INTERIEURADVIES EN ONTWERP


Voor elke vraag een passende oplossing in je interieur

STYLING22 heeft er veel plezier in om samen met jou een antwoord te vinden op al je woonvragen. Een interieuradvies dat aansluit op jouw wensen.


  • Wil je nu eens wat meer kleur in je huis? Weet je niet of je lef genoeg hebt? Wil je weten welke kleur bij je past?

  • Wil je je woonkamer anders indelen, eventueel met een paar nieuwe meubelstukken (op maat)?

  • Wil je iets nieuws voor je ramen, maar je weet niet wat? Plissés, blinds, shutters of gordijnen?

  • Heb je het plan opgevat om bijna alles te vervangen in je woonkamer, maar je vriend vindt alles wat jij uitkiest niet mooi? Komen jullie er samen niet uit?

  • Vind je dat je best mooie spullen hebt, maar krijg je de juiste sfeer niet in je huis?

  • Hebben jullie een nieuw huis op het oog en wil je dat er nu al iemand met je meedenkt over praktische oplossingen en de te kiezen vloer, kleuren en raambekleding?

  • Zit je je ’s avonds regelmatig te ergeren aan je verlichting? Klopt het niet, maar weet je niet waar het aan ligt?

  • Weet je niet welke accessoires een mooie aanvulling zouden zijn op je bestaande interieur?

Herkenbaar? Trek de stoute schoenen aan en laat mij je helpen. Tijdens de gratis intake kun je al je woonwensen en problemen voorleggen. Wanneer er een klik is, kan ik een offerte op maat aanbieden.


Met een verrassend interieurontwerp zie je nieuwe mogelijkheden

Naast de verschillende woonvragen waar STYLING22 je mee kan helpen is het ook mogelijk om een volledig interieurontwerp te laten maken. Dit kan helpen bij het inrichten van je (nieuwe) woning of na een verbouwing. Bij het ontwerpen van een nieuw interieur maakt STYLING22 een indelingsplan voor de ruimte, zoekt naar passende materialen voor bijvoorbeeld de vloer, de gordijnen en de muren en helpt jou bij het kiezen van de juiste verlichting in de ruimte. Bij het hele ontwerp wordt er goed geluisterd naar de wensen die jij hebt.


Wat kost een interieuradvies?

Of het gaat om het veranderen van de indeling van je woonkamer of de totale inrichting van je (nieuwe) woning, STYLING22 houdt altijd rekening met je budget. Kleine veranderingen kunnen al veel brengen in je interieur.

Ik ga minimaal voor GOUD en jij?

Wat kan STYLING22 voor jou doen?

STYLING22 start elke opdracht met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij je thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen kunnen worden. Je kunt vervolgens een offerte op maat krijgen.


Mogelijkheden interieuradvies