Maatwerk meubels maken het mooier

Soms lukt het niet om de juiste meubels te vinden die precies passen op de plaats waar jij het in gedachten hebt. Hier hebben we om die reden gekozen voor maatwerk.

Het tv-meubel heeft precies de goede verdeling zodat de “technische spullen” er mooi in opgeborgen kunnen worden. Natuurlijk hebben we het ook in de juiste kleur laten spuiten.

De zwevende schappen, het tv meubel, de eettafel, de salontafel en het wandtafeltje zijn allemaal gemaakt door Woodsteel.

 Vloer, raambekleding en buffetkast blijven

… en de rest mag vervangen of aangepast worden. De marmeren vloer heeft een bepaalde kleur en glansgraad en daar mocht ik een mooi vloerkleed voor uitzoeken. Omdat de raambekleding moest blijven hangen en nogal zwaar aanvoelde door de structuur en kleur, kozen we voor heel rustige en lichte tinten als basis. De meubels mochten vervangen worden, De wens was om hier een warm geheel te maken, er mocht wel kleur in, maar niet te veel;-)

Waarom maatwerk?

Om hier voor maatwerk te gaan, was vrij logisch. Ik had een nieuwe indeling op papier gezet, met daarin de nieuwe meubels op schaal. Daarbij kijk ik altijd wat er qua maten maximaal haalbaar is. Bij het shoppen konden we gericht kijken en de maximale maten in het achterhoofd houden. Voor het tv meubel waren er wat specifieke wensen voor wat er in moest, maar ook de kleur kwam nogal nauw. Het was eenvoudig weg niet te koop. Dus maatwerk was nodig. Ook de salontafel en de eettafel hebben we precies afgestemd op de maten , kleur, materiaalgebruik en vorm. Uiteindelijk hebben we ook nog een klein half rond wandtafeltje op maat laten maken op een klein wandje.Dit was een goed idee van de meubelmaker. Fijn om zo samen te sparren.

Het  shoppen

Shoppen met elkaar is altijd heel fijn. Van tevoren hebben we een indeling, maten en een hele shoplijst. Ik bedenk dan waar we gaan kijken, het moet aansluiten bij de smaak van mijn klanten. In dit geval zijn we naar twee inkoopcentra gegaan. Ik heb mijn klanten begeleid naar keuzes buiten hun comfortzone. Met de accessoires zijn er toch wat extra kleuren in huis gekomen. En daarna durfden ze zelfs te kiezen voor een draaifauteuil in kleur!

 

Sketchup-doodle4
Styling22-interieurontwerp-woonkamer-zithoek-banken-salontafel-gashaard-woning-Bemmel
Styling22-interieurstyling-woonkamer-interieuraccessoires-kaarsen-woning-Bemmel
Styling22-interieuradvies-woonkamer-haard-kaarsen-accessoires-woning-Bemmel
Styling22-interieurontwerp-woonkamer-fauteuil-salontafel-woonaccessoires-woning-Bemmel
Styling22-interieurstyling-sidetable-woning-Bemmel-s
Styling22-interieuradvies-woonkamer-dressoir-woonaccessoires-plant-woning-Bemmel
Styling22-interieurontwerp-woonkamer-zithoek-bank-vloerkleed-woning-Bemmel
Styling22-interieurontwerp-woonkamer-zithoek-dressoir-salontafel-gashaard-woning-Bemmel
Styling22-interieuradvies-woonkamer-bank-woonaccessoires-woning-Bemmel
Styling22-indelingsadvies-eetkamer-tafel-eetkamerstoelen-woning-Bemmel
Styling22-interieuradvies-woonkamer-kleur-accessoires-woning-Bemmel
Styling22-interieuradvies-woonkamer-haard-zithoek-woning-Bemmel

What they say!

 

 Allerlei vragen, twijfel en originele ideeën 

 “Al een tijdje wilden wij graag nieuwe meubels en een warmere sfeer in huis, maar waar te beginnen? Bij de gedachte alleen al werden we overspoeld met allerlei vragen: naar welke winkel kunnen we het best gaan? Welke meubels zijn geschikt voor in ons huis? Welke kleuren? Hoe krijgen we alles passend? En hoe krijgen we het gezelliger? Wij zagen al gauw door de bomen het bos niet meer. Via kennissen kwam Styling 22 op ons pad. We hebben even getwijfeld of een styliste wel iets voor ons zou zijn. Uiteindelijk hebben we toch de stoute schoenen aangetrokken.

Mandy van Bussel kwam al gauw voor een eerste afspraak en we hadden meteen een klik. Aan de hand van foto’s uit woonbladen, werden onze wensen duidelijk en kreeg Mandy meer inzicht. Ze kwam al gauw met allerlei originele ideeën die ons aanspraken: ideeën die wij zelf niet hadden kunnen bedenken, maar die zeker in ons straatje pasten.  We hadden er bijvoorbeeld nooit bij nagedacht dat we schappen boven de tv konden maken en die schappen door konden laten lopen over een andere, haakse muur. Wij werden steeds enthousiaster en konden niet meer wachten om met Styling 22 aan de slag te gaan.

Allereerst is Mandy bij ons thuis gekomen en hebben we de kleur voor de muren uitgezocht en verf om bestaande kast te schilderen. Daarna zijn we met Mandy op pad geweest om meubels uit te zoeken en waar nodig werden meubels op maat ontworpen. Aan de hand van staaltjes konden we thuis zien of het klopte met de bestaande kleuren. En dat deed het!

Het samen winkelen was een leuke ervaring. Het fijne daarvan was dat Mandy precies wist waar we moesten zijn en ze liet ons mooie meubels zien waar wij zelf aan voorbij zouden lopen. Ze opende onze ogen en voelde daarbij goed aan wat wij wilden, we kregen goed advies. Beslissen deden we uiteindelijk zelf.

Beetje bij beetje zagen wij ons huis steeds gezelliger worden en bovenal het klopte! Als laatste volgden de accessoires nog. Wij vonden het ook lastig om deze uit te zoeken. Mandy heeft ons daarbij goed geholpen. Ze heeft de spullen uitgezocht en in overleg met ons gekocht. Het heeft ons een hoop tijd en ‘keuze-stress’ bespaard!

Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe inrichting! Mandy heeft van ons huis weer een
thuis gemaakt. Een mooi resultaat en wij kunnen het iedereen aanraden met Styling 22 aan
de slag te gaan.
Dankjewel Mandy!”

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.