Interieurontwerp woning Bemmel

 

Interieurontwerp woonhuis Bemmel

Wens

In eerste instantie wilde de familie hulp bij het maken van een aantal keuzes voor het pas gekochte huis. Er moest nog veel verbouwd worden. Gaandeweg werd duidelijk dat ze graag advies wilden voor: de te gebruiken kleuren in alle ruimtes, de vloer voor de bovenetage, de raambekleding, de indeling van de nieuwe ruimtes en inloopkasten, de verlichting en de woonaccessoires en barkrukken. Een compleet plan dus.

Resultaat

"Maart 2016: We hebben een huis gekocht waar echt alles aan moest gebeuren. We weten wat we willen qua keuken, vloer en uitbouw, maar de kleuren, lampen, indeling van de slaapkamers.....geen idee. Ik kon het niet overzien en kreeg een gouden tip: "vraag Mandy eens". Een week later kwam Mandy. Wat een leuke, spontane, meedenkende vrouw. De klik was er meteen, de ideeën kwamen tijdens het eerste intakegesprek al! Wat een goed gevoel. Dit moet goed komen, dacht ik. We hebben intensief contact gehad. Over de plaats van de kachel, de inloopkasten vd meiden, kleuren op de muur, vloer boven, gordijnen, lampen. Heel fijn, die korte lijntjes via de app. Heel handig wanneer je man klaarstaat om iets op te hangen, maar je twijfelt waar dit het mooist is. Mijn jongste dochter, Isa, heeft haar droombaan gevonden: "Ik wil Mandy worden" . De meiden zijn beiden ontzettend blij met hun kamer. Ze vonden het super dat ze zelf bij Mandy de kleur vd muur uit mochten zoeken en verheugden zich op haar bezoekjes. Britt is blij met haar "New York"kamer met stoere "paskamerinloopkast". Isa vond het echt geweldig om met Mandy samen haar plusjes op de muur te plakken. Wat fijn dat je alles kunt overleggen met iemand wie er zoveel kijk op heeft. Nu is ons huis, op een paar kleine dingen na, klaar. Ik denk dat ik Mandy ga missen. Af en toe maar een nieuw projectje bedenken waar we haar bij nodig hebben. Mandy, Maurits, Britt, Isa en ik zijn je dankbaar. Wij kunnen iedereen Styling22 aanraden."

Maurits, Mireille, Britt en Isa

Wat gedaan

STYLING22 mocht zich uiteindelijk overal mee “bemoeien”, heel leuk! Uiteraard hebben we regelmatig contact gehad en is alles in goed overleg gedaan, ook samen met de twee dochters. Toen de verbouwing in volle gang was, heeft STYLING22 ook nog tips gegeven over de indeling van de slaapkamers en de te plaatsen verlichting.

De klanten hadden zelf ook een aantal items waar ze aan gehecht zijn, die moesten uiteraard ook een plekje krijgen. Uiteindelijk heeft STYLING22 geholpen met de styling door tips te geven en actief mee te zoeken naar de juiste spullen. Deze zijn door STYLING22 met zorg uitgezocht, gekocht en uiteindelijk gestyled.