Klanten vertellen

KLANTEN AAN HET WOORD

Ik ben heel blij met alle lovende worden en fijne verhalen die ik van mijn klanten te horen krijg.

Sommige klanten schreven het bij de Google reviews, anderen stuurden me een mail of een paar fijne whatsapp-berichtjes.

Ik ben heel dankbaar dat ik het vertrouwen heb gekregen om mensen te kunnen helpen met mijn expertise. Ik doe niets liever!

Bedankt lieve klanten!

Interieurstylist-Mandy-Styling22-157-kleur-advies-aan-huis-interieuradvies-blog

Verbouwing & styling B&B at Ease Zandvoort

Het leek een onmogelijke klus: een complete verbouwing van pensionkamers naar 2 sfeervolle en moderne Bed & Breakfast kamers, maar met hulp en advies van Mandy is het gelukt. Het resultaat is prachtig geworden.

Mandy liet mij met de keuze van het behang in de kamer “Zeegroen” buiten mijn comfortzone stappen. Maar samen met het kleuradvies voor de rest van de ruimte is het geheel spannend geworden en mooi in balans.

 

Ook het samen shoppen voor de badkamers, de bedden en de inrichting van de kamers was een feestje. Mandy heeft oog voor detail, voor mooie materialen en ze ziet het hele plaatje.

Tot slot heeft zij ook nog prachtige foto’s gemaakt van het einddresultaat. De foto’s zijn ook te bewonderen op de website B&B @Ease, www.bedandbreakfast-at-ease.nl

Wies Heddes

Alles nieuw in de woonkamer/ eetkamer met creatieve ideeën van Mandy

Wij wilden alles in onze woonkamer nieuw. Mandy kon het eindresultaat steeds goed overzien; zelf konden we ons niet goed inbeelden of dingen bij elkaar zouden staan en was het veel saaier geworden. Mandy gaf ons soms ook even een duwtje in de rug om iets toch aan te durven.

Ook accenten zoals plinten en deuren meeverven, pakken heel mooi uit en waren we niet zelf opgekomen. Mandy heeft veel creatieve ideeën, hierdoor hebben we meer tijd in ons interieur geïnvesteerd dan gepland, maar het is het wel waard voor ons!

Elke Brok

Verbouwing met verhuizing: Mandy is rots in de branding!

Een aantal jaar geleden kochten wij een huis uit de jaren 1910 in Malden. Van buiten een fantastisch huis, maar van binnen nog een grote slag te slaan. Mandy heeft ons vanaf het begin van de verbouwing geadviseerd. Een grote verbouwing in combinatie met 2 peuters en een baby maakte het een hele uitdaging, maar Mandy was echt onze rots in de branding. 

Bij elke stap die gezet moest worden was zij er om ons te adviseren; ruimte indelingen, lichtplan, keuken, kleuradvies, accessoires, raambekleding: elke keer kwam ze met creatieve ideeen die helemaal aansloten bij het karakter van het huis èn ons gezin. Door haar durfden we ook wat gewaagdere keuzes te maken die we zelf nooit hadden kunnen bedenken. Een van onze wensen was bijvoorbeeld dat de kinderen de ruimte zouden hebben om binnen te spelen, zonder dat dit een afgezonderde speelkamer werd. Dat resulteerde in een schommel op een centrale plek in het huis. Vanaf dag 1 was dit een grote hit!

Dankzij Mandy is het in een drukke, hectische periode gelukt om er helemaal ons huis van te maken, waar wij ons alle 5 meteen thuis voelden. Nog steeds kloppen we wel eens bij haar aan (bijv. voor een gouden kinderkamer met papegaaien…) en toen mijn ouders een nieuwbouwhuis kochten hebben we ze natuurlijk meteen naar Mandy gestuurd. Ook daar zien we dat de adviezen die ze nu geeft helemaal kloppen bij de stijl van mijn ouders en het huis.

