KLEURADVIES


Een kleuradvies geeft je interieur een nieuw leven

De kracht van kleur wordt nogal eens onderschat. Alles heeft kleur èn kleur wordt bepaald door de directe omgeving! Daarom is voor een goed kleuradvies van belang dat er met alles rekening wordt gehouden. Denk aan de bestaande kleuren van vloeren, gordijnen, meubels en ook plafonds, lichtinval, kunst en persoonlijke smaak.


STYLING22 kijkt met een professionele blik naar alle kleurnuances. Het best passende, persoonlijke kleurenpalet samenstellen is meer dan alleen 2 kleuren kiezen uit een kleurenstrookje. Het kan zeer waardevol zijn om eerst een moodboard te maken, vooral als je zelf nog niet weet welke kant je op wilt.


Samen op zoek naar de juiste combinaties

Ik werk graag met de prachtige kleuren van Painting the Past. Dit is een goed dekkende krijtverf. Wil je echter een kleur kiezen uit de vele kleurenstrips die je in de bouwmarkten en in de verfspeciaalzaken ziet, ook prima! Ik help je graag met het maken van de juiste combinaties, daarbij rekening houdend met je eigen voorkeuren, maar misschien net een tikje spannender of gewoon een beetje anders dan anders.


Een kleurenplan is een fijne aanvulling op je indelingsplan of interieurontwerp. Samen met een goed lichtplan zorgt kleur voor de juiste sfeer.


Wat kost een kleuradvies?

Of het gaat om het veranderen van een muur in woonkamer of de totale kleurbeleving van je (nieuwe) woning. STYLING22 houdt altijd rekening met je budget. Kleine veranderingen kunnen al veel brengen in je interieur.

Een kleuradvies wordt altijd ter plaatse gegeven. Ik neem meerdere kleurenstalen en waaiers mee. Meestal krijg je leuk huiswerk van mij en daarna gaan we samen aan de slag!

Ik ga minimaal voor GOUD en jij?

Wil je weten wat STYLING22 voor jouw kan betekenen?

STYLING22 start elke opdracht met een vrijblijvend, oriënterend gesprek bij je thuis of op locatie. Tijdens dit gesprek bespreken we jou wensen en beslissen we gezamenlijk welke stappen er ondernomen kunnen worden.