Heb jij ook twijfels over een online interieuradvies?

Wist je dat Styling22 ook online interieuradvies geeft? Ik werk daarvoor samen met Michelle. Zonder dat wij bij jou aan huis zijn geweest helpen we jou met het inrichten van je interieur.

Top hè? Dit doen we met ons online pakket Interieuradvies “Online Goud”!

We spreken elkaar alleen via de telefoon en/of Zoom. Ideaal als je fan bent van ons werk, maar niet om de hoek woont. Of als jouw interieurvraag helemaal niet zo groot is of je het heel graag sneller opgelost wilt hebben. Omdat we niet langs hoeven te komen scheelt dit natuurlijk tijd. En daardoor kun je in verhouding vrij voordelig een heel goed doordacht interieurplan krijgen.

Twijfelen is dus niet nodig!

Styling22-woonkamer-interieuradvies-Elst
Sketchup-doodle4

Waarom Online Goud?

 

Normaal ga ik niet voor minder dan voor “Goud” ! Mijn pakket Goud is een advies aan huis. Deze online variant van pakket ‘Goud’ doe ik samen met mijn collega Michelle, we werken dus samen aan jouw plan, vanuit mijn studio. Dus online gaan we zeker ook minimaal voor goud, als resultaat!

In dit blog leg ik je uit hoe we bij Styling22 een goed online interieuradvies geven. Je weet dan hoe het werkt en wanneer dit wel en niet een verstandige keuze voor jou is.

Kortom: Met een online interieuradvies van Styling22 heb je GOUD in handen!

Styling22-Mandy&Michelle-interieuradvies-Elst
Sketchup-doodle4
Interieuradvies-woonkamer-Styling22-accessoires-wonen-Elst

Een online advies, kan dat wel?

 

Want wellicht komen er direct wat twijfels en vragen bij je op; kan dit überhaupt wel, online? Moet een stylist niet bij je langs komen? Ja, natuurlijk is het fijn voor een stylist én voor jou om in het huis te staan en rond te lopen, de lichtval te ervaren en de sfeer te voelen, en daar dan de juiste nuance van de kleuren bij te zoeken om vervolgens een uitgebreid advies te geven. Maar een goede styliste met veel ervaring kan ook heel goed werk doen (bij wijze van zelfs in haar slaap ;)) met het juiste beeldmateriaal.

Om te bepalen of je voor online of offline advies gaat, is het belangrijk om te weten wat de omvang en aard van je vraag en/of probleem is. Wat wil je dat wij voor jou doen? Wellicht dat wij deze vragen en/of problemen voor je kunnen oplossen via online contact, zonder bij je thuis te komen!

Dat kan je tijd en geld besparen, dus kijk goed wat bij je past.

Wanneer kies je voor een advies aan huis ipv voor online interieuradvies?

 

Het is aan te raden om voor een uitgebreider pakket te gaan waar wij bij jou langskomen en je meer begeleiden, als jij:

grotere interieurvragen hebt over een gehele verbouwing of verhuizing met zowel een nieuwe vloer, raambekleding, verlichting, meubels èn nieuwe kleuren
hele aparte hoekjes of ruimtes hebt die niet goed in beeld te brengen zijn
een interieuradvies wilt voor meerdere ruimtes die in elkaar overlopen
een bijzondere lichtval hebt en dat op foto’s lastig over te brengen is. Dit maakt kiezen tussen de juiste kleurnuances lastig.
samen met je partner teveel keuzestress hebt en wilt sparren/ overleggen met de stylist, soms zelfs vaker in het traject.
Interieurontwerp-Styling22-met-kleuradvies-en-indelingsadvies-

In bovenstaande gevallen heb je complexe interieurvragen en dan raad ik je aan om 1-op-1 met een stylist thuis af te spreken.

Je hebt dan meer hulp en begeleiding ter plaatse nodig, en omdat je dan echt veel details moet doorspreken om  er één geheel van te maken. Je wilt het immers allemaal in één keer goed aanpakken. Je loopt dan samen met je stylist langs al je meubels en persoonlijke accessoires. Je stylist kan je dan adviseren over de materialen en kleuren in je huis. Je hebt misschien zelfs meerdere gesprekken nodig en persoonlijke hulp bij het shoppen van de juiste
spullen.

Dus bij grotere interieurvragen kies je liever voor interieuradvies aan huis. 

Wanneer kies je juist voor online interieuradvies?

 

Wil je echter “alleen” hulp bij een indelingsplan of kleurenplan of hulp bij het kiezen van nieuwe accessoires, lampen etc , dan kun je zeker wèl een online interieuradvies vragen.

Ik merk dat mensen die online advies willen, dat kiezen omdat het vaak vrij snel ingepland kan worden: je kunt snel aan de slag. En er zijn ook mensen die graag mijn hulp willen, maar ver weg wonen (of een vakantiehuis hebben in het buitenland), of die vanwege het Corona-virus liever geen bezoek ontvangen.

Dan biedt het online interieuradvies van Styling22 uitkomst.

Het kan ook zo zijn dat je vooral wat bevestiging zoekt, wat extra tips wilt bij je eigen plannen en ideeën. Ook dan is online interieuradvies handig!

Wil je tips voor je verlichting, de maat en vorm van je vloerkleed, het toepassen van behang of de plaats van je accessoires? Ook dat is mogelijk met een online interieuradvies.

Je moet dan ook duidelijke foto’s sturen van je accessoires, zodat helder  is, wat je hebt en wat je nog wenst.

Styling22-interieur-thuiswerkplek-met-toilet-interieurstudio-Elst

Wat krijg je bij een online interieuradvies?

Er zijn twee varianten mogelijk.