Wij zouden Mandy zeker aanbevelen aan jonge gezinnen die gaan verhuizen/verbouwen. Het heeft ons heel wat stress, tijd en eindeloze speurtochten over woonboulevards, instagram, pinterest bespaard!

Maartje en Michiel

Compleet interieurplan nieuwbouwhuis: investering in woongenot!

Mandy is een hele fijne en creatieve stylist. Wij zijn onwijs blij met haar hulp om ons nieuwbouwhuis totaal naar ons zin te maken. Van een slim en praktisch indelingsplan (tot alle stopcontacten aan toe), een fijn lichtplan, mooi behang en spannend kleurenpalet tot hulp met meubel- en lampkeuzes. Ze snapte onze wensen snel en kwam met ideeën waarvan we niet wisten dat we er naar op zoek waren, maar die precies klopten. De communicatie is ook altijd snel en fijn. En ze speelt handig in op keuzes die je al gemaakt hebt of meubels die je al hebt. Mandy inhuren is een investering in je woning die zich elke dag uitbetaalt in je woongenot!

Jennifer ten Have

Interieuradvies - op televisie geweest bij RTL4

“Op dit moment woon ik al een jaar in dit huis en liep ik er toch steeds tegenaan dat het kil bleef voelen. Ik ben de woonbladen af gegaan en ik heb me ook verdiept in de woonprogrammas. Daarbij is mijn budget niet heel erg groot en ging ik er al snel vanuit dat een interieurstylist inhuren niet voor mij zou zijn. Toen kwam ik Styling22 tegen en heb ik heel lang getwijfeld, uiteindelijk heb ik die stap toch genomen en daar ben ik achteraf heel blij mee! Ik merkte bij de kennismaking al snel dat de klik tussen Mandy en mij goed zat. Mandy en ik hebben samen wat tijd door gebracht met brainstormen en daarbij kwam Mandy al heel snel met leuke ideeën, een beetje outside the box. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar mijn twijfels bij had maar toen Mandy het had uitgewerkt en in beeld had gebracht werd het voor mij ook veel duidelijker wat Mandy bedoelde. En daarmee zijn we aan de slag gegaan en ben ik heel blij met het eindresultaat!”

Je kunt het zien in het filmpje hier op de Home-pagina bij “What they Say”. We zijn op RTL4 geweest.

Eliza

Online interieuradvies vakantiewoning - Duitsland

Mandy had ons al enorm geholpen met ons interieur in Elst. Dus voor ons was het als vanzelfsprekend dat wij haar hulp wilden vragen voor ons appartement in Duitsland. Wij wilden een indelingsplan, kleuradvies en ook advies voor de accessoires en de verlichting.

Mandy heeft ons ook op afstand heel goed geholpen. Ze is nooit in ons appartement geweest. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. De indeling is logisch, prettig en sfeervol. Mandy had ook veel praktische tips om het gaandeweg steeds gezelliger te maken. Door middel van foto’s, tekeningen en goede communicatie, begreep Mandy heel erg goed wat onze wensen waren. Ze hielp ons een stapje buiten onze comfortzone zetten, met een supermooi resultaat. De kleuren zijn in alle ruimtes erg mooi geworden, geen muur is wit gebleven, zowel de keuken, de woonkamer, als de slaapkamers zijn nu bijzonder warm en gezellig. Wij raden het zeker aan om te gaan voor een online interieuradvies bij Styling22! Bedankt, CvK

Styling in nieuwbouw woning

Nadat wij van een ruim appartement verhuisden naar een kleinere twee onder een kap, hadden we nogal wat meubels en andere accessoires over. We hadden ook twijfels over de juiste inrichting. Nooit aan een professionele styliste gedacht, totdat onze dochter ons op het idee bracht. Zij had goede ervaringen opgedaan met Styling22. Daarna hebben wij Mandy ook om raad gevraagd en zijn met Styling22 in zee gegaan. Het moet gezegd, het hele proces is ons uitstekend bevallen.

