen we efficiënt te werk gaan en krijg je tijdens ons eerste gesprek al heel veel informatie.

  Ga je voor Goud? Dan is het ook wel handig om al info naar mij te mailen, voorafgaand aan het gesprek. Dan kijk ik het alvast even vluchtig door en kunnen we ook onze tijd goed benutten.

  Wil je een andere indeling? Het is handig om dan foto’s van alle spullen die moeten blijven, te maken en ook daar de afmetingen van op papier te zetten, dat scheelt ook weer tijd, tijdens het advies. Zo kan ik je nog beter en sneller helpen.

  Kun jij gekozen meubelen of accessoires ook voor ons bestellen?

  Ja, in veel gevallen kan ik dat voor je doen, soms zit daar ook nog een financieel voordeeltje aan. Hou dat ook zelf in de gaten, soms kun je het zelf ergens goedkoper vinden. Je moet doen wat je zelf wilt. Ik help met alle plezier, dan zorg ik voor de offertes en de bestellingen. Je krijgt dan alles via mij op een factuur. En natuurlijk gelden er ook garanties. We kunnen het er over hebben; per artikel/ leverancier is dat verschillend. Ik moet zeggen dat ik goede banden heb met mijn leveranciers en de hulp/ service die ik krijg is tot nu toe altijd goed geweest. Aan jou de keuze.

  Shoppen met een interieurstylist, moet dat persé?

  Nee, natuurlijk hoeft dat niet, maar als je weinig tijd hebt om zelf alle meubelboulevards af te gaan, of je weet gewoon echt niet waar je moet zoeken. Je vind het lastig om keuzes te maken of om de spullen goed bij elkaar te combineren… dan zou ik het toch echt overwegen. De klanten die het gedaan hebben, geven de volgende reacties;

  “ Dit was echt een fijne efficiënte en gezellige dag, we kunnen nu knopen doorhakken”

  “ Het is zo handig dat jij weet waar we het beste kunnen gaan kijken, dat scheelt ons een hoop zoekwerk”

  “ De inkoopcentra’s waar je ons mee naartoe neemt, zien er mooi uit, hebben veel keuze en we zijn vrij om overal te kijken.”

  “Er is veel meer keuze dan we op het eerste gezicht denken, jij weet precies wat er nog meer kan, bij een bepaalde bank of meubel”

  “ Fijn dat jij precies de goede combinaties weet te vinden”

  “Er is veel meer keus in de stoffen voor de meubels dan in een winkel”

  “Fijn dat we in één dag al de grootste keuzes gemaakt hebben”

  Wil je meer reviews lezen? Klik dan hier

  Kinderkamers inrichten, kun jij dat ook, voor iedere leeftijd?

  Nou, kom maar op met je vragen! Natuurlijk kan ik dat, ik vind dat ook heel leuk. Of het nou om babykamers, peuter/ kleuterkamers , tienerkamers of studentenkamers gaat, ik bijt me er in vast. Bij kinderen die mee kunnen en mogen beslissen, ga ik ook met hen in gesprek. Hartstikke leuk, zij vinden het fijn dat ze serieus genomen worden en ik geniet ervan om met kinderen te werken. Ik heb 15 jaar in het onderwijs gewerkt en ik heb zelf thuis ook 3 kinderkamers ingericht, verschillende keren, haha.

  Welke verf gebruik jij het liefst?

  Ik laat de keuze bij jou. Ik kan alleen maar met veel enthousiasme praten over de verf die ik zelf nu al ruim 16 jaar ken en toepas. Ik kan het laten zien in mijn studio en in mijn huis en ik neem altijd grote stalenkaarten, handgeschilderd, op A4 formaat mee. Ook kan ik de reacties van mijn eerdere klanten laten horen en dan kun je zelf bepalen of je net zo enthousiast bent.

   Ik ben weg van de kleureffecten en de verwerking van de verf; “het is alsof je met slagroom verft ipv met dunne yoghurt”, zei een klant eens heel treffend. Ik werk met Painting the Past het liefst, als het gaat om goede krijtverf en mooie kleuren.

  Verder werk ik ook heel graag met de mooie verf en kleuren van Lab Paint van Vestingh. Deze verf is niet alleen bijzonder goed, hij dekt fijn, maar je werkt dan duurzaam en draagt meteen een steentje bij aan drinkwatervoorziening voor mensen voor wie schoon drinkwater niet vanzelfsprekend is. Ik heb hier ook bijzonder goede resultaten gezien van de trapverf van hen. Prachtige, iets intensere kleuren.

  Bestel je via mij, dan kan ik je wat korting geven, leuk toch?

  Behang, waarom zou je daar voor kiezen?

  Ik hou van behang! Je kunt er heel snel totaal andere sferen mee bereiken. Of je nou van grafisch, natuurlijk, met glans of glittertje, een patroontje of een uitgesproken mural gaat, je maakt je eigen statement. Sommige mensen vinden het lastig om kunst of foto’s voor aan de muur te kiezen; een mooie mural die goed gecombineerd wordt met de juiste kleuren muurverf, is meteen een mooie blikvanger. Er hoeft dan verder niets aan die muur opgehangen te worden.

  Ik heb in mijn studio een fraaie selectie van diverse behangstalen en ook behangboeken verzameld. Maar er is nog veel meer. Ik adviseer je om er voor open te staan, en gewoon eens te kijken naar wat er mogelijk is. Al begin je in de hal of op een slaapkamer. Als ik bij je langs kom, kan ik je wat laten proeven… dan neem ik wat stalen mee.

  Ik werk met meerdere mooie merken, vooral als ik ze met de klant samen in het echt gezien heb. Bijvoorbeeld bij het ETC in Culemborg. Maar kijk ook eens hier bij Rebelwalls voor leuke ideeën voor de mooiste muren. Bestel je via mij, dan kan ik je een korting geven, leuk meegenomen toch?

  Kun je een technisch lichtplan maken voor ons?

  Nou, ik kom een heel eind met het advies over de juiste verlichting, mooie armaturen, lampen dus. Maar als het gaat om de technische berekeningen etc, dan verwijs ik je naar een expert op dat gebied, of ik werk samen met iemand die daar wel echt alles van weet.

  Dus ja, ik maak wel altijd lichtplannen in woningen, ik denk mee, de eerste opzet en ook de keuzes van de armaturen is geen probleem. Wil je uitgebreid advies over de technische snufjes en domotica, dan verwijs ik je door naar een specialist.

  Volg mij op instagram voor meer interieurinspiratie!

  Styling22

  Volger 22
  6662 VK Elst

  06 24 66 57 15
  Mandy@styling22.nl

  Lid-van-BNS-Crisp

  Werkgebied ca 80 km
  rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

  Rekeningnummer
  NL22 KNAB 0256 4678 97

  KvK: 60089490
  BTW: NL001883522B95

  Contact

  Spreek ik je snel?


   Ja, ik geef hier toestemming voor

   * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.