Online interieuradvies

Heb jij ook twijfels over een online interieuradvies?

Wist je dat Styling22 ook online interieuradvies geeft? Ik werk daarvoor samen met Michelle. Zonder dat wij bij jou aan huis zijn geweest helpen we jou met het inrichten van je interieur.

Top hè? Dit doen we met ons online  interieuradvies  pakketten: “Online Goud” en Online-de-Luxe!

We spreken elkaar alleen via de telefoon en/of Zoom. Ideaal als je fan bent van ons werk, maar niet om de hoek woont. Of als jouw interieurvraag helemaal niet zo groot is of je het heel graag sneller opgelost wilt hebben.

Twijfelen is dus niet nodig!

Sketchup-doodle4

Van wie krijg je advies?

 

Normaal ga ik niet voor minder dan voor “Goud” ! Mijn pakket Goud is een advies aan huis. Deze online variant van pakket ‘Goud’ doe ik samen met mijn collega Michelle, we werken dus samen aan jouw plan, vanuit mijn studio.

Michelle is het team komen versterken en zij is goed in het vertalen van je smaak en wensen in mooie sfeerbeelden. Ook zoekt ze de juiste spullen die je ruimte en de eenheid in huis versterken, soms met een tikkeltje humor of een extra kleurtje;-). Laat je verrassen en geniet straks van je goede plan met heldere tips en tricks voor je huis.

Met een online interieuradvies van Styling22 heb je GOUD in handen!

Styling22-Mandy&Michelle-interieuradvies-Elst
Sketchup-doodle4
Styling22-stylingadvies-woonkamer-kussens-bruintinten-gordijnen-zandkleur-in-between-woning-Elst

Wanneer kies je voor online interieuradvies?

 

Wanneer je hulp zoekt voor een  indelingsplan of kleurenplan of zelfs voor het uitkiezen van nieuwe accessoires, lampen etc , dan kun je zeker een online interieuradvies vragen.

Het kan vaak vrij snel ingepland kan worden: je kunt snel aan de slag. En woon je ver weg wonen of heb je een vakantiehuis  (in het buitenland),  dan biedt het online interieuradvies van Styling22 uitkomst.

Het kan ook zo zijn dat je vooral wat bevestiging zoekt, wat extra tips wilt bij je eigen plannen en ideeën. Of misschien wil je ivm Corona liever niet dat we langskomen, ook dan is het fijn om online te sparren.

Wil je tips voor je verlichting, de maat en vorm van je vloerkleed, het toepassen van behang of de plaats van je accessoires? Ook dat is mogelijk met een online interieuradvies.

Uiteraard moet je dan ook duidelijke foto’s sturen van je accessoires, zodat helder  is, wat je hebt en wat je nog wenst.

“Online Goud”

 

Ga je voor een uitgebreide basis, dan ga je
voor “Online Goud”  Met dit online advies weet je hoe je meubels het beste in de ruimte kunt zetten en/of je krijgt een kleuradvies voor de wanden, deuren, kozijnen en eventuele meubels die je wilt verven.

Je krijgt de kleur namen en -nummers en eventueel kunnen we kleurstalen opsturen (dit kan niet van iedere verfsoort of merk).

Je weet welke wand welke kleur moet worden. Je krijgt tips over waar je bepaalde accessoires mooi zouden staan.

Je krijgt een lijstje met shopadressen die bij je smaak/ stijl passen.

Super mooi, een plan waar je wat mee kan!

Styling22-interieuradvies-online-keuken-kleur-advies
Sketchup-doodle4
Styling22-interieur-advies-online

“Online-de-luxe” (met extra persoonlijke shoplist en 30 min. online support/ sparren)

 

Heb je nieuwe decoraties, meubels of andere spullen nodig? Breid je advies dan uit met een persoonlijke shoplist en een extra online inspiratie-sessie. Je kiest dan voor pakket “Online-de-luxe”! Wij gaan aan de hand van je budget, je foto’s, je vragen, je kleuren en indeling, gericht en speciaal voor jou op zoek.

Je krijgt dan een sfeerbeeld van de artikelen die we mooi vinden bij jou in huis en een lijstje met specifieke shoptips voor bepaalde artikelen. Dus met merk en richtprijs. Wel zo handig: we kunnen er zelfs handige linkjes bij doen, dan hoef je maar te klikken en te bestellen. 😉 Makkelijker kunnen we het niet maken.

Je snapt dat dit ons ook behoorlijk wat uitzoekwerk kost. Wij willen het goed doen en je echt verder helpen. Het scheelt jou dagen van struinen door winkels en woonboulevards: offline of online. En de kans op miskopen is zo praktisch niet aanwezig!