Met name de suggesties over plaatsing en rangschikking van onze meubels en schilderijen waren een eye-opener. Uiteindelijk heeft het geresulteerd in de mix van modern en landelijk die wij graag wilden. Wij zijn heel content met het advies over een nieuw tapijt, lampenkappen en raambekleding en kunnen Styling22 aanbevelen aan iedereen die iets van zijn directe woonomgeving wil maken. Uiteenlopende smaken en voorkeuren zijn daarbij geen probleem.

Adri & Thea Deelen

Complete Make-Over voor Air-BnB

De producten die Mandy heeft uitgezocht zijn kwalitatief goed en voldoen aan onze kritische eisen voor de airBnB.
Het resultaat is heel mooi en erg sfeervol, de woning vormt nu meer een eenheid. Ook van de gasten
die in de woning verblijven krijgen we alleen maar positieve reacties.
Men geniet meer van het bezoek aan onze BnB in Lelystad; om uit te rusten, vakantie te houden of om bij elkaar te komen met de familie.

Het is een grote meerwaarde om de ruimtes goed en sfeervol door een stylist te laten inrichten. Heel erg bedankt Mandy, voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking.

 

Lian Jonkman

Sfeervol met gedurfde keuzes

Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Het is een rustig geheel geworden ondanks dat er opvallende items in de woonkamer staan.

Door Mandy hebben wij keuzes durven maken die wij alleen niet hadden gemaakt. Dit geldt bijvoorbeeld voor de kleur op de muur. Je bent snel geneigd om voor save te gaan maar deze kleur (grijzige basis bij groen) maakt het geheel juist veel rustiger en past veel beter bij de keuken dan wit.  Ook zijn wij erg blij met de ovale eettafel. Zelf waren wij waarschijnlijk voor vierkant gegaan, maar dit is zoveel gezelliger en ook  praktisch omdat je met veel mensen aan tafel
kunt zitten.

 

L & M te Elst

Complete inrichting landhuis

In November 2018 hebben wij een oude boerderij gekocht, deze hebben wij laten ombouwen tot een landhuis. Wegens tijdgebrek hebben wij Mandy ingeschakeld. Mandy was bij het hele gebeuren vanaf het begin betrokken en heeft ons enorm geholpen met echt alles (indelingsplan, lichtplan, kleuradvies en complete inrichting van alle ruimtes). Wij zijn nu inmiddels anderhalf jaar verder, ons huis staat eindelijk en is voor het grootste gedeelte ingericht. Nu de puntjes nog op de i zetten en nog wachten op enkele meubels. Wij hadden het niet zo mooi gehad als Mandy er niet was geweest. Zij is een ware professional, heeft aandacht, denkt mee, kan goed luisteren (na 2 gesprekken kwam zij met een moodboard en dat was precies zoals wij zijn), en kan shoppen als de beste (ze weet alles bij elkaar te zoeken zodat het allemaal af is). Wij zijn erg blij met haar, ze heeft van ons nieuwe huis een waar “thuis” gemaakt. Wij schakelen haar weer in voor een volgende klus in het voorjaar…een Ibiza chill hoekje in de tuin. PS: check haar Instagram daar kan je alle prachtige projecten van haar bewonderen.

Dankjewel Mandy!

 

Maureen en Harm

Veel behang en kleur in huis

Wij hadden een groot en eigenzinnig huis gekocht, alleen hoe maak je dat nu eigen? Gelukkig waren bekenden ons voor gegaan waar Mandy haar advies al gegeven had. Die ideeën willen wij ook wel! 

Door het gebruik van kleuren waren wij eigenlijk meteen verkocht. Dat wil je zelf wel, maar we durfden het op die manier niet toe te passen in heel het huis. En zie ook zelf maar de juiste combinaties bij elkaar te zoeken en daar samen over eenste worden!  Het makkelijke contact, de vrijblijvendheid en de tip om het stap voor stap aan te pakken speelden mee in de keuze voor Styling22. 

