LICHTPLAN


Verlichting bepaalt sfeer, uitstraling en functionaliteit

Sfeer in huis is voor een groot deel afhankelijk van licht en schaduw. Je kunt nog zulke mooie meubels, accessoires en kleuren op de muren hebben; slecht gekozen verlichting kan dit alles weer teniet doen! Maar al te vaak is de verlichting de sluitpost, er wordt te weinig rekening mee gehouden, zowel met het budget als met de plaatsen van de armaturen. STYLING22 helpt je om de juiste verlichting op de juiste plekken te kiezen.

  • Heb je moeite om de kleine lettertjes te lezen? Het kan voor een deel aan de lichtbron liggen...

  • Zit je ’s avonds naar “lichtvlekken” in je kamer te kijken? Dat geeft onrust aan de ogen...

  • Wil je tijdens het eten de juiste sfeerverlichting, maar moet je kind ook z’n huiswerk aan tafel kunnen maken? Goede dimbare verlichting is zeer praktisch.

  • Weet je niet of je alle armaturen goed op elkaar afgestemd wilt hebben, of juist wat spanning zoekt?

  • Ga je verhuizen en kun je nu nog de aansluitpunten zelf bepalen? Maar weet je nog niet waar je je leeshoek, t.v. of eettafel precies wilt plaatsen?

  • Heb je wel gehoord over direct, indirect en diffuus licht, kleurtemperatuur en LED, maar weet je niet goed hoe en waar je wat kunt toepassen?

Herkenbaar?

STYLING22 kan je helpen met het spel tussen licht en donker. Samen praten we over de wensen, de mogelijkheden en de beperkingen van de ruimte. Ook kan ik je helpen met het kiezen van de juiste armaturen en lichtbronnen. Je kunt alleen een lichtadvies (mondeling of schriftelijk, eventueel aangevuld met shopping tips) aanvragen, maar het kan ook geïntergreerd worden bij je andere woonvragen zoals een indelingsplan, interieurontwerp of kleuradvies. Combineer je het advies met aankoopbegeleiding, dan kan dat vaak resulteren in leuke kortingen.

Ik ga minimaal voor GOUD en jij?