Preview 

Van de extra tips die horen bij het e-book 22 tips voor verhuizende moeders

Hi!

Leuk dat je even komt kijken wat ik hier voor je klaar heb gezet. Ik wil het allemaal zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Daarom heb ik bij de tips uit het (behoorlijk uitgebreide) E-Book handige linkjes gezocht, dat scheelt jou weer zoeken;-). Ik zou zeggen, doe er je voordeel mee!

Tip 4

Een kleurplaat is altijd fijn om bij de hand te hebben. Maak het in deze tijd nog wat leuker door samen met je kind wat kleurplaten uit te zoeken over het thema verhuizen of huis bouwen.

Kleurpotloden zijn altijd een goede keuze. Goed voor de pengreep en de druk doseren op een potlood geeft mooie resultaten aan de intensiteit van een kleur;-) Ik ben niet zo’n fan van stiften.

Is jouw kind wel een fan van stiften? ga ook eens samen met potlood kleuren en leg uit wat je voor een speciale effecten kunt krijgen met potloden. Ook handig om altijd een etui bij je te hebben met potloden, stiften, gum, puntenslijper en je kleurplaten.  (print er een aantal uit en doe ze in een plastic “verhuis”mapje)

Tip 14

Ik kan zoveel leuke dingen verzinnen voor allerlei soorten kinderkamers… maar ik beperk me hier even tot de vloerkleden. Veel mensen hebben boven een gladde, harde, koude vloer. Voor kinderen is het echter een heel natuurlijke houding om op de grond te spelen. Leg er dus een heerlijk kleed neer.

Denk er wel aan, als het voor een kind is, die graag hele steden etc bouwt, het niet fijn is om op een hoogpolig kleed te spelen. En voor op een babykamer, is het natuurlijk vooral in eerste instantie voor de sfeer en voor je eigen blote voeten…   Laat je vooral inspireren.

Tip 15

Behang vind ik zo ontzettend mooi om kamers meteen een fijne sfeer te geven. In combinatie met mooie muurverf kleuren. Kijk vooral eens rond op de verschillende websites, bij de linkjes hieronder. Ik weet zeker dat je iets kunt vinden wat je ergens in je nieuwe huis zou willen hebben;-) Al is het in de hal, als blikvanger. Of op een kinderkamer.

Maar vergeet je eigen slaapkamer ook niet hè?

Vond je dit handig?

Download dan nu het volledige e-book met 22 tips voor verhuizende moeders en krijg toegang tot alle bonustips.

Deze lijst met artikelen is deels in samenwerking opgesteld.

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak in sommige artikelen gebruik van affiliate links.

Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine comissie (jij betaalt hier niets extra voor!) Voor jou is het een voordeel dat ik het al mooi voor jou heb uitgezocht, dat scheelt je tijd en keuzestress;-)

Wanneer ik merk dat men dit fijn vindt, ga ik natuurlijk mijn best doen om vaker handige tips te geven. Misschien dan wel per thema, op kleur, woonstijl etc. Lijkt me leuk, maar kost mij ook veel tijd. Dus laat het me maar weten in mijn besloten account op insta bijvoorbeeld. Daar krijg je nog veel meer tips!! @Helemaal_Happy_in_Huis

Heb je een niet werkende link gezien? Meld het me!