REFERENTIES

Laat ook je referentie achter

STYLING22 wil graag weten hoe jij over haar dienstverlening denkt. Laat hier je referentie achter.


Author Picture

Dankzij styling22 heb ik nu een geweldig huis..ik was zelf beetje terughoudend met een gewaagde kleur op de muur maar die styling22 ben ik overtuigd en ook helemaal enthousiast. .Bedankt. ..ik kan iedereen styling22 aanraden .een eerlijk en goed advies!!!!

Author Picture

Styling 22, Mandy, heeft er voor gezorgd dat ons huis een echt thuis is geworden! We hadden voor ons nieuwe huis de meubels grotendeels uitgezocht maar misten "iets". Mandy heeft er voor gezorgd dat onze meubels veel mooier uitkomen. Zij adviseerde een andere kleur op de muren waardoor er veel meer sfeer en rust in de ruimte kwam. Mandy heeft ons ook geadviseerd bij de aankoop van lampen, acessoires en meubels. We zijn erg blij met haar hulp en kunnen styling22 bij iedereen aanraden!

Author Picture

Een kennis van ons had Mandy in de arm genomen. Het resultaat was erg mooi.
Ook wij wilden onze kamer opknappen, en daarbij ook enkele nieuwe meubels aanschaffen. Vooral kleur wilden wij in onze huiskamer. Maar waar beginnen?
Wij hebben daarom ook advies aan Mandy gevraagd en we hebben er geen spijt van gehad!
Het kleurenplan werd gemaakt. Heel verrassend.
Doordat de kleur op alle muren is toegepast, is het een heel rustig geheel geworden.
De kast hebben we zelf geschilderd in ook weer een mooie kleur.
Ook zijn wij regelmatig met Mandy op pad geweest om naar meubels te kijken.
De banken, tafel en stoelen, accessoires en een lamp hebben we samen uitgezocht. We vertrouwden op de expertise van Mandy.
Mandy is een fijn en rustig persoon, die goed naar je luistert, maar vooral met ideeën komt waar je zelf niet aan denkt.
Het was een heel proces en uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden. Alles past bij elkaar. Het geheel is lichter en rustiger.
Zelf hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen.
Mandy, het was fijn om dit samen met jou te doen.

Author Picture

Maart 2016: We hebben een huis gekocht waar echt alles aan moest gebeuren. We weten wat we willen qua keuken, vloer en uitbouw, maar de kleuren, lampen, indeling van de slaapkamers.....geen idee. Ik kon het niet overzien en kreeg een gouden tip: "vraag Mandy eens". Een week later kwam Mandy. Wat een leuke, spontane, meedenkende vrouw.
De klik was er meteen, de ideeën kwamen tijdens het eerste intakegesprek al! Wat een goed gevoel. Dit moet goed komen, dacht ik.
We hebben intensief contact gehad. Over de plaats van de kachel, de inloopkasten vd meiden, kleuren op de muur, vloer boven, gordijnen, lampen.
Heel fijn, die korte lijntjes via de app.
Heel handig wanneer je man klaarstaat om iets op te hangen, maar je twijfelt waar dit het mooist is.
Mijn jongste dochter, Isa, heeft haar droombaan gevonden: "Ik wil Mandy worden" .
De meiden zijn beiden ontzettend blij met hun kamer. Ze vonden het super dat ze zelf bij Mandy de kleur vd muur uit mochten zoeken en verheugden zich op haar bezoekjes.
Britt is blij met haar "New York"kamer met stoere "paskamerinloopkast".
Isa vond het echt geweldig om met Mandy samen haar plusjes op de muur te plakken.
Wat fijn dat je alles kunt overleggen met iemand wie er zoveel kijk op heeft.
Nu is ons huis, op een paar kleine dingen na, klaar.
Ik denk dat ik Mandy ga missen. Af en toe maar een nieuw projectje bedenken waar we haar bij nodig hebben.
Mandy, Maurits, Britt, Isa en ik zijn je dankbaar.
Wij kunnen iedereen Styling22 aanraden.

