Appartement met lef

Je huis verbouwen levert vaak meer ruimte en licht op. Dat betekent ook een nieuwe indeling, kleuren en soms andere meubels. Bij verhuizen ga je je hele leefomgeving veranderen en je wilt je meteen thuis voelen.

Wil je er een gezellig, fijn thuisgevoel creëren, maar je weet niet hoe?

Ik help je, no worries! Ik doe niets liever!

Styling22-interieuradvies-woonkamer-behang-Arnhem

Ontspullen

Wanneer je kleiner gaat wonen, zul je behoorlijk moeten ontspullen. Nou deze mensen hebben er een sport van gemaakt, en hebben andere mensen heel blij gemaakt met de spullen die ze over hadden. Deels verkocht, deels weggegeven.

Zodra mensen gaan ontspullen, bied ik vaak aan om de spullen te koppelen aan evt. andere klanten of mensen in mijn netwerk. Zo hebben er al aardig wat meubels, lampen, en accessoires een nieuwe bestemming gekregen. Voor iedereen een win-win situatie. Ook duurzamer natuurlijk, niet zomaar alles wegdoen naar de stort! Zo wordt ontspullen wel leuk. Maak er een sport van en begin al ruim voor de verhuisdatum.

Donkere hoekjes in huis

In dit appartement zitten mooie raampartijen, maar uiteraard, zoals in ieder huis, zijn er ook delen van het huis die wat donkerder zijn. Daar hoef je niet om te treuren, je moet omarmen wat je hebt, zeg ik altijd;-) In dit geval was de eethoek de donkerste hoek van de grote leefruimte. Nou, wat denk je dat je met dit behang bereikt? Zie jij nog dat het wat donkerder is? Nee! De aandacht is verlegd. De hoek oogt nu niet meer donker, je aandacht gaat meteen naar het speciale behang. Het geeft meteen sfeer in die hoek. 

De entree heeft helemaal geen daglicht, maar het is wel een grote vierkante ruimte. Mijn advies? Hang een aparte lamp als blikvanger op en leg een rond kleed in het midden. Ook hier is men meteen afgeleid van het woonprobleem en ziet men alleen de aparte items. Weg donkere entree. Gelukkig vonden deze mensen mijn “vreemde” ideeën wel leuk en gingen ze meteen enthousiast op zoek naar de juiste lamp en andere accessoires.

Enthousiasme werkt aanstekelijk

Zo leuk om te zien, dat je mensen zo enthousiast kunt maken! En niet alleen een van de twee, maar beide gingen ze steeds enthousiast aan de slag met alle tips die ik hen gaf. We overlegden tussendoor en het resultaat mag er zijn. Een gezellige nieuwe stek om nog heel lang samen van te genieten.

Sketchup-doodle4
Styling22-interieuradvies-kleur-cirkel-appartement-Arnhem
Styling22-kleuradvies-woonkamer-muur-appartement-Arnhem
Styling22-kleuradvies-woonkamer-stoel-appartement-Arnhem
Styling22-kleuradvies-woonkamer-cirkel-appartement-Arnhem
Styling22-interieuradvies-woonkamer-gordijn-appartement-Arnhem
Styling22-interieuradvies-woonkamer-cactus-Arnhem
Styling22-kleuradvies-woonkamer-behang-Arnhem
Styling22-interieuradvies-woonkamer-styling-Arnhem
Styling22-kleuradvies-keuken-Arnhem

What they say!

Op het moment dat wij begonnen met nadenken over het verwerven van een nieuwe woning uitte mijn echtgenote haar wens een styliste in te schakelen. Na aarzeling en een flinke portie scepsis ben ik uiteindelijk over stag gegaan.
Nu we enkele weken in ons nieuwe appartement wonen moet ik zeggen dat ik met enthousiasme en grote waardering terugkijk op de inzet van Mandy van Bussel.
Haar manier van werken heeft ons bijzonder aangesproken.
Feitelijk was er sprake van begeleiding. Ze heeft geholpen bij het helder krijgen van onze wensen. Dit door het aanreiken van aansluitende ideeën/suggesties. Zodoende zijn we geholpen bij het maken van duidelijke keuzes.
Mandy beheerst duidelijk het hele stylings-scala (ruimtelijke indeling, kleur- en lichtadvies, trends, etc.).
Verder hebben we het fijn gevonden dat ze zo nodig verwijst naar passende specialisten (in ons geval o.a. keukenontwerper en stoffeerder).
Alles verliep in een uiterst prettige sfeer (zeer ontspannen en nooit gehaast) en steeds bereikbaar.

De visites die we tot op heden hebben ontvangen spreken zonder uitzondering over lovend over ons interieur (en het zijn écht niet mensen die ons naar de mond zullen praten)

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

2 + 10 =