Woonkamer Dronten

 

Interieuradvies woonkamer Dronten

Wens

De familie wilde graag een kleuradvies voor de woonkamer. Ze wilden rustige, zachte kleuren, liefst “niet te gek”. Daarnaast wilden ze een andere indeling: meer kastruimte, maar er moest niet teveel in de kamer komen. Ook hierbij kreeg ik de boodschap om rust, eenheid en ruimte te creëren. Een aantal meubels mochten vervangen worden; de bank, de salntafel, de eettafel, de kast. En men wilde ook advies over de raambekleding.

Resultaat

"Mandy van Bussel heeft ons geweldig geholpen om van onze woonkamer een rustige, mooie maar vooral ook fijne en huiselijke ruimte te maken! Wat een gave heeft zij om te adviseren wat bij je past qua kleur, inrichting en styling."

Inge

Wat gedaan

STYLING22 heeft tijdens het eerste bezoek in Dronten meteen advies gegeven over de indeling en de kleuren. Vrij snel werd duidelijk dat de achterwand meer rust kan uitstralen wanneer aan beide zijden van het smalle raam twee identieke maatwerkkasten gemaakt zouden worden; Lange dressoirs met daarboven 2 prachtige foto’s op, door de klant zelf gemaakt. Dit zijn de blikvangers, naast het mooie beeld dat ze al hadden staan. Ook de eettafel is maatwerk. De 3 stoelen kunnen nu naast elkaar, zonder dat er iemand last heeft van de poten. De salontafel is ook geheel naar wens van de klant gemaakt. Het houtwerk zorgt voor sfeer en eenheid. Alle wanden zijn aangepakt, de achterwand heeft nu een accentkleur gekregen, alles naar wens in een ton sur ton kleurstelling. We hebben Painting the Past verf gebruikt. Leren bank is vervangen door een hoekbank en de raambekleding maakt het geheel nu af.


 

Zo was het voor het advies: