Droomkeuken in droomhuis

Prachtige droomkeuken als hart van het huis.

De droomkeuken van de vrouw des huizes kon uiteindelijk helemaal gerealiseerd worden, wat een genot om hier iedere dag te kunnen koken, tafelen en even pauze te houden van de drukke werkzaamheden, vlakbij huis.

WAT IS JOUW DROOMHUIS?

Ik vond het een eer om dit hele huis vanaf het allereerste begin te zien “groeien” . Toen ik kennismaakte met deze leuke klanten, wist ik nog niet dat het zo’n lang traject (ruim 2,5 jaar!) zou zijn. We zijn met vlagen behoorlijk intensief bij elkaar betrokken geweest. En nu mag ik af en toe zorgen voor wat leuke styling. Ik vind het moeilijk afscheid nemen;-)

styling22-interieuradvies-woonkeuken-ronde-tafel-kroonjuweel-Groesbeek-188

Van oude boerderij naar nieuwbouw droomhuis

 

De originele oude boerderij was het ouderlijk huis van mijn klant. Ik heb er in kunnen rondlopen, voordat alles tegen de grond ging. Heel indrukwekkend: “Deze muren gaan weg, hier komt een gigantische keuken en mijn (schoon-) ouders komen daar, waar de stal is.”

Ik mocht helpen bij het vormgeven van alle ruimtes in huis! Wat een klus, een droom voor mij als ontwerper om te mogen werken aan een droomhuis als dit.

Het leuke is ook nog dat ik voor zowel het grote huis, als voor de kleinere woning voor de 80-plussers, de lieve (schoon-) ouders, de ontwerpen mocht maken. En ja, ook bij de oudere generatie mocht ik met kleur werken. Ja, zij kregen ook hun droomhuis!

In de nieuwbouwversie van de plattegrond van het oude huis, is gewerkt met duurzame oplossingen en de modernste snufjes en luxe materialen. En uiteraard… veel kleur en behang… mijn favoriete sfeermakers.

 

Sketchup-doodle4
Styling22-interieuradvies-hal-trap-behang-Groesbeek-188
styling22-interieuradvies-woonkeuken-ronde-tafel-kroonjuweel-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-woonkamer-hal-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-woonkamer-zithoek-fauteuils-groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-keuken-eettafel-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-zithoek-wandkast-wanddecoratie-Groesbeek-188

 Voor ieder een fijne slaapkamer

Voor de bewoners was hun master bedroom ook erg belangrijk. Deze mocht met kleur op de muren. Het warme aubergine was even een beetje spannend, maar uiteindelijk komt het prachtig uit met de mural uit 1 stuk van La Aurelia. Ook het beddengoed heb ik mee helpen uitkiezen. In deze droom slaapkamer is natuurlijk veel kastruimte, allemaal maatwerk. En een luxe badkamer grenst aan de kamer.

Voor de deels nog thuiswonende kinderen en logees heb ik ook de kamers in kunnen richten, met de kleuren van Painting the Past en het behang van Rebel walls. Allemaal een eigen fijne plek om in te dromen…

 Veel plannen

We zijn ruim van tevoren begonnen met de plannen voor het nieuwe droomhuis. Ik kon op die manier ook helpen met de plaats van de electra en lichtpunten, de haard en zelfs ben ik meegegaan naar de keukenspecialist. Dit moest allemaal in een vroeg stadium bepaald worden. Daarvoor heb ik een indelings- kleuren en lichtplan gemaakt, waarbij we de bovenverdiepingen ook meteen mee hebben genomen;-) Er moest veel geshopt worden, dus we zijn samen op pad geweest voor meubels, vloer, verlichting en raambekleding. Toen alles stond, mocht ik ook helpen met de accessoires, de puntjes op de i! Wat een fijn project, heerlijk project om te doen.

WIL JIJ OOK EEN DROOMHUIS?

Welke smaak of stijl jij ook hebt, ik voeg me naar je wensen en ik daag je uit!

styling22-interieuradvies-woonkamer-roomdivider-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-behang-arte-pot-en-vaas-kunstbloemen-Groesbeek
Styling22-interieur-advies-zwarte-deuren-styling-Groesbeek-188
styling22-interieuradvies-styling-woonkamer-Groesbeek
styling22-interieuradvies-styling-woonkamer-Groesbeek
styling22-interieuradvies-styling-lamp-Groesbeek
Styling22-interieuradvies-verbouwing-droomhuis-masterbedroom-kastenwand-maatwerk-Groesbeek-188
Styling22-interieur-styling-logeerkamer-bed-webbing-Groesbeek
Styling22-interieuradvies-verbouwing-masterbedroom-maatwerk-behang-bloemen-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-slaapkamer-groen-Groesbeek
Styling22-interieuradvies-verbouwing-masterbedroom-behang-Groesbeek-188
Styling22-interieurstyling-bed-behang-hanglamp-zwart-wit-Groesbeek

What they say!

Mandy is een professional, en is vanaf het begin van de bouw van onze woning bij alles betrokken. Wij hebben gekozen voor “briljant” en mandy heeft alles op zich genomen (lichtplan, kleuradvies, indelingsplan, inrichting etc). Wij hebben haar de vrije hand gegeven, doordat zij het talent heeft om goed te luisteren heeft zij iets prachtigs neergezet, alles klopt, het past precies bij ons. In 1 woord “briljant”. Wij schakelen haar vaker in, dat is zeker!

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.