Heb jij inspiratie nodig voor de werkkamer?

Een werkkamer in huis is geen overbodige luxe. Het is fijn om je te kunnen concentreren in een fijne werkomgeving. Mooie kleuren en een fijne sfeer dragen zeker bij aan MIJN werkgenot. Hoe zit dat bij jou? Richt jij binnenkort ook je eigen werkkamer in?

Doe hier alvast inspiratie op en pin de foto’s meteen op je eigen pinterestbord met werkkamerinspiratie.

Styling22-kleuradvies-interieurontwerp-werkkamer-behang-pvc vloer

Werkkamer in huis

Als je het geluk hebt om een eigen kamer in huis als werkkamer te kunnen inrichten, heb je het goed voor elkaar. Het is heel prettig om je even terug te trekken om je werk te doen. Ik vind een fijne stoel heel belangrijk in combinatie met een tafel op de goede hoogte.

Denk vooral ook aan de opbergruimte die je echt nodig hebt om je ordners of andere werkgerelateerde spullen op te bergen. Dat geeft zo’n fijn gevoel. Zelf ben ik een creatieve denker en heb ik creatief werk. Dus mijn werkkamer ligt af en toe vol met allerlei gekleurde stalen en veel spullen. Mijn wandje van DockFour is ook meteen een organizer: met handige opbergers en een mooi magneetbord. Echt een aanrader, ook mooi in je woonkeuken;-) Je kunt ‘m fijn samenstellen met allerlei materialen en kleuren. Of ik help je daarbij!

Pin leuke inspiratie voor jouw werkkamer nu rechtstreeks op je pinterestbord.

 

Werkplek op kantoor

Op kantoor is het ook belangrijk om je fijn te voelen. Het geluid moet vooral ook goed zijn. Dus zorg voor een fijne akoesteik op je werkkamer of kantoortuin. Dit kan ook met een speciaal behang. Je ziet hier ook voorbeelden van akoestisch behang dat we in een kantoor gekozen hebben.

Enne… ook op kantoor zijn de kleuren van belang voor je productiviteit en stemming. Net als planten, trouwens. 

Sketchup-doodle4
Styling22-interieuradvies-werkkamer-blauwe-stoelen-behang-akoestisch
Styling22-kleuradvies-interieurontwerp-werkkamer-dockfour-ronde-tafel
Styling22-interieuradvies-werkkamer-thuis
Styling22-interieuradvies-ontwerp-fotobehang-werkkamer
Styling22-interieuradvies-werkkamer-bureau-blauw
Styling22-interieuradvies-werkplek-bureau-bank-interieur
Styling22-interieuradvies-werkkamer-bureau-interieur-kleuren
Styling22-interieuradvies-werkkamer-planten-bureau
Styling22-thuiswerken-zwart-wit-bureau-interieuradvies

Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk de andere inspiratie pagina’s!

What they say!

“We genieten van alles, het is het geheel waar we blij van worden.

Van tevoren hadden we veel twijfels of we met styling22 in zee wilden gaan, we hadden immers zelf al veel besteld en ideeën om mee verder te gaan. Onzekerheid wat het toevoegt, het is toch een hoop geld! Achteraf de beste keus die we hebben gemaakt om van ons huis ons thuis te maken. Mandy haar kracht is om van alle elementen en kleuren een geheel te maken. En door soms kleine toevoegingen het thuis gevoel te versterken, een kussentje, plant of vaas maken het toch echt af.

Door de inbreng van Mandy is het makkelijker om samen tot een keus te komen, heel goed om samen door de keuzestress te komen en de energie te steken in creëren van nieuwe ideeën.”

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.