OVER MIJ

OVER MIJ

Ik ben Mandy van Bussel, trotse eigenaar van STYLING22. Het geluksgevoel van mijn klanten is mijn grootste drijfveer. Mensen enthousiast zien worden bij het bespreken van mijn ideeën en daarna samen het proces aangaan om de ruimte(s) aan te pakken, dàt geeft mij keer op keer een kick!


De ene keer gaat het om alleen een kleuradvies, de andere keer pakken we een hele etage of woning aan, compleet met een advies over de indeling, de juiste verlichting en de aan te schaffen meubels of accessoires. Wat de hulpvraag ook is, ik zal altijd mijn uiterste best doen om mijn klanten op weg te helpen naar een uniek interieur dat naadloos aansluit bij hun specifieke wensen.


Mede doordat ik zelf 8 keer verhuisd ben, weet ik wat er bij komt kijken. Zowel voor het verkopen van een woning als voor het inrichten en plannen van je nieuwe interieur. Inmiddels heb ik al vele klanten blij gemaakt met een kleuradvies, een vernieuwd interieur of met een snelle verkoop van hun woning nadat ik deze in de spotlights had gezet. Vind je het lastig om zelf meubels of accessoires te kopen? Ik kan je helpen door je tips te geven zodat je zelf kunt gaan shoppen, maar ik koop ook regelmatig mooie spullen voor mensen in. In alle gevallen probeer ik je te helpen met je droominterieur.


Ik besmet mensen graag met mijn “interieurvirus”; ik geniet ervan als men ineens zelf creatief gaat meedenken en snel aan de slag wil! Fijn om mijn professionele steentje bij te kunnen dragen aan het proces èn het resultaat.


Wil je weten wat STYLING22 voor jou kan betekenen?