Dat scheelt tijd, frustratie en vaak ook geld.

Via de extra online-inspiratiesessie van 30 minuten, kun je onze hulp praktisch inzetten. We plannen het samen in wanneer het voor jou het handigst is.

Dus ook via een online advies krijg je goede begeleiding. Maar… je hebt daar zelf ook je aandeel in; goede foto’s, duidelijke wensenlijst en een heldere plattegrond met maten.

Hoe beter jouw voorbereiding, hoe beter ons advies op je wensen wordt afgestemd.

Hoe gaat online interieuradvies in zijn werk?

Het kan op verschillende manieren, maar wij werken het liefst op de volgende manier:

Z

Je denkt eerst na over welke vragen en wensen je allemaal hebt, die zet je op papier, of je maakt een handige digitale lijst.

Z

Dan maak je uit iedere hoek van de kamer twee foto’s: een overzichtsfoto en een detailfoto. Verder maak je foto’s van alle spullen die je graag wilt houden en daarbij
noteer je de afmetingen.

Z

Vervolgens zorg je voor een plattegrond van je ruimte op schaal 1:50. Deze kun je zelf (digitaal) tekenen, zet wel duidelijk overal de juiste maten erbij. Vaak is er een goede bouwtekening, scan die dan in.

Je stuurt je duidelijk geformuleerde aanvraag met de plattegrond en foto’s (en evt. een filmpje) via wetransfer naar: team@styling22.nl . Michelle en ik zorgen voor een goed uitgewerkt plan . Geef aan of je voor “ Online Goud” of voor “Online-de-luxe” wil gaan. Of misschien wil je nog meer uitbreidingen zoals een licht/ electraplan, of iets anders. Laat het maar weten, dan maken we een offerte op maat.

Na je aanvraag kijken we of we aanvullende vragen hebben, je krijgt een mail met de laatste vragen, een opdrachtbevestiging en een factuur voor je gevraagde diensten.

Na het voldoen van de factuur krijg je binnen 7 werkdagen je plannen thuis. Heb je echt veel haast, laat het even weten. Zorg dan ook dat je al zo snel mogelijk je materiaal verzamelt en alles z.s.m. duidelijk aanlevert.

Heb je nog vragen of opmerkingen n.a.v. onze voorstellen?

Mail dan duidelijk wat je anders zou willen. We passen het eenmalig kosteloos nog voor je aan.

Dit doen we met liefde, maar niet oneindig veel, dat begrijp je.

Wat kost een online interieuradvies?

In principe bieden we 2 online interieuradvies-pakketten aan, maar er zijn wel wat oplossingen op maat mogelijk, informeer naar de mogelijkheden.

Online goud

Kleur- en indelingsplan met tips om zelf te gaan shoppen

€425,-

Online deluxe

Extra: persoonlijke shoplinkjes en 30 minuten online inspiratiesessie

€515,-

Ik heb nu ook zin om te beginnen…

Hoe vraag je een online interieuradvies aan?

Heel eenvoudig: Klik op één van onderstaande knoppen en je kunt snel thuis aan de slag met een goed plan.

Je wilt toch gaan voor een mooi geheel in je huis?

Je wilt toch geen foute keuzes meer maken, of eindeloos twijfelen? Nou dan!

Zet de eerste stap op weg naar een interieur
dat echt bij je past! Wij staan voor je klaar!

Sketchup-doodle4

Ik ga voor een uitgebreid online interieuradvies.

Dit lijkt me super leuk, maar ik heb nog wat vragen...

What they say!

Mandy had ons al enorm geholpen met ons interieur in Elst. Dus voor ons was het als vanzelfsprekend dat wij haar hulp wilden vragen voor ons appartement in Duitsland. Wij wilden een indelingsplan, kleuradvies en ook advies voor de accessoires en de verlichting.

Mandy heeft ons ook op afstand heel goed geholpen. Ze is nooit in ons appartement geweest. We zijn heel erg tevreden met het resultaat. De indeling is logisch, prettig en sfeervol. Mandy had ook veel praktische tips om het gaandeweg steeds gezelliger te maken. Door middel van foto’s, tekeningen en goede communicatie, begreep Mandy heel erg goed wat onze wensen waren. Ze hielp ons een stapje buiten onze comfortzone zetten, met een supermooi resultaat. De kleuren zijn in alle ruimtes erg mooi geworden, geen muur is wit gebleven, zowel de keuken, de woonkamer, als de slaapkamers zijn nu bijzonder warm en gezellig. Wij raden het zeker aan om te gaan voor een online interieuradvies bij Styling22! Bedankt, CvK

Volg mij op instagram voor meer interieurinspiratie!

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.