Een mix van landelijk en modern

In dit prachtige huis in Nijmegen wilden de bewoners graag nieuwe kleuren op de muren en ook de witte (lees: vergeelde) kozijnen en deuren mochten wel een andere kleur krijgen. De grote kast in de kamer was wit, en ook die mocht wel van kleur veranderen. Dat hoef je tegen mij maar één keer te zeggen!

En met enige trots kan ik zeggen dat er een reportage gemaakt is van de resultaten.

Het heeft in het blad “Ariadne at Home” gestaan, een hele special van wel 12 pagina’s. De foto’s zijn gemaakt door Anneke Gambon.

https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-bank-Nijmegen-175.jpg

Kleur kiezen bij landelijke sfeer

Landelijk wonen in hartje Nijmegen, kan dat? Ja hoor! Dit sfeervolle huis is al karakteristiek van zichzelf. Maar de bewoners wilden graag wat kleur en eenheid in huis. Moderne elementen zijn stijlvol gecombineerd met landelijke items. En de kleuren vormen een warme basis. De oude kast kreeg een mooie donkerblauwe kleur.

Donkere kozijnen of toch wit?

De kozijnen hadden sowieso een likje verf nodig. Dus ik stelde voor om dan maar gewoon voor donkergrijs te gaan, ipv wit. Dat was even slikken, zou dat wel mooi zijn bij de nieuwe raambekleding? Nou, kijk zelf naar het resultaat. Donkere kozijnen omlijsten je uitzicht mooier dan witte, is mijn bescheiden mening.

Alle muren in dezelfde kleur zorgt voor eenheid

Ze vonden het best spannend om in hun huis voor alle muren één en dezelfde kleur te kiezen. Toch durfden ze het aan, en we kozen voor de kleur Salix van Painting the Past, ook voor op de slaapkamer, die verder met roze tinten werd aangekleed. Er is eenheid en rust gecreëerd in het hele huis en door de lichtval oogt het soms wat grijzer, soms wat groener. De de haard komt nu extra mooi uit. En doordat er in de drie ruimtes nu gekozen is voor een mooie basiskleur voor zowel de muren, de kozijnen als de raambekleding, is het een eenheid.

Sketchup-doodle4
klant-aa-het-woord-styling22-interieuradvies -aan -huis-
https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-bijzettafel-Nijmegen-175.jpg
Styling22-interieuradvies-slaapkamer-beddengoed-Nijmegen
https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-stoelen-Nijmegen-175.jpg
Styling22-interieuradvies-keuken-landelijk-styling-Nijmegen
Styling22-interieuradvies-woonkamer-werkplek-Nijmegen
Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-ingang-Nijmegen
Styling2-interieuradvies-tuin-tafel-Nijmegen
Styling22-interieuradvies-landelijk-slaapkamer-Nijmegen
Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-gordijnen-Nijmegen
Interieuradvies-nijmegen-styling-kast-servies
landelijk-kleur-interieuradvies-styling22-publicatie-ariadneathome-blauwe-kast
Styling22-interieuradvies-keuken-landelijk-keuken-Nijmegen
Styling22-interieuradvies-woonkamer-landelijk-tafel-Nijmegen
https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-slaapkamer-Ariadneathome-roze-linnen-beddengoed.jpg

What they say

Het resultaat is fantastisch! Ik ben zelden zo blij geweest met een advies. In alle leefruimtes beneden gebruikten we dezelfde kleur op de muren. Het oogt overal anders door de lichtval en de werking van de verf.”

En de “verloren” tussenruimte tussen de woonkamer en de keuken is nu een fijne werkplek geworden. Niet meer een rommelig gangetje, maar een volwaardige leefruimte”

Nicole

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

7 + 10 =