Author Picture

Mandy heeft ons goed geholpen met de styling van onze woonkamer met "nieuwe" open keuken. Vooral de vraag om onze oude meubels een nieuwe look te geven om er zo een prachtig geheel van te maken is dan ook prima gelukt. Voor onze oude kasten en eetkamer stoelen hebben we een geweldige verf tip gekregen om deze te verven in de kleur Ebony met verf van painting the past.Het resultaat is dan ook verbluffend!! Verder heeft Mandy ons ook geholpen met de aankoop van nieuwe verlichting, een vloerkleed en gordijnen, rekening houdend met de financiële mogelijkheden uiteraard . Alles staat erg mooi en onze woonkamer straalt nu een eenheid, rust en sfeer uit. We krijgen dan ook veel complimentjes van familie en kennissen. Inmiddels hebben ook twee vriendinnen om Mandy's advies gevraagd. Mandy bedankt voor het meedenken, inzet en fijne samenwerking.

Author Picture

Mandy is een prettige persoonlijkheid en heeft ons goed geholpen om ons huis verkoop klaar te maken. Met wat kleine aanpassingen en leuke accessoires ziet ons huis er prima uit voor de verkoop.

Author Picture

STYLING22 heeft op voortreffelijke wijze de styling van het kantoor van INFRAM verzorgd. Er is in ruime mate voldaan aan de vraag om het kantoor een prettige, warme en gastvrije sfeer geven voor medewerkers en gasten. STYLING22 is er uitstekend in geslaagd deze sfeer goed te laten samenvallen met de uitstraling van het pand. Er is goed geluisterd, meegedacht en ontzorgd en Infram kan STYLING22 van harte aanbevelen.

Author Picture

Na de goede ervaringen met Mandy bij de verkoop van ons appartement (verkocht binnen 3 weken!) hebben wij Mandy ook gevraagd om te helpen met de inrichting van onze nieuwe woning. Mandy heeft ons geholpen met kleuradvies, de aankoop van meubels en accessoires en ze kon voor ons prachtige verf bestellen. Door haar kundigheid hebben we nu een huis wat echt bij ons past. Het is een eenheid geworden. Ze maakt verrassende combinaties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Ook heeft ze veel gedaan met onze huidige meubels, waardoor we met een kleine investering toch een nieuwe uitstraling in dit huis hebben!

Mandy is een prettig persoon, die goed luistert naar je budget, wensen en smaak. We hebben veel overleg gehad en we konden haar altijd bellen om te overleggen. Mandy heel erg bedankt voor al je inzet! We genieten elke dag van ons fijne plekje!

Author Picture

Styling 22 (Mandy) heeft ons onwijs geholpen met met verkoopklaar maken van het huis van mijn schoonouders. Na het overlijden van mijn schoonouders zaten wij met de handen in het haar. Het karaktervolle huis zag er goed en stijlvol uit van buiten, maar van binnen moest het nodige gebeuren. Het huis was heel vol en gedateerd qua inrichting, maar met de juiste kijk op de indeling van de ruimtes en functies per ruimte, heeft Mandy met styling en flair het huis ook van binnen meer karakter gegeven. De ruimtes kwamen goed tot hun recht. Haar werkwijze sprak ons erg aan. Zij steekt echt haar handen uit de mouwen. Gevolg is dat het huis megaveel bezichtingen had en binnen 5 maanden verkocht is. Wat ook heel fijn is het goede contact met ons (klant) als zowel de makelaar.
Wij kunnen het echt iedereen Styling 22 aan raden!!
Dank je wel Mandy. Voor je oprechtheid en betrokkenheid!
Groeten van familie Geerts

Author Picture

STYLING22 heeft ons ontzettend goed geholpen met de verkoop van ons appartement. In haar in eerste bezoek heeft ze ons tips geven om meubels op de juiste plek te zetten en de muren in lichte tinten te verven. Dit hebben we direct gedaan! Tijdens het 2e bezoek heeft STYLING22 de laatste styling gedaan en prachtige foto's gemaakt. Met een kleine investering heeft ze ons appartement echt op de kaart gezet. En het resultaat? In 3 weken verkocht!! STYLING22 heel erg bedankt voor je inzet en de fijne samenwerking. Wij hopen dat je in ons nieuwe huis nog wat kan betekenen met interieurstyling.