Elke ruimte heeft een muur met behang, een aanrader en goede tip van Mandy! De painting the past verf heeft schitterende kleuren en is heel gemakkelijk aan te brengen. Uiteindelijk ook zelfs buiten ‘onze kleur’ aan laten brengen, wat waren de schilders blij met het gemak van schilderen! De jagerskast en ‘Franse’ knutseltafel van de Brocanterie en de mooie vloerkleden maken de woonkamer compleet. Ook op de slaapkamer een mooi kleed dat we zelf op maat konden maken, dat is handig. En dan de mooie gordijnen met de wave-plooi  heel blij mee.

Fijn aan de samenwerking met Mandy : ze wijst ons de ‘goede’ kant op, zodat we zelf weer verder door kunnen pakken. Ze benoemt de kansen die zij ziet en laat het aan ons om die wel of niet te benutten. Al is het maar het idee om de tafel een paar meter anders te zetten waardoor we nu met ons blik op de tuin aan tafel zitten. En wie had het gedacht, we zijn een jaar verder en gestart met de zwarte kozijnen binnen! 

We genieten van alles, het is het geheel waar we blij van worden.

Van tevoren hadden we veel twijfels of we met styling22 in zee wilden gaan, we hadden immers zelf al veel besteld en ideeën om mee verder te gaan. Onzekerheid wat het toevoegt, het is toch een hoop geld! Achteraf de beste keus die we hebben gemaakt om van ons huis ons thuis te maken. Mandy haar kracht is om van alle elementen en kleuren een geheel te maken. En door soms kleine toevoegingen het thuis gevoel te versterken, een kussentje, plant of vaas maken het toch echt af.

Door de inbreng van Mandy is het makkelijker om samen tot een keus te komen, heel goed om samen door de keuzestress te komen en de energie te steken in creëren van nieuwe ideeën.

 

Tjeerd en Anne Elst

Nieuwbouw sfeervol met kleur en persoonlijke spullen

“Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, licht plan enz. En dat voor het hele huis. Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch. Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom dat we jou hebben gevraagd.”

 

Aleida en Peter

Totaalplan woonkamer en eetkamer met haard

“Onze woonkamer was duidelijk toe aan vernieuwing. Omdat wij het grondig wilden aanpakken moest elk detail kloppen en dan is het prettig om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft. Wij zijn op internet op zoek gegaan naar iemand die ons daarbij kon helpen. Al snel kwamen wij op de site van Styling 22 uit. Een overzichtelijke site die ons aansprak en waar je gelijk een idee krijgt waar je qua kosten aan moet denken. Contact gezocht en we merkten na het eerste gesprek dat de “klik” er was….alles ging open en eerlijk. We hebben toen gekozen voor het totaalplan. We hadden uiteraard wel een aantal ideeën maar voor de rest stonden we erg open voor haar advies. Mandy gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar onze wensen en dat is het hele proces zo gebleven. Bij twijfel hielp zij ons met haar tips en visie de juist beslissingen te nemen wat betreft de kleur, de keuze van de meubels en het geweldige kleed…op maat en op kleur gemaakt. Mandy nam ons mee naar woonwinkels waar we anders niet zouden komen en via haar hebben we onze meubels gekocht. Er is zoveel keuze maar toch hield ze het voor ons overzichtelijk. Inmiddels genieten we van onze fantastische kamer waarin we ons heel erg fijn voelen en alles klopt!

Mandy enorm bedankt!!”

 

Maddy en Daan Dieren

Rustige kleuren en maatwerk

“Mandy van Bussel heeft ons geweldig geholpen om van onze woonkamer een rustige, mooie maar vooral ook fijne en huiselijke ruimte te maken! Wat een gave heeft zij om te adviseren wat bij je past qua kleur, inrichting en styling.”

