Interieuradvies aan huis

Je zoekt interieuradvies aan huis omdat je bezig met de inrichting van je huis, leuk! Of het nu een kleine verandering is of een grote verandering, het is verstandig om goed na te denken over alle facetten van je interieur. 


Het krijgen van goed interieuradvies aan huis voelt misschien als een hele grote stap, maar het kan je ontzettend veel voordelen opleveren en bovendien tijd en geld besparen. 

Before-interieuradvies-kleuradvies-woonkamer-Styling22-Nijmegen
Sketchup-doodle4
Before-interieuradvies-kleuradvies-woonkamer-Styling22-Nijmegen

Kiezen voor interieuradvies aan huis?

 

Nu kun je natuurlijk ook gewoon zelf goed naar je eigen huis kijken en op basis daarvan aan de slag gaan met je nieuwe inrichting. Waarom zou je daar een interieurstylist bij halen? 

Wanneer je een interieurstylist in huis haalt, dan krijg je iemand over de vloer die al in heel veel andere huizen over de vloer is geweest. Ze heeft interieurs ontworpen voor zeer diverse huizen, ze heeft veel verschillende stijlen gezien en heeft bijzonder kleurgevoel en oog voor detail. Door dat in jouw huis toe te passen komen er twee soorten ideeën naar boven: ideeën waar je zelf niet aan denkt, en ideeën die buiten je comfortzone liggen.
Een interieurstylist kan ter plekke aan je laten zien waarom een idee juist goed bij jouw huis past. 

Sommige ideeën kun je in het begin spannend vinden, maar juist door bij je thuis met je interieurstylist te overleggen kun je over de streep gaan en het gewoon doen. De meestgehoorde reactie na interieuradvies is dan ook:

‘Dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken!’  

Het is belangrijk dat je een interieuradvies krijgt van een interieurstylist die bij jou past, die jou aanvoelt en die kennis van zaken heeft. 

 

Sketchup-doodle4

Investeren in een fijne leefomgeving

 Een goede interieurstylist in huis halen is natuurlijk niet gratis, het lijkt soms een hele uitgave. Dit is dan ook de voornaamste reden dat mensen besluiten om zelf aan de gang te gaan met hun interieur. Zonde! Want wanneer je de kosten als een investering in je geluksgevoel ziet. En je beseft dat je er jaren plezier van gaat hebben, dan zie je in dat een interieurstylist niet zo duur is als je denkt. Bovendien kan ze je zelfs geld  besparen. 

Je besteed veel van je kostbare tijd in je huis, dan wil je daar toch van genieten, tot rust komen en mensen ontvangen? Het levert je zoveel geluk en tevredenheid op.

Denk eens aan je droomhuis, wat zou het je waard zijn om in één keer de juiste keuzes te maken? 

 1. GEEN MISKOPEN MEER

Een bank die toch wat groter overkomt in jouw huis dan in de showroom, kleuren van meubels die je te snel uitgezocht hebt of accessoires die toch niet goed blijken te passen bij jullie stijl. Potten verf met een kleur die op jouw muur net anders uitkomt dan je in gedachten had.

Je kunt bij het inrichten van je huis behoorlijk de mist in gaan. Werken met een interieurstylist die interieuradvies aan huis geeft, bespaart je dit soort miskopen. Sterker nog: je koopt in een keer het goede, zodat het meteen een geheel vormt met de rest van je spullen.

 

Styling22-interieuradvies-woonkamer-behang-kleur-fauteuil-Nijmegen
Planten-sfeer-kleur-behang-STYLING22

  2. JE BESPAART TIJD 

  Ieder weekend naar de woonboulevard, urenlang op Pinterest rondneuzen of online webshops uitpluizen voor die ene accessoire die je interieur compleet maakt. Je ziet door de bomen het bos niet meer.  

  Vind je het fijn om een fantastisch interieur te hebben, maar zijn dit soort tijdbestedingen niet je hobby? Werk samen met een interieurstylist die dit soort taken over neemt. 

  KORTOM: je maakt sneller en makkelijker keuzes. Het interieuradvies dat je samen met je interieurstylist maakt geeft houvast waardoor je interieurproject stukken soepeler verloopt. Dit kun je in je drukke bestaan vast goed gebruiken! Een goed interieuradvies aan huis, verdient zich dubbel en dwars terug. 

  Sketchup-doodle4

  Maak van een grote opgave een leuk proces

  Zoals gezegd bespaart het werken met een interieurstylist je enorm veel tijd. Die avonden die jij op Pinterest in het wilde weg zit te scrollen terwijl je eigenlijk iets anders had willen doen zijn voorbij. De discussies met je partner over wat jullie met je interieur willen, zijn ook verleden tijd. 

  Bij veel mensen is het interieur een groot punt van discussie. En ben je er eenmaal uit dan moet je op zoek naar de juiste producten, offertes aanvragen, etc.  

  Een interieurstylist is in dit proces de neutrale factor én helpende hand. Ze luistert naar beide partijen en neemt keuzes op basis van jullie wensen/stijl. 

  Zij is jullie sparringpartner en ontzorgt veel in het verdere proces. Ze vraagt offertes aan en geeft jullie één offerte waar alles op staat. Dat scheelt thuis ook weer een discussie over de kosten. 

  Dit alles zorgt ervoor dat het ontwerpen en uitvoeren van jullie project wordt samengevat in een aantal leuke momenten waar je juist naar uit gaat kijken! 

   

  Wat kost een interieuradvies aan huis?

  Dat is natuurlijk afhankelijk van wat je allemaal in huis wilt veranderen. Gaat het interieuradvies aan huis over het gebruik de kleuren, een hele nieuwe inrichting, een verbouwing of een verhuizing? En wat wil je dan voor een soort hulp: een kort, zeer waardevol mondeling advies of een lang traject met meerdere adviesmomenten en shoppen?  

  Ik heb pakketten samengesteld op basis van mijn ervaringen van de afgelopen jaren en de honderden adviezen aan huis, die ik inmiddels al gegeven heb. Ik hoor van mijn klanten terug dat ze zo gelukkig en blij zijn en jaren vooruit kunnen met mijn ideeën. 

  Dat wil ik voor jou ook! Als jij er voor gaat, dan ga ik er ook voor!  

  Mijn prijzen staan uitgebreid genoemd op de website en soms verandert er wat. Ik heb extra opties toegevoegd. Daar is steeds veel vraag naar geweest.  

  Ik ga minimaal voor goud! En dat kost €425 

  Tot ziens,

  Mandy

  Interieuradvies-kleuradvies-Styling22-interieur-wonen-kleur

  Ik heb nu ook zin om te beginnen…

  Sketchup-doodle4

  Wil jij weten wat Styling22 voor jou kan betekenen?

  Bekijk deze pagina voor een overzicht van de verschillende pakketten en prijzen!

  Wil jij meer informatie of een kennismaking aanvragen?

  Vul direct het contact formulier in. Ik neem dan z.s.m. contact met je op. Hopelijk tot snel!

  What they say!

  “Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit? was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, lichtplan enz. En dat voor het hele huis.

  Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch.

  Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom, dat we jou hebben gevraagd.” A. uit Velp

  Styling22

  Volger 22
  6662 VK Elst

  06 24 66 57 15
  Mandy@styling22.nl

  Lid-van-BNS-Crisp

  Werkgebied ca 80 km
  rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

  Rekeningnummer
  NL22 KNAB 0256 4678 97

  KvK: 60089490
  BTW: NL001883522B95

  Contact

  Spreek ik je snel?


   Ja, ik geef hier toestemming voor

   * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.