Ronde vormen

 

De ronde vormen komen overal terug. Het geeft een ruimtelijk en vriendelijk gevoel. Hier in het verlengstuk van de keuken, hebben we op de grond een speelkleed voor de kinderen gelegd, zacht en rond. En op de muur is ipv behang, gekozen voor een ronde afbeelding.

De kleuren in de keuken en woonkamer zijn aangepast. Mooie zachte groen/ grijze tinten en hier in een iets donkerdere kleur: Olive van Painting the Past.

Ga jij voor ronde vormen, of juist niet?

Styling22-interieuradvies-keuken-groene-muur-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260

Praktische en fijne indeling door ronde vormen

In deze woonkamer was toe aan ronde eilandjes;-) De indeling van de woonkamer was een beetje ongelukkig. Er was veel ruimtevrlies door de opstelling van twee banken tegenover elkaar voor de haard, waardoor je ook nooit recht voor de tv kon zitten. De tv was precies tegenover de haard. Achter een bank, bij het raam, was een grote loze ruimte. Ik heb dus een andere vorm bank gekozen en bij het raam gezet. Met een rond kleed, heb je een vloeiende loop vanaf de haldeur.

De haard is een blikvanger, maar midden in de ruimte. Door de twee luchtige draaifauteuils en hetzelfde ronde kleed te kiezen, is het een mooie eenheid geworden, maar wel met een leuke aparte zitplek. De kinderen liggen heel graag op de zachte ronde kleden op de grond tv te kijken. En ook vanaf de bank of vanuit de draaistoelen kun je fijn tv kijken.

 

De ronde vormen, ook in de details

In de woonkamer hadden we dus gekozen voor twee ronde vloerkleden, bij de haard en bij de bank. Ook in de woonkeuken, met speelhoek, is er een rond kleed gekomen. Ik heb mijn klant wat fijne stalen laten zien/ voelen. Ze zijn wel wat buiten hun comfortzone gegaan: eerst al wat de kleuren betreft voor alle wanden,  toen voor een andere indeling, en later ook voor het materiaalgebruik;-) Er zit een glansdraad in de vloerkleden. Nu het er eenmaal ligt zijn ze wel heel blij. En de kinderen genieten er ook van, die liggen regelmatig op de grond voor de tv.

Op de schouw hebben we niet voor een standaard spiegel gekozen, maar juist voor een paar ronde spiegels. En ze wilden graag de tijdd in twee tijdzones kunnen zien: er hangen nu twee ronde klokken in de woonkeuken. En de wanddecoratie in het rond is ook een kers op de taart. En zo is de cirkel weer rond;-)

WIST JE DAT?

DOORDAT DEZE KLANTEN ZO BLIJ WAREN MET HET ADVIES EN HET RESULTAAT, VROEGEN ZE ME OOK VOOR DE INRICHTING VAN HUN APPARTEMENT IN DUITSLAND. DAT ADVIES HEB IK GEHEEL OP AFSTAND GEDAAN, IVM CORONAMAATREGELEN. OOK DAT IS ERG MOOI EN SFEERVOL GEWORDEN.

 

Benieuwd naar before and after foto’s?

Het is leuk om de resultaten te zien van mijn advies. Maar ik vind het ook altijd heel leuk om de before-foto’s nog eens even erbij te pakken. Wat een verschil! Kijk maar op de pagina met allerlei Before & Afters.

 

Sketchup-doodle4
Styling22-interieuradvies-sfeer-bloemen-ddetail-stof-painting-the-past-muslin-interieurstylist-Elst-260-1
Styling22-interieuradvies-keuken-groene-muur-rond-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260-1
Styling22-interieuradvies-sfeer-schouw-painting-the-past-salix-muslin-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-sfeer-zitje-bij-kamer-en-suite-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-hoekbank-rond kleed-woonkamer-geel-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-schuifdeuren-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-details-spiegels-plant-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-zitje-kamer-haard-hoekbank-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-accessoires-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-hoekkeuken-binnenkijken-Elst-260
Styling22-interieuradvies-keuken-groene-muur-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-painting-the-past-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-kamer-en-suite-keuken-zitje-roze-binnenkijken-interieurstylist-Elst-260
Styling22-interieuradvies-woonkamer-zitje-kamer-sfeervol-roze-interieurstylist-Elst-260

Bekijk mijn andere projecten en de vele foto’s en laat je inspireren!

What they say!

Mandy had ons al enorm geholpen met ons interieur in Elst. Dus voor ons was het als vanzelfsprekend dat wij haar hulp wilden vragen voor ons appartement in Duitsland. Wij wilden een indelingsplan, kleuradvies en ook advies voor de accessoires en de verlichting.

Mandy heeft ons ook op afstand heel goed geholpen. Ze is nooit in ons appartement geweest. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. De indeling is logisch, prettig en sfeervol. Mandy had ook veel praktische tips om het gaandeweg steeds gezelliger te maken. Door middel van foto’s, tekeningen en goede communicatie, begreep Mandy heel erg goed wat onze wensen waren. Ze hielp ons een stapje buiten onze comfortzone zetten, met een supermooi resultaat. De kleuren zijn in alle ruimtes erg mooi geworden, geen muur is wit gebleven, zowel de keuken, de woonkamer, als de slaapkamers zijn nu bijzonder warm en gezellig. Wij raden het zeker aan om te gaan voor een online interieuradvies bij Styling22! 

Bedankt, CvK

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.