Mandy heeft mij geholpen met het re-stylen van mijn huis. Zonder ingrijpende verbouwing is mijn woning veranderd in een oase van rust en ruimte. Door het vakmanschap van Mandy en haar goede gevoel voor kleur heeft ze mijn huis veranderd in een woning waar ik me thuis voel. Ik heb gekozen voor Briljant. Dat betekent dat ik met al mijn vragen bij Mandy terecht kon. Of het nu over de bekleding van vloeren, muren, meubels ging... het maakte niet uit. Mandy had altijd tijd en een praktische oplossing. Uitgangspunt waren de meubels die ik wilde houden, en ik ben gek op de kleur blauw. Mandy nam dit als uitgangspunt en creëerde een woning die helemaal in balans is. Alles past bij elkaar en is met elkaar in harmonie. Ik kan Mandy van harte aanbevelen.

Author Picture

Mandy van Bussel heeft ons geweldig geholpen om van onze woonkamer een rustige, mooie maar vooral ook fijne en huiselijke ruimte te maken! Wat een gave heeft zij om te adviseren wat bij je past qua kleur, inrichting en styling.

Author Picture

Probleem: een ICT bedrijf met 20 'nerd-mannen' gaat een showroom inrichten... Dat wordt dus erg saai en behoudend.
Gelukkig liepen we Mandy tegen het lijf toen we onze WoonTotaal showroom in de Woonindustrie in Nieuwegein wilden gaan inrichten. In plaats van een verzameling kantoor werkplekken heeft Mandy (met ons samen) een zeer fraaie showroom 'neergezet'. Onze relaties worden nu ontvangen in een mooie design showroom waar iedereen graag binnen wandelt. Ook namens onze relaties: Mandy, bedankt voor het fraaie resultaat en de plezierige (humorvolle) samenwerking!

Author Picture

Styling22 heeft ons geholpen met het verkoopklaar maken van ons huis. Met wat kleine aanpassingen, sfeervolle stylingtips en een klein likje verf was ons huis daardoor binnen een paar maanden verkocht! Ook heel fijn dat we voor de bezichtigingen tips kregen om de puntjes op de i te zetten. Bedankt!

Author Picture

Mandy heeft ons goed geholpen met het aankleden van ons nieuwe huis. De kleurkeuzes staan geweldig, we zijn er erg blij mee. Het gehele plaatje was niet zo geworden zonder de hulp van Styling 22. Ze heeft ons ideeën aangedragen, welke we zelf zeker niet had bedacht. Ook het hergebruiken van oude meubels, maar dan met een nieuwe kleur doen het erg goed.

Author Picture

Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, licht plan enz. En dat voor het hele huis. Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch. Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom dat we jou hebben gevraagd.

Author Picture

Onze woonkamer was duidelijk toe aan vernieuwing. Omdat wij het grondig wilden aanpakken moest elk detail kloppen en dan is het prettig om iemand in te schakelen die verstand van zaken heeft.
Wij zijn op internet op zoek gegaan naar iemand die ons daarbij kon helpen.
Al snel kwamen wij op de site van Styling 22 uit. Een overzichtelijke site die ons aansprak en waar je gelijk een idee krijgt waar je qua kosten aan moet denken.
Contact gezocht en we merkten na het eerste gesprek dat de “klik” er was….alles ging open en eerlijk. We hebben toen gekozen voor het totaalplan.
We hadden uiteraard wel een aantal ideeën maar voor de rest stonden we erg open voor haar advies.
Mandy gaf haar advies en mening maar luisterde ook goed naar onze wensen en dat is het hele proces zo gebleven.
Bij twijfel hielp zij ons met haar tips en visie de juist beslissingen te nemen wat betreft de kleur, de keuze van de meubels en het geweldige kleed…op maat en op kleur gemaakt.
Mandy nam ons mee naar woonwinkels waar we anders niet zouden komen en via haar hebben we onze meubels gekocht. Er is zoveel keuze maar toch hield ze het voor ons overzichtelijk. Inmiddels genieten we van onze fantastische kamer waarin we ons heel erg fijn voelen en alles klopt!

Mandy enorm bedankt!!