 

Inge

Geheel nieuwe inrichting met maatwerk meubels

Al een tijdje wilden wij graag nieuwe meubels en een warmere sfeer in huis, maar waar te beginnen? Bij de gedachte alleen al werden we overspoeld met allerlei vragen: naar welke winkel kunnen we het best gaan? Welke meubels zijn geschikt voor in ons huis? Welke kleuren? Hoe krijgen we alles passend? En hoe krijgen we het gezelliger? Wij zagen al gauw door de bomen het bos niet meer.

Via kennissen kwam Styling 22 op ons pad. We hebben even getwijfeld of een styliste wel iets voor ons zou zijn. Uiteindelijk hebben we toch de stoute schoenen aangetrokken. Mandy van Bussel kwam al gauw voor een eerste afspraak en we hadden meteen een klik. Aan de hand van foto’s uit woonbladen, werden onze wensen duidelijk en kreeg Mandy meer inzicht. Ze kwam al gauw met allerlei originele ideeën die ons aanspraken: ideeën die wij zelf niet hadden kunnen bedenken, maar die zeker in ons straatje pasten.  We hadden er bijvoorbeeld nooit bij nagedacht dat we schappen boven de tv konden maken en die schappen door konden laten lopen over een andere, haakse muur. Wij werden steeds enthousiaster en konden niet meer wachten om met Styling 22 aan de slag te gaan.

Allereerst is Mandy bij ons thuis gekomen en hebben we de kleur voor de muren uitgezocht en verf om bestaande kast te schilderen. Daarna zijn we met Mandy op pad geweest om meubels uit te zoeken en waar nodig werden meubels op maat ontworpen. Aan de hand van staaltjes konden we thuis zien of het klopte. En dat deed het! Het samen winkelen was een leuke ervaring. Het fijne daarvan was dat Mandy precies wist waar we moesten zijn en ze liet ons mooie meubels zien waar wij zelf aan voorbij zouden lopen. Ze opende onze ogen en voelde daarbij goed aan wat wij wilden, we kregen goed advies. Beslissen deden we uiteindelijk zelf.

Beetje bij beetje zagen wij ons huis steeds gezelliger worden en bovenal het klopte! Als laatste volgden de accessoires nog. Wij vonden het ook lastig om deze uit te zoeken. Mandy heeft ons daarbij goed geholpen. Ze heeft de spullen uitgezocht en in overleg met ons gekocht. Het heeft ons een hoop tijd en ‘keuze-stress’ bespaard!

Wij zijn erg tevreden en blij met onze nieuwe inrichting! Mandy heeft van ons huis weer een
thuis gemaakt. Een mooi resultaat en wij kunnen het iedereen aanraden met Styling 22 aan
de slag te gaan.
Dankjewel Mandy!

 

Gerwin, Tanja en Lieke Hendriks

Verhuizen en verbouwen met hulp.

”We hebben een huis gekocht waar echt alles aan moest gebeuren. We weten wat we willen qua keuken, vloer en uitbouw, maar de kleuren, lampen, indeling van de slaapkamers…..geen idee. Ik kon het niet overzien en kreeg een gouden tip: “vraag Mandy eens”. Een week later kwam Mandy. Wat een leuke, spontane, meedenkende vrouw. De klik was er meteen, de ideeën kwamen tijdens het eerste intakegesprek al! Wat een goed gevoel. Dit moet goed komen, dacht ik. We hebben intensief contact gehad. Over de plaats van de kachel, de inloopkasten vd meiden, kleuren op de muur, vloer boven, gordijnen, lampen.

Heel fijn, die korte lijntjes via de app. Heel handig wanneer je man klaarstaat om iets op te hangen, maar je twijfelt waar dit het mooist is. Mijn jongste dochter, Isa, heeft haar droombaan gevonden: “Ik wil Mandy worden” . De meiden zijn beiden ontzettend blij met hun kamer. Ze vonden het super dat ze zelf bij Mandy de kleur vd muur uit mochten zoeken en verheugden zich op haar bezoekjes. Britt is blij met haar “New York”kamer met stoere “paskamerinloopkast”. Isa vond het echt geweldig om met Mandy samen haar plusjes op de muur te plakken.

