Interieuradvies Briljant

GUN JEZELF DE LUXE VAN EEN COMPLEET INTERIEURADVIES VOOR JE HELE HUIS!

Waarom? Omdat je gaat verhuizen  en je wel meer aan je hoofd hebt. Je moet zoveel beslissen over zóveel. Je wilt je alleen focussen op een mooi eindresultaat voor je hele huis.

Ook de kinderkamers, de werkkamer en toiletten horen daar bij. Alles nieuw… dat is nogal wat.

Wil je een BRILJANT plan met ideeën voor je hele huis EN met begeleiding bij het shoppen?

Verstandig; ik ben er voor je met een briljant interieuradvies!

Styling22-interieuradvies-keuken-eettafel-Groesbeek-188

Wat krijg je bij Briljant?

Meer dan je denkt!

Briljant

ZEER UITGEBREIDE BASIS

Minimaal hetzelfde interieuradvies als bij Platina Compleet, maar óók nog:

✓ Alle kamers helemaal naar je zin, dus ook je kinderkamers en zelfs je zolder of bijkeuken, voor mijn part 😉

✓ Alle kleuren door het hele huis precies zoals jij het hebben wilt: sfeervol en precies goed per ruimte.

✓ Begeleiding en advies vanaf/ bij de bouwplannen,  ik kijk met alles mee; uiteraard ben je zelf in overleg met de aannemer en vakmensen voor de badkamer en keuken. Ik ondersteun en heb vaak ‘briljante’ ideeën 😉

✓ We hebben vaker contact met elkaar, dit doen we in overleg, via telefoon, beeldbellen, live aan huis en bij de inkoopcentra

✓ Meerdere shopmomenten: tot wel 3 of max. 4 dagdelen (verspreid over 2 dagen)

✓ Een eenmalig bezoek van max. 2,5 uur aan een keukenspecialist of tegelhandel of badkamerzaak in de regio (max. 30 min. reistijd)

✓ 2 ruimtes worden helemaal uitgewerkt met sfeerbeelden, kleuren en indelingen op schaal. Bij de rest van de ruimtes schetsmatig en uiteraard met de dynamische moodboarden via Pinterest

 

v.a.€ 3997,-

Keuze-uren

KIES NOG MEER EXTRA’S

1. Wil je naast de 4 dagdelen en een eenmalig bezoek aan een specialist (2,5 uur), nog samen shoppen? Dat kan op uurbasis

2. Wil je dat ik nog extra ontwerpen maak van maatwerk meubels?

3. Wil je dat ik nog extra voor je op pad ga naar bijv. inkoopcentra om extra spullen voor je huis te zoeken? Ook dat kan op uurbasis

Mijn uurtarief is voor deze diensten, bovenop je pakket Briljant, speciaal voor jou: € 70,- ipv € 110,-.

+ € 70,- per uur

Wil je samen aan de slag?

Er valt een last van je schouders, want je gaat de komende maanden met vol vertrouwen en heel veel plezier tegemoet. Je huis wordt namelijk precies zoals je nu al kunt bedenken, maar dan nóg mooier! Geen showroom, maar een huis om in te leven en in te genieten. Daarmee kun je jaren vooruit.

Heb je er al zin in?

Sketchup-doodle4

Ga jij ook voor een Briljant Plan?

Hoe gaan we te werk?

Sketchup-doodle3

Kennismakingsgesprek via beeldbellen

Sketchup-doodle3

Je mailt me alvast je wensen

Sketchup-doodle3

Je zorgt dat ik zoveel mogelijk informatie en bouwplannen op schaal 1:50 krijg.

Sketchup-doodle3

Ik kom in je huidige huis alles doorspreken en ik maak de eerste indelingen. We maken meteen een planning voor komende afspraken.

Sketchup-doodle3

Je schrijft alles mee (steno is handig;-)) Je krijgt van mij een pen en een notitieblokje, nice to have! Maar ik zal je ook een uitwerking sturen van van onze eerste plannen

Sketchup-doodle3

Ik maak een Pinterestbord voor ons, met alle ruimtes die we gaan aanpakken, zodat we samen werken aan een dynamisch moodboard voor de verschillende ruimtes.

Sketchup-doodle3

We gaan in de mooiste inkoopcentra inspiratie opdoen en shoppen. Je ziet de nieuwste interieurtrends en de prachtigste stoffen en behangen van dichtbij.

Sketchup-doodle3

Ik begeleid je tussen de afspraken door via whatsapp, bellen of pinterest. En ik zorg voor offertes van wat we gezien hebben.

Sketchup-doodle3

De uiteindelijke styling aan huis kun je samen met mij doen, of aan mij overlaten, wat jij wilt!

Interieurstylist-Mandy-Styling22-137-interieuradvies-ishop-en-style-aan-huis
Sketchup-doodle4

Misschien herken je je hierin?

 

  • Wil je graag je hele huis in één keer helemaal naar je zin hebben, en dus nu al nadenken of, en waar je een muurtje wilt doorbreken en waar je extra lichtpunten wilt? Zoek je daarom iemand die zowel de grote lijnen als de details ziet?
  • Vind je het heel belangrijk dat alle gezinsleden zich in het nieuwe huis prettig voelen? En wil je daarom dat zij ook een stem mogen hebben over de kleuren etc? (ligt wel een beetje aan de leeftijd en smaak;-))
  • Zoek je een interieurstylist die niet alleen weet wat ze doet, met veel ervaring, maar die ook goed kan luisteren en die je wensen kan vertalen in een leefbaar, prettig woonhuis.

 

  • Wil je graag af en toe uit je comfort-zone stappen en begeleid worden in de wondere wereld van interieurs, kleuren en stijlen? Zou hulp van een ervaren stylist wenselijk zijn?
  • Houd je van mooie spullen, soms met een dierbare herinnering, en ook van nieuwe items? Maar weet je niet hoe je die in een harmonieus geheel kunt plaatsen in je nieuwe huis?
  • Wil je graag kleur en warmte toevoegen, en eigenheid creëren in je nieuwe huis? Maar zie je het geheel niet voor je, omdat het zo ontzettend veel is, waar je aan moet denken?

 Dit betekent dus dat je op zoek bent naar mij! Want ik help je met bovenstaande en nog veel meer! Laten we elkaar leren kennen!

Sketchup-doodle3

“Een interieurplan met veel begeleiding geeft rust”

Je kunt niet wachten om je nieuwe huis in te richten

Je weet echter dat je nog veel moet doen voordat het zover is. Gelukkig weet je ook dat je hulp gaat krijgen van een bevlogen interieurstylist die je begrijpt en die je op een deskundige manier begeleidt door het hele proces.

WAT EEN OPLUCHTING. DIT SCHEPT TIJD EN RUST. MANDY HELPT JE.

What they say!

Mandy is een professional, en is vanaf het begin van de bouw van onze woning bij alles betrokken. Wij hebben gekozen voor “briljant” en mandy heeft alles op zich genomen (lichtplan, kleuradvies, indelingsplan, inrichting etc). Wij hebben haar de vrije hand gegeven, doordat zij het talent heeft om goed te luisteren heeft zij iets prachtigs neergezet, alles klopt, het past precies bij ons. In 1 woord “briljant”. Wij schakelen haar vaker in, dat is zeker!

Maureen Libosan

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.