Vrijstaande woning Velp

 

Interieurontwerp vrijstaande woning Velp

Wens

Help ons om een gezellig en warm thuis te creëren in ons nieuwe nieuwbouwhuis. We willen onze dierbare spullen een plek geven, maar ook nieuwe meubels kopen. Graag de kleur rood terug laten komen.


Resultaat

"Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, licht plan enz. En dat voor het hele huis. Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch. Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom dat we jou hebben gevraagd."

Aleida en Peter

Wat gedaan

We zijn ruim van tevoren begonnen met de plannen voor het nieuwe huis. Ik kon op die manier ook helpen met de plaats van de electra en lichtpunten, de haard en zelfs ben ik meegegaan naar de keukenspecialist. Dit moest allemaal in een vroeg stadium bepaald worden. Daarvoor heb ik een indelings- kleuren en lichtplan gemaakt, waarbij we de bovenverdiepingen ook meteen mee hebben genomen;-) Er moest veel geshopt worden, dus we zijn samen op pad geweest voor meubels, vloer, verlichting en raambekleding. Toen alles stond, mocht ik ook helpen met de accessoires, de puntjes op de i! Wat een fijn project, heerlijk om te doen!