Wat fijn dat je alles kunt overleggen met iemand die er zoveel kijk op heeft. Nu is ons huis, op een paar kleine dingen na, klaar. Ik denk dat ik Mandy ga missen. Af en toe maar een nieuw projectje bedenken waar we haar bij nodig hebben. Mandy, Maurits, Britt, Isa en ik zijn je dankbaar. Wij kunnen iedereen Styling22 aanraden.”

 

Maurits, Mireille, Britt en Isa

Verbouwing woonboerderij

“Wij wisten het even niet meer, de start van de verbouwing hadden wij inmiddels gemaakt. Maar hoe kunnen we de ruimte nu optimaal benutten. Dat ieder hoekje mooi en functioneel is. Door met verschillende mensen te hebben gesproken kwamen we via onze vriendin bij Mandy terecht. Super leuk, maar het voelde eigenlijk een beetje decadent. Na het eerste gesprek met Mandy was dat gevoel al heel snel weg en werd ik helemaal enthousiast van de Ideeën. Nu mijn man nog mee krijgen, na onze “huiswerkopdracht” plaatjes uitscheuren voor een moodboard was mijn man ook helemaal om. Mandy heeft de Balans kunnen vinden tussen mijn man en mij…..stoer, maar ook de vrouwelijke touch.

Wij gingen verder met klussen en na een tijdje konden we beginnen met de afwerking, mooie kleuren op de muur. De sfeer kwam steeds meer in huis. Soms wat gewaagd maar het resultaat was om door een ringetje te halen. Toen was het de beurt voor de meubels. Mijn man is erg handig en met wat hulp van Mandy hebben we mooie tafeltjes, bar en een mooi werkplekje voor de kinderen kunnen maken.

 

Mandy heeft ook geholpen met de inkoop van wat accessoires, lampen en krukken voor aan de bar…. Super fijn, ze komt met voorwerpen waar je zelf nooit aan zou denken of voorbij zou lopen, maar door de combinatie en soms wat meer durven, is het resultaat ook echt super… Het leuke is als je het zelf even niet meer weet, Mandy schudt zo weer mooie, leuke en nieuwe ideeën uit haar mouw…daar worden wij weer door geinspireerd en kunnen wij weer lekker verder… Wij zijn zo blij met het eindresultaat… Het is iedereen aan te raden en is zeker niet decadent!!!!

Mandy super bedankt!!!!”

 

Maarten en Gea

Verhuizing en compleet advies

“Na de goede ervaringen met Mandy bij de verkoop van ons appartement (verkocht binnen 3 weken, in de tijd dat het erg moeilijk was iets te verkopen!) hebben wij Mandy ook gevraagd om te helpen met de inrichting van onze nieuwe woning. Mandy heeft ons geholpen met kleuradvies, de aankoop van meubels en accessoires en ze kon voor ons prachtige verf bestellen.

Door haar kundigheid hebben we nu een huis wat echt bij ons past. Het is een eenheid geworden. Ze maakt verrassende combinaties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Ook heeft ze veel gedaan met onze huidige meubels, waardoor we met een kleine investering toch een nieuwe uitstraling in dit huis hebben! Mandy is een prettig persoon, die goed luistert naar je budget, wensen en smaak. We hebben veel overleg gehad en we konden haar altijd bellen om te overleggen. Mandy heel erg bedankt voor al je inzet! We genieten elke dag van ons fijne plekje!”

