Heb jij inspiratie nodig voor de woonkamer?

Binnenkijken bij verschillende woonkamers geeft je veel inspiratie. Je ziet dan wat een kleur kan doen. Ook zie je dat het helemaal niet zo eng is om kleur te gebruiken, of een behang.

Je ogen worden geopend en je ziet het zo beter voor je. Ik heb hier alleen maar foto’s gebruikt van mijn eigen projecten, dus dan zie je wat ik samen met mijn klanten voor elkaar heb gekregen;-)

Iedere keer weer een feestje om inspiratie te delen. Ik hoop dat je er wat aan hebt.

PIN FOTO’S DIE JE MOOI VIND METEEN OP JE PINTERESTBORD

Laat je verrassen en inspireren!

Styling22-interieuradvies-woonkamer-behang-Arte-gordijnen-wave-plooi-woning-Elst

Inspirerende indelingen

De indeling van je woonkamer wordt door een aantal vaste gegevens bepaald. Tenzij je fijn gaat verbouwen;-) Je moet rekening houden met de plaatsen van de ramen, de deuren en de loop-en zichtroutes. En daarnaast heb je soms inbouwkasten, kamer en suite deuren, kolommen, nisjes, leidingen etc. 

Wanneer je je woonkamer wilt veranderen dan heb je uiteraard je (nieuwe) meubels die ook de indeling bepalen. Ik vind het altijd leuk om net even anders te denken dan gebruikelijk. Ga gewoon eens een middagje schuiven met je spullen. Of kijk hier verder goed op de foto’s of je inspiratie kunt opdoen voor jouw situatie.

 

Inspirerende kleuren

Over kleuren raak ik nooit uitgepraat,  het is echt mijn ding;-) Denk nou niet meteen dat je bij kleuren in huis een druk en super kleurrijk huis krijgt. Nee, juist niet. Ik hou ook van rust in huis en ook bij het gebruik van kleur houd ik daar rekening mee. 

Ik luister altijd heel goed naar de wensen van mijn klanten. Maar… ik kijk ook rond en ik luister ook naar wat er niet wordt gezegd. Jouw wensen zijn het startpunt, maar ik wil je ook triggeren om anders te kijken. 

Veilige keuzes… die kennen we nu wel! Ik ben er om je te helpen om verder te kijken. Ik bied daarom graag hier extra inspiratie. Kijk ook rond op de andere pagina’s… wie weet waar je oog op valt en wat je inspireert.  

Have FUN

Sketchup-doodle4
Styling22-interieuradvies-woonkamer-woonaccessoires-geel
Styling22-interieuradvies-woonkamer-bank-vloerkleed-woonaccessoires
Styling22-interieuradvies-woonkamer-muurkleur-hanglamp
Styling22-interieuradvies-kleur-meubeladvies-blauwe-muur-Arnhem
Woonkamer-kleuradvies-woonkamer-woonaccessoires
Woonkamer-kleuradvies-bank-interieuradvies
Styling22-interieuradvies-woonkamer-kleuradvies-blauw-woonaccessoires
Styling22-interieuradvies-behang-woonkamer-woonaccessoires-fauteuil
Styling22-woonkamer-geel-woonaccessoires-interieur
Styling22-interieuradvies-woonkamer-blauw-interieur
Styling22-kleuradvies-interieurontwerp-woonkamer-blauw-grijs-kast-rond-kleed
Styling22-kleuradvies-interieurontwerp-woonkamer-grijze-bank-kast-groen

Heb je nog meer inspiratie nodig? Bekijk de andere inspiratie pagina’s!

What they say!

“We genieten van alles, het is het geheel waar we blij van worden.

Van tevoren hadden we veel twijfels of we met styling22 in zee wilden gaan, we hadden immers zelf al veel besteld en ideeën om mee verder te gaan. Onzekerheid wat het toevoegt, het is toch een hoop geld! Achteraf de beste keus die we hebben gemaakt om van ons huis ons thuis te maken. Mandy haar kracht is om van alle elementen en kleuren een geheel te maken. En door soms kleine toevoegingen het thuis gevoel te versterken, een kussentje, plant of vaas maken het toch echt af.

Door de inbreng van Mandy is het makkelijker om samen tot een keus te komen, heel goed om samen door de keuzestress te komen en de energie te steken in creëren van nieuwe ideeën.”

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.