Warm interieur met kleur

Een warm interieur met blauw en groen, kan dat wel? Ja hoor, ook met de koele kleuren kun je een warm interieur creëren. Het hangt er vanaf hoe je kleuren toepast, en natuurlijk of je de warme nuances kiest, of de koele.

Een combinatie met geel in dit geval, zorgt voor een warm interieur. (en de twee haarden in huis, helpen ook;-))

Laat je verrassen en toon zelf ook wat lef … je zult zien dat je er blij van wordt.

Styling22-stylist-eethoek-haard-bloemen-styling-Dieren-181AG

Hoe creëer een warm interieur?

Een karakteristiek huis, zoals dit prachtige pand, heeft al meteen veel warmte en sfeer. Maar hoe zit het nou met de koele kleuren? Kun je die niet gebruiken als je een warm interieur wilt creëren? Jawel hoor! Kies dan voor de nuances waar al een beetje geel in zit, dat voelt meteen al warmer aan.

Hier hebben we gekozen voor een hele zachte groentint op alle wanden. Op de foto’s lijkt het soms zelfs bijna grijs/wit. In de serre valt enorm veel licht binnen, dus daar hebben we gekozen voor een groen in een paar tinten donkerder. Wees niet bang om voor een donkere kleur te gaan. Het geeft juist veel warmte in de serre. (bij witte muren en een felle zon,moet je bijna je zonnenbril opzetten in huis;-)

Een warm interieur door juiste keuzes

De juiste keuzes maken wat betreft materialen is ook nog een kunst op zich. Let op de details. Die maken je totaalbeeld compleet. (of als je de verkeerde keuzes maakt, doet het afbreuk aan je fijne interieur) Vaak heb je niet eens door dat het door de details komt, waardoor iets goed voelt of juist niet.

Denk bijvoorbeeld aan de pootjes van de meubels, het blad van de tafel, de soorten stoffen (zacht, rijk, aaibaar, luchtig, glanzend, natuurlijk, met een metaaldraad erdoor) en de hoeveelheid harde materialen die je gebruikt. Denk dan aan glas, metaal, hout, spiegelende oppervlakten. 

Heb je hier zelf genoeg kijk op? Fijn! Dan kun je zelf makkelijk een fijn sfeertje creëren in je (nieuwe) huis. Heb je er moeite mee om die keuzes zelf te maken? Vind je het allemaal een beetje veel worden? Dan kun je mij natuurlijk om hulp vragen. Ik help graag!

Het zal je ook al helpen wanneer je de moeite neemt om op mijn website de foto’s goed te bekijken en ook de teksten met tips te lezen;-)

 

 

Sketchup-doodle4
Styling22-stylist-woonkamer-haard-kamer-en-suite-vloerkleed-Dieren-181AG
Styling22-stylist-woonkamer-haard-serre-vloerkleed-Dieren-181AG
Styling22-stylist-woonkamer-serre-vloerkleed-Dieren-181AG
Styling22-stylist-eethoek-woonkamer-haard-geel-styling-Dieren-181AG
Styling22-stylist-eethoek-woonkamer-kamer-en-suite-eethoek-styling-Dieren-181AG
Styling22-styling-jaren-30-haard-Dieren-181-SB
Styling22-stylist-leeshoekje-serre-nisje-Dieren-181AG
Styling22-styling-jaren-30-serre-Dieren-181-SB
Styling22-keuken-stylist-styling-Dieren-181AG
Styling22-styling-jaren-30-haard-eetbank-houten-tafel-schuifdeuren-geel-blauw-Dieren-181-SB
Styling22-styling-jaren-30-haard-eettafel-geel-blauw-Dieren-181-SB
Styling22-styling-haard-serre-Dieren-181-SB

Bekijk mijn andere projecten en de vele foto’s en laat je inspireren!

What they say!

“Onze woonkamer was duidelijk toe aan vernieuwing. Omdat wij het grondig wilden aanpakken moest elk detail kloppen en dan is het prettig om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft.

Wij zijn op internet op zoek gegaan naar iemand die ons daarbij kon helpen. Al snel kwamen wij op de site van Styling22 uit. Een overzichtelijke site die ons aansprak en waar je gelijk een idee krijgt waar je qua kosten aan moet denken. Contact gezocht en we merkten na het eerste gesprek dat de “klik” er was….alles ging open en eerlijk. We hebben toen gekozen voor het totaalplan. We hadden uiteraard wel een aantal ideeën maar voor de rest stonden we erg open voor haar advies. Mandy gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar onze wensen en dat is het hele proces zo gebleven. Bij twijfel hielp zij ons met haar tips en visie de juist beslissingen te nemen wat betreft de kleur, de keuze van de meubels en het geweldige kleed…op maat en op kleur gemaakt. 

Mandy nam ons mee naar woonwinkels waar we anders niet zouden komen en via haar hebben we onze meubels gekocht. Er is zoveel keuze maar toch hield ze het voor ons overzichtelijk. Inmiddels genieten we van onze fantastische kamer waarin we ons heel erg fijn voelen en alles klopt!

Mandy enorm bedankt!!”

Maddy en Daan

 

Maddy en Daan Dieren

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.