 

Denise van Asselt

Akoestiek en planten in kantoorpand

Sinds 2014 werken wij (Infram) in een prachtig door Styling22 gestyled kantoorpand aan de Amersfoortseweg in Maarn. Na enige tijd bleek dat er behoefte was aan een verbetering in de akoestiek en aan meer groen in huis. Hierbij heeft Mandy ons weer fantastisch geholpen! Diverse wanden zijn voorzien van stijlvolle panelen die de akoestiek enorm hebben verbeterd. Daarnaast is er samen met Orangerie Bijleveld gezorgd voor een mooie groene omgeving door de kamers te voorzien van prachtige plantenbakken.
Ons kantoorpand is door deze re-styling een nog fijnere plek geworden om te mogen werken. Dankjewel!

 

Rianne namens Infram

Showroom in De Woonindustrie

“Probleem: een ICT bedrijf met 20 ‘nerd-mannen’ gaat een showroom inrichten… Dat wordt dus erg saai en behoudend. Gelukkig liepen we Mandy tegen het lijf toen we onze WoonTotaal showroom in de Woonindustrie in Nieuwegein wilden gaan inrichten. In plaats van een verzameling kantoor werkplekken heeft Mandy (met ons samen) een zeer fraaie showroom ‘neergezet’. Onze relaties worden nu ontvangen in een mooie design showroom waar iedereen graag binnen wandelt. Ook namens onze relaties: Mandy, bedankt voor het fraaie resultaat en de plezierige (humorvolle) samenwerking!

 

Jaap Keus

Make-over woonkamer / keuken

Mandy (Styling 22) je beheerst je vak uitmuntend. Je kracht zit in het inleven, begeleiden en gezamenlijk de puntjes op de i zetten. Daarbij gaf je, je kennis en kunnen aan ons door. Mandy, zeer bedankt voor het goede gevoel tijdens het gehele project ” 

 

Cor & Willy

Restyling woonkamer met opknappen meubels

“Mandy heeft ons goed geholpen met de styling van onze woonkamer met “nieuwe” open keuken. Vooral de vraag om onze oude meubels een nieuwe look te geven om er zo een prachtig geheel van te maken is dan ook prima gelukt. Voor onze oude kasten en eetkamer stoelen hebben we een geweldige verf tip gekregen om deze te verven in de kleur Ebony met verf van painting the past.Het resultaat is dan ook verbluffend!! Verder heeft Mandy ons ook geholpen met de aankoop van nieuwe verlichting, een vloerkleed en gordijnen, rekening houdend met de financiële mogelijkheden uiteraard . Alles staat erg mooi en onze woonkamer straalt nu een eenheid, rust en sfeer uit. We krijgen dan ook veel complimentjes van familie en kennissen. Inmiddels hebben ook twee vriendinnen om Mandy’s advies gevraagd. Mandy bedankt voor het meedenken, inzet en fijne samenwerking.

 

Bert en Erna

Kleuradvies en luxe behang

Dankzij Mandy heb ik het mooiste behang van de wereld. Een heel hoge muur is nu versierd met het prachtige behang van Moooi, Arte, Extinct animals. ik ben er enorm blij mee. Ook mijn slaapkamer is prachtig geworden. Heel blij met het kleuradvies en de nieuwe mooie rolgordijnen. Hartelijk dank!

 

Wilma van Kempen

Verbouwing met veel keuzes

Alle lof voor Mandy, ik kan niet anders zeggen! Ik zocht een styliste in de buurt van Arnhem en kwam via google op de site van Mandy terecht. Een kennismakingsgesprek was snel geregeld en de klik met Mandy was er gelijk. Mandy is een heel toegankelijke, fijne, leuke en kundige vrouw.

Ze heeft ons fantastisch geholpen met kleuren, meubels en verlichting. Ons huis werd ingrijpend verbouwd en we moesten veel beslissingen nemen en keuzes maken. Een verademing om dan bij Mandy terecht te kunnen. Ze heeft er absoluut kijk op en liet dingen zien die ik zelf niet zou hebben uitgekozen maar waar ik wel erg blij mee ben. En het leuke is dat het echt niet altijd veel geld kost wat ze adviseert. Zo is mijn wasmand nu schoenenmand (geen rondslingerende schoenen meer!)

