Hoekwoning Gendt

 

Interieurontwerp hoekwoning Gendt

Wens

De bewoners hadden even getwijfelt of ze wel iemand in de arm wilden nemen. Maar na het eerste gesprek wilden ze toch graag de “frisse blik” van STYLING22. “Er mag veel veranderd worden: de wanden en het plafond mogen een nieuwe kleur en verder een nieuwe eethoek, verlichting, bankstel en wat accessoires. Graag meer eenheid en gezelligheid”


Resultaat

"Een kennis van ons had Mandy in de arm genomen. Het resultaat was erg mooi. Ook wij wilden onze kamer opknappen, en daarbij ook enkele nieuwe meubels aanschaffen. Vooral kleur wilden wij in onze huiskamer. Maar waar beginnen? Wij hebben daarom ook advies aan Mandy gevraagd en we hebben er geen spijt van gehad! Het kleurenplan werd gemaakt. Heel verrassend. Doordat de kleur op alle muren is toegepast, is het een heel rustig geheel geworden. De kast hebben we zelf geschilderd in ook weer een mooie kleur. Ook zijn wij regelmatig met Mandy op pad geweest om naar meubels te kijken. De banken, tafel en stoelen, accessoires en een lamp hebben we samen uitgezocht. We vertrouwden op de expertise van Mandy. Mandy is een fijn en rustig persoon, die goed naar je luistert, maar vooral met ideeën komt waar je zelf niet aan denkt. Het was een heel proces en uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden. Alles past bij elkaar. Het geheel is lichter en rustiger. Zelf hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen.

Mandy, het was fijn om dit samen met jou te doen."

Wim en Marga

Wat gedaan

In tegenstelling tot wat de bewoners in eerste instantie dachten, hebben we ervoor gekozen om alle muren in een zachte tint te laten schilderen. De eethoek is naar het raam verplaatst, zo kan men heerlijk van de tuin en het licht genieten. Een eettafel is helemaal naar wens op maat gemaakt en ook de lampen konden aangepast worden aan de wensen van de klant. We hebben samen geshopt naar meubels, en op mijn aanwijzingen hebben ze zelf enthousiast gezocht naar bijpassende accessoires. Ik vond het erg leuk om zo samen te werken aan een mooie en sfeervolle kamer.


 

Zo was het voor het advies: