Interieurontwerp woonkamer Elst

 

Interieurontwerp woonkamer Elst

Wens

Help ons aan gezellige woonkamer met fijne zithoek, ruimte voor de kinderen en met mooie kleuren. Het huis staat in een landelijke omgeving, de stijl mag binnen landelijk met stoere elementen en ook met een vrouwelijke touch worden.


Resultaat

"Wij wisten het even niet meer, de start van de verbouwing hadden wij inmiddels gemaakt. Maar hoe kunnen we de ruimte nu optimaal benutten. Dat ieder hoekje mooi en functioneel is. Door met verschillende mensen te hebben gesproken kwamen we via onze vriendin bij Mandy terecht. Super leuk, maar het voelde eigenlijk een beetje decadent. Na het eerste gesprek met Mandy was dat gevoel al heel snel weg en werd ik helemaal enthousiast van de Ideeen. Nu mijn man nog mee krijgen, na onze "huiswerkopdracht" plaatjes uitscheuren voor een moodbord was mijn man ook helemaal om. Mandy heeft de Balans kunnen vinden tussen mijn man en mij.....stoer, maar ook de vrouwlijke touch. Wij gingen verder met klussen en na een tijdje konden we beginnen met de afwerking, mooie kleuren op de meur. De sfeer kwam steeds meer in huis. Soms wat gewaagd maar het resultaat was om door een ringetje te halen. Toen was het de beurt voor de meubels. Mijn man is erg handig en met wat hulp van Mandy hebben we mooie tafeltjes, bar en een mooi werkplekje voor de kinderen kunnen maken. De vensterbanken hebben we met vlechtwerk en beton in een mal gestort een super stoer resultaat. Mandy heeft ook geholpen met de inkoop van wat accessoires, lampen en krukken voor aan de bar.... Super fijn, ze komt met voorwerpen waar je zelf nooit aan zou denken of voorbij zou lopen, maar door de combinatie en soms wat meer durfen, is het resultaat ook echt super... Het leuke is als je het zelf even niet meer weet, Mandy schut zo weer mooie, leuke en nieuwe ideeen uit haar mouw...daar worden wij weer door geinspireerd en kunnen wij weer lekker verder... Wij zijn zo blij met het eindresultaat... Het is iedereen aan te raden en is zeker niet decadent!!!! Mandy super bedankt!!!!"

Maarten en Gea


Wat gedaan

Tijdens het eerste gesprek werd me veel duidelijk over de wensen van het gezin met jonge kinderen. De man van het gezin was in eerste instantie nog niet zo overtuigd van de meerwaarde van STYLING22. Hij ging er vanuit dat ze het best zelf konden.
Na de eerste enthousiaste presentatie van mijn ideeën voor de woonkamer, waren ze gelukkig beiden erg enthousiast! Zij moesten nog heel veel werk verrichten; doordat ze STYLING22 tijdig hadden ingeschakeld, konden ze nog o.a. een muurtje verbreden om de televisie aan op te hangen. STYLING22 heeft een ontwerp gemaakt voor de indeling, de kleuren, op maat gemaakte tafels en verder veel ideeën aangedragen wat betreft de accessoires en de sfeer. Verder heeft STYLING22 gezorgd voor het uitzoeken en het aankopen van o.a. de raambekleding, de verf van Painting the Past, de accessoires, de krukjes en de lampen. De laatste tips zijn nog gegeven bij het maken van de foto’s, zodat ze nog verder kunnen met de laatste styling.

Aankoopbgeleiding lampen door Styling22
Interieurontwerp woonkamer Elst door Styling22
Interieuradvies woonkamer Elst door Styling22
Interieuradvies kinderhoek woonkamer Elst door Styling22
raambekleding en stoere vensterbank van cement , aankoop acessoires door Styling22
Interieuradvies woonkamer Elst door Styling22

Zo was het voor het interieuradvies

Woonkamer voor interieurontwerp van Styling22
Woonkamer voor interieurontwerp van Styling22
Woonkamer voor interieurontwerp van Styling22