Sketchup-doodle6

Ik hou van…Even voorstellen

Ik begrijp het helemaal dat je eerst wilt weten wie er eventueel bij jou in je huis komt om “de boel” eens flink aan te pakken. Het is niet niks om iemand toe te laten en te vertrouwen. De trajecten van een verbouwing of verhuizing zijn immers intens en langdurig.
Misschien helpt het je al een beetje door onderstaande te lezen. Zo niet, schroom niet om me te bellen en me het hemd van t lijf te vragen. (Zou ik ook doen.)

Wie ben ik, waar hou ik van en waarom doe ik wat ik doe?

Dat zijn veelomvattende vragen, in het kort mijn antwoorden:

Mandy

Ik hou van mijn werk

Dat is waar ik energie van krijg, heerlijk! Het is zo’n fijn gevoel dat ik mensen daadwerkelijk gelukkig maak met het creëren van hun persoonlijke thuishaven. Woongeluk is goud waard. Dat hebben we allemaal tijdens het verplichte thuiszitten ondervonden.
Ik zie het als een voorrecht dat ik mensen mag helpen met het mooier, en vaak ook praktischer, maken van hun belangrijke stek. Ik doe niets liever!

Ik hou van kleur

Dus dat zie je in mijn adviezen altijd terug.
Kleur gaat als een rode draad door mijn leven; mijn moeder naaide vroeger veel, ik was altijd al gefascineerd door al die klosjes garen en de kast vol met gekleurde lapjes stof. Ik heb nu gekleurde verfstalen, stiften, stofstalen en behangboeken waar ik mijn hart mee kan ophalen;-) Ik voeg graag wat kleur aan je leven (interieur) toe.

Ik hou van verandering

Maar niet meer perse bij mezelf thuis, gelukkig voor mijn man;-) Ik zie in allerlei ruimtes allerlei mogelijkheden voor slimme indelingen. Dat zit in de familie: mijn oma schoof ook altijd al met haar (loodzware) tv. Mijn moeder plaatste bij mij in mijn kamer vroeger de kledingkast om een wastafel heen. Zo tof was dat. En toen ik jaren in het basisonderwijs werkte, had ik altijd de leukste klaslokalen. Kortom: laat mij maar puzzelen met de ruimtes.

Ik hou van mooie ruimtes

Mooie gebouwen, kamers met authentieke details, maar ook van kleine kamertjes waar ik mijn inspiratie weer op los mag laten gaan. Nieuwbouwhuizen een ziel geven, zodat het past bij de nieuwe bewoners. Ik geniet van de uitdagingen om iedere ruimte eigen te maken.

Ik hou van mensen

Daarom werk ik graag voor mensen en hun persoonlijke leefomgeving. Soms maak ik een uitstapje om advies te geven aan een bedrijf, maar wel alleen als er een bevlogen persoon achter staat. Ik wil voelen voor wie ik werk, wie ik oprecht blij maak.

En natuurlijk hou ik het allermeest van mijn man, kinderen, familie en hond.

Dus… als je voor mij kiest, weet je dat er een bevlogen mens achter de professionele stylist en interieurontwerper staat. Iemand die gaat voor jouw geluk in jouw huis!

Sketchup-doodle4

Gouden tip:

Kijk ook eens op mijn Instagram

Feed: Ik heb daar veel foto’s die hier niet te vinden zijn, en ik schrijf daar stukjes tekst bij, soms met tips. Dat kan je misschien net wat verder helpen om mij te leren kennen.

Highlights (de bolletjes): ook daar kun je werk van me zien, soms ook wat persoonlijkere teksten.

Stories: Ik doe mijn best om af en toe wat stories te maken, die geven een kijkje “achter de schermen”

Ik zou het heel leuk vinden als je me daar volgt.

Voor heel veel inspiratie kun je lekker pinnen: kijk dan op mijn Pinterest diverse borden. Neem je Platina of Briljant, dan maak ik een bord voor je aan, en gaan we samen aan de slag.

 

Sketchup-doodle3

What they say…

“Mandy heeft mij geholpen met het re-stylen van mijn huis. Zonder ingrijpende verbouwing is mijn woning veranderd in een oase van rust en ruimte. Door het vakmanschap van Mandy en haar goede gevoel voor kleur heeft ze mijn huis veranderd in een woning waar ik me thuis voel. Ik heb gekozen voor Briljant. Dat betekent dat ik met al mijn vragen bij Mandy terecht kon. Of het nu over de bekleding van vloeren, muren, meubels ging… het maakte niet uit. Mandy had altijd tijd en een praktische oplossing. Uitgangspunt waren de meubels die ik wilde houden, en ik ben gek op de kleur blauw. Mandy nam dit als uitgangspunt en creëerde een woning die helemaal in balans is. Alles past bij elkaar en is met elkaar in harmonie. Ik kan Mandy van harte aanbevelen.” 

Jacoba F. (Interieuradvies Briljant)

“Mandy heeft ons leuk, vakkundig en met gevoel geholpen. Door kleine tips een hele andere woonkamer gekregen. Goed kleuradvies. Bijvoorbeeld de bekende Ikea kast meeverven met de muurkleur en binnenkant een mooie tint Dining Room Red. Zo leuk en je hebt echt je “eigen ” kast gemaakt. Painting the past is een mooie verf en Mandy’s enthousiasme werkt zo aanstekelijk dat je gelijk aan de slag wilt. Styling22 betekent gewoon eerlijk advies en er wordt rekening gehouden met het te besteden bedrag en wensen. Wij hadden een mooie bank gezien op de woonbeurs in Nieuwegein waar Mandy advies gaf op het adviesplein. Ze heeft ons geholpen bij de aanschaf. Topper is ze met zoveel gevoel voor kleur. Ze maakt het net allemaal af en gezellig met haar ideeën.”

Hedwig J. (Interieuradvies Goud)

Op het moment dat wij begonnen met nadenken over het verwerven van een nieuwe woning uitte mijn echtgenote haar wens een styliste in te schakelen. Na aarzeling en een flinke portie scepsis ben ik uiteindelijk over stag gegaan.
Nu we enkele weken in ons nieuwe appartement wonen moet ik zeggen dat ik met enthousiasme en grote waardering terugkijk op de inzet van Mandy van Bussel.
Haar manier van werken heeft ons bijzonder aangesproken.
Feitelijk was er sprake van begeleiding. Ze heeft geholpen bij het helder krijgen van onze wensen. Dit door het aanreiken van aansluitende ideeën/suggesties. Zodoende zijn we geholpen bij het maken van duidelijke keuzes.
Mandy beheerst duidelijk het hele stylings-scala (ruimtelijke indeling, kleur- en lichtadvies, trends, etc.).
Verder hebben we het fijn gevonden dat ze zo nodig verwijst naar passende specialisten (in ons geval o.a. keukenontwerper en stoffeerder).

Alles verliep in een uiterst prettige sfeer (zeer ontspannen en nooit gehaast) en steeds bereikbaar.

De visites die we tot op heden hebben ontvangen spreken zonder uitzondering over lovend over ons interieur (en het zijn écht niet mensen die ons naar de mond zullen praten)

Willem van Mullekom (Interieuradvies Platina)

Waar hou jij van?

Ik ben benieuwd. Laat het me weten, ik help je graag!

Weet je het nog niet zeker?

Geeft niet. Lees eventueel de uitgebreide reviews!

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?


    Ja, ik geef hier toestemming voor

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.