PRIJZEN

PRIJZEN

Laat de professionele blik van STYLING22 door je huis gaan! Daarna gaan we samen aan de slag zodat je je de komende jaren op je best voelt, in een woning die voor jou perfect is!


En dat gevoel, dat is toch onbetaalbaar? Niet met STYLING22. Want STYLING22 heeft een missie: Jou gelukkig maken met een interieur dat bij je past. Persoonlijk, onderscheidend, op maat. Met oog voor detail en een scheutje lef!


Kies jouw pakket en maak van je huis een thuis.


Ik ga minimaal voor GOUD. En jij?

Goud € 425,-

Ben jij dit? Je hebt zelf veel ideeën. Je kijkt regelmatig naar interieurprogramma’s en je bladert door alle woonbladen. Toch krijg je het niet voor elkaar om alles goed bij elkaar te vinden of om één van de ruimtes in je huis optimaal in te delen.


Met de kleine kleurstaaltjes bij de bouwmarkt in je hand slaat de twijfel toe: wat zijn de juiste kleuren voor de ruimte? Of heb je moeite met het stylen van je woon- of slaapkamer? Je beseft: eenheid en gezelligheid creëren lijkt op tv toch een stuk makkelijker dan in het echt!

Zo gaan wij samen voor goud

Jouw voorbereiding

Als ik eenmaal bij je binnen ben, kun je me het hemd van het lijf vragen. Verzamel dus zoveel mogelijk vragen, bewaar knipsels of pin op Pinterest. Zorg ervoor dat er een plattegrond (schaal 1:50) voor me klaarligt. Zo heb je het meeste profijt van mijn expertise.


Dit gaan we doen

We maken een afspraak voor een huisbezoek. Maximaal 3 uur sta ik volledig tot jouw beschikking. Ik beantwoord al je vragen en je ontvangt veel tips. Je krijgt een mondeling advies met een praktische schets. Je ontvangt kleurstalen en een shoppinglist, met speciaal door STYLING22 geselecteerde shopadressen. Dit gouden pakket is perfect voor het aanpakken van één ruimte. Echter -zolang er tijd is- beantwoord ik met veel enthousiasme ook je andere vragen!


Dit is het resultaat

Je hebt een plan en alle informatie om zelf met een goed gevoel verder te komen. Al het gereedschap om jouw ruimte tot droomruimte om te toveren. Daar heb je nog jarenlang plezier van!

Platina € 1895,-

Ben jij dit? Goud is zó herkenbaar maar jij hebt meer nodig. Je zoekt hulp voor één of meerdere ruimtes. Bijvoorbeeld een woonkamer met open keuken of twee kinderkamers. Daarbij zoek je een totaal advies. Al die vragen, dat past niet in drie uur. Bovendien heb je ook hulp nodig bij het uitzoeken van jouw nieuwe spullen. Je zoekt iemand die jou perfect aanvoelt en nét dat scheutje lef toevoegt, zodat het interieur past bij jouw persoonlijkheid.

Zo gaan wij samen voor Platina

Jouw voorbereiding

Jouw voorbereiding is hetzelfde als bij het adviespakket Goud. Verzamel al je vragen, knipsels en pins èn zorg voor een plattegrond schaal 1:50.


Dit gaan we doen

Je ontvangt alles van Goud, want voor minder gaan we niet! Omdat er zoveel vragen zijn, kom ik nog een keertje extra langs om de puntjes op de i te zetten. Je ontvangt volop mondelinge adviezen en waar nodig, maak ik ter plekke een schets voor je. Dit betreft een totaaladvies. Dus: indeling, kleur, verlichting, raambekleding, meubels en accessoires; het komt allemaal aan de orde. Je ontvangt concrete aankoop- en stylingstips.


Tussendoor hebben we overleg via Whatsapp en Pinterest. Ook bezoeken we een inkoopcentrum (3,5 uur). Daar kun je je lol op, want er is volop aanbod waar ik je deskundig doorheen gids zodat je wèl die bomen door dat bos ziet! Ook ben je in mijn Studio welkom, daar heb ik allerlei stalen ter beschikking. Ik begeleid je en help je met het maken van keuzes. Zo voorkom je miskopen.


Is alles klaar? Dan vereeuwigen, indien wenselijk, we de prachtige metamorfose met een fotoshoot. Uiteraard zorg ik voor de eindstyling. Jouw interieur krijgt een ereplaatsje op mijn website.


Dit is het resultaat:

Jouw ruimtes zijn persoonlijk en onderscheidend met een fijne balans en eenheid. Je geniet met volle teugen van je interieur dat vanuit iedere hoek van de kamer mooi is om te zien. Natuurlijk vertel jij aan iedereen die het horen wilt, wie je geholpen heeft ;-)


Bonus!

Je hebt de mogelijkheid om onder andere meubels, kleden, accessoires en raambekleding via mij in te kopen. Dat levert vaak interessantere prijzen op.

Briljant € 2895,-

Ben jij dit? Je houdt niet van half werk. Als je ergens aan begint, ga je er ook helemaal voor. Tijd is schaars voor jou en je motto is “ieder zijn vak”. Je zoekt een professional die je met expertise door het hele (re)styling proces begeleidt. Van raambekleding tot vloerbekleding, van kleuradvies tot indelingsplan, van meubels tot de accessoires.


Je kiest het super-de-luxe adviespakket, waarmee je optimaal van mijn expertise gebruik maakt. Briljant plan, want daarmee wordt je volledig ontzorgd. We pakken je ruimte(s) grondig aan.

Zo gaan wij samen voor Briljant

Dit gaan we doen

Net als bij het Platina pakket is er volop ruimte voor overleg en adviezen. Ik ga desnoods twee keer met je op pad naar twee verschillende inkoopcentra. Eén lange dag kan ook, maar dat blijkt vaak -vooral voor de mannen- te vermoeiend;-)


Je doet veel indrukken op, we maken veel foto’s. Ik zorg voor de offertes en ik rond de prijzen uiteraard mooi af. Ik begeleid je bij alle keuzes die voorbij komen. Waarschijnlijk kom ik nog een derde en zelfs een vierde keer bij je thuis, want ik hou ook niet van half werk. Elke keer dat ik bij je thuis ben, kun je me mondelinge tips vragen, ook over andere ruimtes. Ik begeleid je tot we behaald hebben wat we tijdens het eerste gesprek allemaal bedacht hebben. (En waarschijnlijk meer dan dat, want ik beperk me niet tot die ene ruimte.) Ik ga, indien gewenst, 1 keer een dagdeel shoppen voor passende accessoires bij een inkoopcentrum. Deze kom ik persoonlijk bij je stylen. Deze extra luxe scheelt je tijd en keuzestress! En natuurlijk is een fotoshoot van het eindresultaat de briljant op de ring!


Dit is het resultaat

Je huis is totaal in balans. Alles ziet er uit om door een (minimaal gouden) ring te halen! Ruimtes zijn optimaal benut en je accessoires zijn exclusief en tijdloos (of hip en happening... net wat je wilt). En dat alles zonder dat het jou veel tijd heeft gekost. Je hele huis weerspiegelt jouw identiteit en die van je huisgenoten. Je hebt een authentiek en warm thuis met een eigen ziel.


Bonus!

Je hebt de mogelijkheid om onder andere meubels, kleden, accessoires en raambekleding via mij in te kopen. Dat levert vaak interessantere prijzen op.