En heb ik op Mandy’s advies op Marktplaats ook heel leuke dingen gevonden. Heel veel dank voor alles Mandy!

 

Renske en Acronius

Shoppen was zeer waardevol bij het herinrichten

We waren toe aan een nieuwe inrichting en wilden het nu helemaal goed doen en dat vond ik lastig. Bovendien was ik niet voldoende op de hoogte over wat er allemaal mogelijk is.Wat mij aansprak was naast je aantrekkelijke portfolio op je website, was ook je duidelijke tariefstructuur. Daardoor wist ik gelijk waar ik aan toe was.

Ik heb het uitgebreide pakket gekozen, omdat ik ook graag had dat je mee ging naar een winkel/ inkoopcentrum om te kiezen. Een ontwerp is één, maar om het goed in te vullen is nog een heel ander ding. Je hebt ons uitstekend geholpen met de inrichting, kleuren van de wanden en meubels en je geweldige advies bij de aanschaf.

De samenwerking was fijn;

Je bent lekker laagdrempelig en duidelijk en begreep de sfeer die wij zochten. Het resultaat is prachtig; ik heb nergens spijt van en het is mooier geworden dan ik durfde te dromen.

We hadden direct een klik en ik vond het heerlijk om met jou te brainstormen en te neuzen.

 

Marieke uit Beuningen

Kleuren zijn zo belangrijk voor het geheel en de sfeer

Wij hadden ons landelijke huis verkocht en zijn verhuisd naar een redelijk modern huis. We hadden al onze oude huisraad verkocht en konden dus opnieuw beginnen met de inrichting van een (kaal) huis.

Jouw website is helder, duidelijk en toegankelijk. Ook de voorbeelden van huizen die jij onder handen hebt genomen zijn leuke ‘afkijkers’.

Ik weet niet of wij een pakket hebben gekozen maar we hebben enkele losse opdrachten gekozen. Eerst heb je ons advies gegeven over de kleuren op de muren in het hele huis. Daarnaast ook voor de buitenkozijnen. Daarnaast zijn we gaan grasduinen in de woonindustrie en je wees ons op verschillende leuke meubels.

Ook hebben we met jou afgesproken bij een woonwinkel,daar hebben we een mooie tafel en stoelen uitgezocht.Bij Montel zijn we geslaagd voor een grijze bank en een parelgrijze luie stoel met voetenbankjes. Ook weer jouw idee.

Jij luistert goed naar wat de klant vertelt en dat vertaal jij naar kleuren. Dat was niet altijd makkelijk want mijn man is kleurenblind en weet dus feilloos de verkeerde kleurencombinaties te maken😉 Jij wist hele mooie zachte tinten bij elkaar te combineren waarbij je respect had voor beide meningen. In ons geval hebben we gekozen voor verf van ‘painting the past’ en dat is goed bevallen. We hebben voor lichtbeige en donkerbeige gekozen met parelgrijs in de woonkamer. Het geheel is een gezellig huis geworden met veel scandinavische looks. Ik geniet van de tafel en de stoelen en het bloemenhoekje in de hal, daar krijg ik vaak complimenten over.

En met jou op stap gaan was telkens een goede ervaring met heel veel tips.

 Je hebt heel veel verstand  van kleuren en daar begint het mee. Ook jouw tip om de deuren en kozijnen mee te schilderen in dezelfde kleur van de muur vind ik een gouden tip!

 

Carla en Godfried

Kantoorpand: complete styling

“Styling22 heeft op voortreffelijke wijze de styling van het kantoor van INFRAM verzorgd. Er is in ruime mate voldaan aan de vraag om het kantoor een prettige, warme en gastvrije sfeer geven voor medewerkers en gasten. Styling22 is er uitstekend in geslaagd deze sfeer goed te laten samenvallen met de uitstraling van het pand. Er is goed geluisterd, meegedacht en ontzorgd en Infram kan Styling22 van harte aanbevelen.”

 

INFRAM

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.