Maak van je slaapkamers droomkamers

GEBRUIK DE GRATIS CHECKLISTS DAN KOM JE MAKKELIJKER IN ACTIE!

 

Je slaapkamers zijn niet zoals jij zou willen. 

Je ergert je al tijden aan die grote witte lelijke (maar wel praktische) kledingkast met spiegel op je master bedroom, en je droomt van een walk in closet. Een warme sfeer in de slaapkamer lijkt je heel aanlokkelijk, maar je hebt geen idee waar je kunt beginnen.

De slaapkamers van de kinderen lijken niet aan te sluiten op de leeftijd van de kinderen; het is te “kinderlijk” voor je tiener of er mist een hoop bergruimte voor het speelgoed van je 6 jarige zoon of dochter.

Je baby komt al over een paar maanden en je babykamer is nog niet klaar. Wat ben je vergeten? Waar moet je aan denken? Hellupp!

Download de checklists, helemaal GRATIS EN VOOR NIETS. Je krijgt er zelfs een deel uit mijn uitgebreide E-Book bij. En… in je mail ontvang je een aantal verrassingen.

JE DROOM VAN EEN SLAAPKAMER IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT.

Wanneer je gaat verhuizen, moet je ALLE slaapkamers helemaal opnieuw inrichten. Leuk, maar veel werk. Lees de tips over de diverse slaapkamers en je hebt straks voor ieder gezinslid een heerlijke slaapkamer/ chillplek gerealiseerd.

Dat kun jij!

Master bedroom inrichten op jouw manier in jouw stijl.

MET WAT HULP EN PRAKTISCHE TIPS KUN JIJ DAT ZELF!

 

Tegenwoordig roept iedereen dat de master bedroom een hotel chique uitstraling moet hebben. Nou ja, kijk gewoon wat bij jou past en verzamel je ideeën, maak een wensenlijstje en zoek de juiste items bij elkaar. Welke sfeer, stijl of welk budget je ook hebt.

Het is best veel, alles bij elkaar verzinnen. Daarom geef ik je GRATIS praktische tips (die komen rechtstreeks uit mijn uitgebreide E-Book) en met de juiste checklist in je hand, kom je zelf een heel eind. 

Styling22-interieuradvies-B&B-Zandvoort-behang-bedden-328

What they say!

“Mandy is een fijn en rustig persoon, die goed naar je luistert, en vooral met ideeën komt waar je zelf niet aan denkt. Het was een heel proces en uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden. Alles past bij elkaar. Het geheel is lichter en rustiger. Zelf hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen.”

Wim en Marga (Interieuradvies Platina)

“Ik was al enige tijd bezig om in huis te stylen en probeerde er zelf een geheel van te maken. Dit lukte maar niet naar wens en ik bleef wat aanklooien. Mandy heeft ons met al haar enthousiasme laten zien, dat dit daadwerkelijk mogelijk was! Styling 22 staat wat mij betreft voor: Creativiteit, durf, perfecte (kleur-) combinaties, luisteren naar wat de klant vraagt en hierop in kunnen spelen, passie.”

Ellis Koopman (Interieuradvies Platina)

Sketchup-doodle4

Wil jij ook:

Een sfeervolle masterbedroom in de stijl die bij jou past?

Handige tips om zelf je slaapkamer aan te passen?

Ben jij toevallig met een babykamer bezig? 

Dan heb ik handige tips voor je.

Met mijn checklist help ik je op weg naar een knusse babykamer.

What they say!

Kleuradvies op afstand: vakantiehuis Italië

Met de verbouwing van ons vakantiehuis in Italië hadden we alle wanden wit laten sauzen; dat was toen praktisch. We genieten nu zo’n twee jaar van het huis maar merkten dat we een warme sfeer en kleur misten.

Het was een logische stap voor ons om Styling22 te vragen; Mandy had ons immers al eerder geholpen om onze woonkamer in Nederland meer sfeer en kleur te geven. Daar genieten we al jaren van.

We twijfelden wel even over advies op afstand, kon dat wel?

Volmondig zeggen we nu: jazeker, dat kan heel goed! We hebben Mandy foto’s van de ruimtes gestuurd samen met een plattegrondje waarop ook aangegeven was hoe de zon rond het huis draait. Toen we er waren hebben we video-bellend met Mandy door het huis gelopen en heeft zij ons heel precies kunnen adviseren. Dat ging zelfs zo goed dat zij een bepaalde muur opmerkte en ons op het hart drukte die ook een kleur te geven om zo een mooi geheel te krijgen. Wat zijn we blij met de warme kleur en sfeer; een hele verandering.

We hebben de mooie krijtverf van Painting the Past weer via Mandy besteld, fijn om mee te werken en het geeft een prachtig resultaat.

Online kleuradvies door Styling22 gaat heel goed.

Inge N.

https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-slaapkamer-Ariadneathome-roze-linnen-beddengoed.jpg
Styling22-meisjeskamer-behang-interieuradvies-Apeldoorn-348

Download de GRATIS checklists

Helemaal gratis en voor niets geef ik je mijn beste tips in deze checklists voor het inrichten van de babykamer en de master bedroom. Vul je gegevens in, en ze komen per mail jouw kant op.

Wanneer je de gratis checklists aanvraagt, dan krijg je per mail nog een verrassing. En ik hou je op de hoogte wanneer er nieuwe checklists beschikbaar komen.

Maak je geen zorgen, ik zal je niet gaan spammen. En je kunt je altijd weer afmelden voor mijn mails. No hard feelings 😉