Plan voor een Thais restaurant

Een restaurant mooi en praktisch inrichten, is een uitdagende en superleuke klus. 

Je wilt dat de gasten genieten in het restaurant, ze moeten lekker zitten, de sfeer moet goed zijn en het eten uitstekend.

Aan al deze ingrediënten was voldaan. Helaas gooide Corona roet in het eten. Heel triest.

Interieur-verbouwing-restaurant-Styling22-Pad-Thai-Arnhem

Tegeltjes aan de wand

Dit restaurant kreeg veel tegeltjes aan de wand, maar ook aan de bar. Je ziet het bij de bar niet meteen, het lijken wel houten latjes. Maar het zijn stroken keramisch parket! De blauwe met hier en daar goud-bronzen tegeltjes zijn van de VT-Wonen collectie. 

Verlichting en akoestiek

Dit keer geen sluitpost, maar juist meteen aandacht voor zowel de verlichting als de akoestiek. Vaak zie je in een project, zowel zakelijk als particulier, dat deze twee posten pas aan het eind aan de beurt zijn. Gemiste kans. Want daardoor komt het maar al te vaak voor dat het geluid niet fijn is in huis, of in kantoor, of zoals hier; in het restaurant. Hier is een akoestich plafond geplaatst wat meteen voor rust zorgde. De tegeltjes zijn immers mooi op de muur, maar het zijn harde materialen en dat werkt niet in het voordeel voor de akoestiek. 

De verlichting aan de wand is leuk voor de sfeer, maar net niet voldoende om ’s avonds fijn met je tafelgenoot te kunnen kletsen. Er werd een railsysteem geplaatst, waardoor de hanglampen precies bij de tafeltjes gehangen konden worden. Bij de bar is gezorgd voor voldoende werklicht, wel zo praktisch. Het was een Thais restaurant, maar niet traditioneel Thais ingericht. De kastdeuren hebben wel een  fraaie Thaise afbeelding gekregen.

Corona

Ik heb aan dit project gewerkt vlak voor de Corona in Nederland kwam. Het restaurant was net klaar voor de opening toen alles op slot moest. Heel triest. Hierdoor heeft uiteindelijk het restaurant geen kans gehad en moest helaas definief sluiten. Ik heb getwijfeld of ik de foto’s kon plaatsen, maar uiteindelijk ben ik wel trots op het eindresultaat. Ik leef wel heel erg mee met alle betrokkenen.

Sketchup-doodle4
Styling22-restaurant-interieuradvies-eetbank-Pad-Thai-blauw-Arnhem
Styling22-restaurant-interieuradvies-Pad-Thai-interieurstyling-Arnhem
Styling22-restaurant-interieuradvies-styling-eetbank-eetkamerstoelen-Arnhem
Styling22-restaurant-Pad-Thai-hanglamp-Arnhem
Styling22-restaurant-interieur-Pad-Thai-luxe-Arnhem
Styling22-restaurant-interieuradvies-bar-Pad-Thai-luxe-Arnhem

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

4 + 13 =