Vrijstaande woning Dieren

 

Interieurontwerp vrijstaande woning Dieren

Wens

De bewoners wilden graag meer sfeer en eenheid in de verschillende kamers. Er mocht wel wat kleur gebruikt worden, er was een wens voor een andere haard, nieuwe meubels, verlichting en een extra aaibaar karpet. En men wilde meer kastruimte. Dus... graag een compleet plan; van kleuren tot ontwerp van de indeling en inclusief ideeën voor de inrichting. De prachtige oude elementen moeten in het nieuwe plan uiteraard zichtbaar blijven.


Resultaat

"Onze woonkamer was duidelijk toe aan vernieuwing. Omdat wij het grondig wilden aanpakken moest elk detail kloppen en dan is het prettig om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft. Wij zijn op internet op zoek gegaan naar iemand die ons daarbij kon helpen. Al snel kwamen wij op de site van Styling 22 uit. Een overzichtelijke site die ons aansprak en waar je gelijk een idee krijgt waar je qua kosten aan moet denken. Contact gezocht en we merkten na het eerste gesprek dat de “klik” er was….alles ging open en eerlijk. We hebben toen gekozen voor het totaalplan. We hadden uiteraard wel een aantal ideeën maar voor de rest stonden we erg open voor haar advies. Mandy gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar onze wensen en dat is het hele proces zo gebleven. Bij twijfel hielp zij ons met haar tips en visie de juist beslissingen te nemen wat betreft de kleur, de keuze van de meubels en het geweldige kleed…op maat en op kleur gemaakt. Mandy nam ons mee naar woonwinkels waar we anders niet zouden komen en via haar hebben we onze meubels gekocht. Er is zoveel keuze maar toch hield ze het voor ons overzichtelijk. Inmiddels genieten we van onze fantastische kamer waarin we ons heel erg fijn voelen en alles klopt!

Mandy enorm bedankt!! "

Maddy en Daan

Wat gedaan

Ik heb bij het eerste gesprek meteen een aantal ideeën geopperd, zoals een kamer ensuite kastenwand rondom de bestaande deuren in de jaren 30 stijl, een mooie eiken vloer ipv laminaat en een haard op hoogte met een grote, op maat gemaakte, tafel ervoor. De vrij lege ruimte krijgt nu ineens een andere functie. Ik heb een kleurenvoorstel gedaan en advies voor verlichting gegeven. Gaandeweg hebben we regelmatig even overleg gehad. We zijn gaan shoppen voor de meubels en ik heb een prachtig vloerkleed geheel naar wens in de juiste kleuren en “aaibaarheid” laten maken. En toen alles bijna klaar was, heb ik een aantal accessoires geshopt. Het resultaat mag er wezen! Wat een prachtig huis met een warme sfeer.