Mart Visser karpetten collectie


Op zondag 17 september zijn de door Mart Visser ontworpen karpetten op de vakbeurs in Gorinchem gelanceerd. STYLING22 was er bij en heeft de ontwerper bevlogen horen vertellen over het ontstaan van zijn ontwerpen. Erg inspirerend!


Er zijn een aantal dealers in Nederland die deze karpetten mogen verkopen en ik ben er trots op dat STYLING22 een van de gelukkigen is!


Wil jij graag zo snel mogelijk informatie over de karpetten? Laat je gegevens achter en ik help je graag verder!


Wil je ook graag advies over je interieur?

Naast de webshop kan STYLING22 je ook helpen met interieuradvies. Dit kan helpen bij het inrichten van je (nieuwe) woning of na een verbouwing. Bij het ontwerpen van een nieuw interieur maakt STYLING22 een indelingsplan voor de ruimte, zoekt naar passende materialen voor bijvoorbeeld de vloer, de gordijnen en de muren en helpt jou bij het kiezen van de juiste verlichting in de ruimte. Bij het hele ontwerp wordt er goed geluisterd naar de wensen die jij hebt.

STYLING22 helpt je graag met een advies op maat. Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek.


JA, IK WIL EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Wat kost een interieuradvies?

Of het gaat om het veranderen van de indeling van je woonkamer of de totale inrichting van je (nieuwe) woning, STYLING22 houdt altijd rekening met je budget. Kleine veranderingen kunnen al veel brengen in je interieur.