“Online Goud”

 

Ga je voor een uitgebreide basis, dan ga je
voor “Online Goud”  Met dit online advies weet je hoe je meubels het beste in de ruimte kunt zetten en/of je krijgt een kleuradvies voor de wanden, deuren, kozijnen en eventuele meubels die je wilt verven.

Je krijgt de kleur namen en -nummers en eventueel kunnen we kleurstalen opsturen (dit kan niet van iedere verfsoort of merk).
Je weet welke wand welke kleur moet worden. Je krijgt tips over waar je bepaalde accessoires mooi zouden staan.
Je krijgt een lijstje met shopadressen die bij je smaak/ stijl passen.
Super mooi, een plan waar je wat mee kan!
Styling22-interieuradvies-badkamer-B&B-wastafel-gouden-kraan-Zandvoort-328
Sketchup-doodle4
Styling22-interieur-advies-online

“Online-de-luxe”

 

Heb je nieuwe decoraties, meubels of andere spullen nodig? Breid je advies dan uit met een persoonlijke shoplist en een extra online inspiratie-sessie. Je kiest dan voor pakket “Online-de-luxe”! Wij gaan aan de hand van je budget, je foto’s, je vragen, je kleuren en indeling, gericht en speciaal voor jou op zoek.

Je krijgt dan een sfeerbeeld van de artikelen die we mooi vinden bij jou in huis en een lijstje met specifieke shoptips voor bepaalde artikelen. Dus met merk en richtprijs. Wel zo handig: we kunnen er zelfs handige linkjes bij doen, dan hoef je maar te klikken en te bestellen. 😉 Makkelijker kunnen we het niet maken.
Je snapt dat dit ons ook behoorlijk wat uitzoekwerk kost. Wij willen het goed doen en je echt verder helpen. Het scheelt jou dagen van struinen door winkels en woonboulevards: offline of online. En je zult geen miskopen meer doen!

Dat scheelt tijd, frustratie en vaak ook geld.

Via de extra online-inspiratiesessie van 30 minuten, kun je onze hulp praktisch inzetten. Het kan voor we voor je gaan shoppen, dan kun je nog gerichte vragen stellen en zoekopdrachten geven aan de hand van een tour door je huis. Of je plant het nadat je de spullen besteld hebt, dan kunnen we als het ware op afstand meehelpen stylen, door je aanwijzingen te geven. Wat jij wilt!

Sketchup-doodle4
Dus ook via een online advies krijg je goede begeleiding. Maar… je hebt daar zelf ook je aandeel in; goede foto’s, duidelijke wensenlijst en een heldere plattegrond met maten.

Hoe beter jouw voorbereiding, hoe beter ons advies op je wensen wordt afgestemd.

Hoe gaat online interieuradvies in zijn werk?

Het kan op verschillende manieren, maar wij werken het liefst op de volgende manier:

Z
Je denkt eerst na over welke vragen en wensen je allemaal hebt, die zet je op papier, of je maakt een handige digitale lijst.
Z
Dan maak je uit iedere hoek van de kamer twee foto’s: een overzichtsfoto en een detailfoto. Verder maak je foto’s van alle spullen die je graag wilt houden en daarbij
noteer je de afmetingen.
Z
Vervolgens zorg je voor een plattegrond van je ruimte op schaal 1:50. Deze kun je zelf (digitaal) tekenen, zet wel duidelijk overal de juiste maten erbij. Vaak is er een goede bouwtekening, scan die dan in.
Je stuurt je duidelijk geformuleerde aanvraag met de plattegrond en foto’s (en evt. een filmpje) via wetransfer naar: team@styling22.nl . Michelle en ik zorgen voor een goed uitgewerkt plan . Geef aan of je voor “ Online Goud” of voor “Online-de-luxe” wil gaan. Of misschien wil je nog meer uitbreidingen zoals een licht/ electraplan, of iets anders. Laat het maar weten, dan maken we een offerte op maat.

Na je aanvraag kijken we of we aanvullende vragen hebben, je krijgt een mail met de laatste vragen, een opdrachtbevestiging en een factuur voor je gevraagde diensten.

Na het voldoen van de factuur krijg je binnen 7 werkdagen je plannen thuis. Heb je echt veel haast, laat het even weten. Zorg dan ook dat je al zo snel mogelijk je materiaal verzamelt en alles z.s.m. duidelijk aanlevert.

Heb je nog vragen of opmerkingen n.a.v. onze voorstellen?

Mail dan duidelijk wat je anders zou willen. We passen het eenmalig kosteloos nog voor je aan.

Dit doen we met liefde, maar niet oneindig veel, dat begrijp je.

Wat kost een online interieuradvies?

In principe bieden we 2 online interieuradvies-pakketten aan, maar er zijn wel wat oplossingen op maat mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

“Online Goud”

(kleur- en indelingsplan met tips om zelf te gaan shoppen)

€ 325,-

“Online Deluxe”

(extra: persoonlijke shoplinkjes en 30 minuten online inspiratiesessie)

€ 475,-

Ik heb nu ook zin om te beginnen…

Hoe vraag je een online interieuradvies aan?

Heel eenvoudig: Klik op één van onderstaande knoppen en je kunt snel thuis aan de slag met een goed plan.

Je wilt toch gaan voor een mooi geheel in je huis?

Je wilt toch geen foute keuzes meer maken, of eindeloos twijfelen? Nou dan!

Zet de eerste stap op weg naar een interieur
dat echt bij je past! Wij staan voor je klaar!

Sketchup-doodle4

Ik ga voor een uitgebreid online interieuradvies.

Dit lijkt me super leuk, maar ik heb nog wat vragen...

What they say!

“Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit? was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, lichtplan enz. En dat voor het hele huis.

Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch.

Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom, dat we jou hebben gevraagd.” A. uit Velp

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.