Interieuradvies en kleuradvies woonkamer en keuken Elst

 

Interieuradvies en kleuradvies woonkamer en keuken Elst

Wens

De bewoners wilden graag hun hele woonkamer een metamorfose geven. Ze hadden al een aantal meubels aangeschaft, maar wilden hulp bij het bepalen van de kleuren voor op de muren en voor de gordijnen. Ook wilden ze advies voor lampen en wat accessoires.


Resultaat

"Na de succesvolle verkoopstyling in Apeldoorn, hebben wij toch Mandy weer ingeschakeld. Waarom? Wij hadden een bank en twee fauteuils gekocht naar onze zin, maar hoe moet het nu verder? Graag wilden wij meer warmte en gezelligheid in huis brengen. Daarom heeft Mandy ons geadviseerd om de boezem van de open haard, de vitrinekast en de muren in de keuken in een zelfde donkere kleur te verven. Eerlijk? Heeeeel spannend.... maar het resultaat mag er wezen! Ook de koopbegeleiding en advisering van de gordijnen, kunst, lampen en accessoires waren heel fijn. Enige tijd hebben wij ook moeten wennen aan de verandering, maar door ons vertrouwen te geven en geduldig te zijn is het resultaat helemaal naar onze wens. De visie die zij voor ogen had na ons eerste gesprek is feilloos toegepast bij ons. Knap gedaan! Dank je wel Mandy!!"

Geerts

Wat gedaan

STYLING22 heeft eerst goed geluisterd naar de wensen en vervolgens veel stalen laten zien. De gekozen kleuren leken wellicht wat gewaagd, maar ze passen feilloos bij elkaar. De hele woonkamer en keuken zijn nu een geheel geworden. Er is rust en eenheid. De grote kast was een lastige klus, maar de man des huizes heeft ‘m prachtig opgeknapt. We hebben veel tijd genomen om rustig meerdere keren op zoek te gaan naar o.a. gordijnstoffen en accessoires.

Interieuradvies en kleuradvies woonkamer Elst door Styling22
Aankoopbegeleiding gordijnen woonkamer Elst door Styling22
Interieuradvies en kleuradvies woonkamer Elst door Styling22
Aankoopbegeleiding rolgordijnen woonkamer Elst door Styling22
Interieurontwerp woonkamer Elst door Styling22
Kleuradvies muur woonkamer Elst door Styling22
Kleuradvies kast en muur woonkamer Elst door Styling22
Kleuradvies kast en muur woonkamer Elst door Styling22
Kleuradvies keuken Elst door Styling22/>