Author Picture

Mandy (Styling 22) je beheerst je vak uitmuntend.
Je kracht zit in het inleven, begeleiden en gezamenlijk de puntjes op de i zetten.
Daarbij gaf je, je kennis en kunnen aan ons door.
Mandy, zeer bedankt voor het goede gevoel tijdens het gehele project

Author Picture

Na de succesvolle verkoopstyling in Apeldoorn, hebben wij toch Mandy weer ingeschakeld. Waarom?
Wij hadden een bank en twee fauteuils gekocht naar onze zin, maar hoe moet het nu verder?
Graag wilden wij meer warmte en gezelligheid in huis brengen. Daarom heeft Mandy ons geadviseerd om de boezem van de open haard, de vitrinekast en de muren in de keuken in een zelfde donkere kleur te verven. Eerlijk? Heeeeel spannend.... maar het resultaat mag er wezen!
Ook de koopbegeleiding en advisering van de gordijnen, kunst, lampen en accessoires waren heel fijn.
Enige tijd hebben wij ook moeten wennen aan de verandering, maar door ons vertrouwen te geven en geduldig te zijn is het resultaat helemaal naar onze wens.
De visie die zij voor ogen had na ons eerste gesprek is feilloos toegepast bij ons. Knap gedaan!
Dank je wel Mandy!!

Author Picture

Wij wisten het even niet meer, de start van de verbouwing hadden wij inmiddels gemaakt. Maar hoe kunnen we de ruimte nu optimaal benutten. Dat ieder hoekje mooi en functioneel is.
Door met verschillende mensen te hebben gesproken kwamen we via onze vriendin bij Mandy terecht.
Super leuk, maar het voelde eigenlijk een beetje decadent.
Na het eerste gesprek met Mandy was dat gevoel al heel snel weg en werd ik helemaal enthousiast van de Ideeen.
Nu mijn man nog mee krijgen, na onze "huiswerkopdracht" plaatjes uitscheuren voor een moodbord was mijn man ook helemaal om.
Mandy heeft de Balans kunnen vinden tussen mijn man en mij.....stoer, maar ook de vrouwlijke touch.
Wij gingen verder met klussen en na een tijdje konden we beginnen met de afwerking, mooie kleuren op de meur.
De sfeer kwam steeds meer in huis. Soms wat gewaagd maar het resultaat was om door een ringetje te halen.
Toen was het de beurt voor de meubels. Mijn man is erg handig en met wat hulp van Mandy hebben we mooie tafeltjes, bar en een mooi werkplekje voor de kinderen kunnen maken. De vensterbanken hebben we met vlechtwerk en beton in een mal gestort een super stoer resultaat. Mandy heeft ook geholpen met de inkoop van wat accessoires, lampen en krukken voor aan de bar....
Super fijn, ze komt met voorwerpen waar je zelf nooit aan zou denken of voorbij zou lopen, maar door de combinatie en soms wat meer durfen, is het resultaat ook echt super...
Het leuke is als je het zelf even niet meer weet, Mandy schut zo weer mooie, leuke en nieuwe ideeen uit haar mouw...daar worden wij weer door geinspireerd en kunnen wij weer lekker verder...
Wij zijn zo blij met het eindresultaat...
Het is iedereen aan te raden en is zeker niet decadent!!!!
Mandy super bedankt!!!!

Author Picture

Mandy, de eigenaar van Styling22, heeft ons leuk, vakkundig en met gevoel geholpen. Door kleine tips een hele andere woonkamer gekregen. Goed verf advies. Bijvoorbeeld de wel bekende Ikea kast meeverven met de muurkleur en binnenkant een mooie tint Dining Room Red. Zo leuk en je hebt echt je "eigen " kast gemaakt. Painting the past is een mooie verf met heel veel mogelijkheden en Mandy's enthousiasme werkt dan zo aanstekelijk dat je gelijk aan de slag wilt. Styling22 betekent gewoon eerlijk advies en er wordt rekening gehouden met het te besteden bedrag en wensen. Wij hadden een mooie bank gezien op de woonbeurs in Nieuwegein waar Mandy advies gaf . Ze heeft ons geholpen bij de aanschaf en daardoor kregen we een goede prijs. Topper is ze met zoveel gevoel voor kleur. Ze maakt het net allemaal af en gezellig met haar ideeën . We zitten op onze nieuwe bank te genieten in ons "warme" huis. Leuke kijk op accessoires en mocht je twijfelen over een kleur die ze adviseert dan zeg ik gewoon doen en het resultaat doet je verwonderen in zeer positieve zin. Mandy heel erg bedankt voor jouw professionele hulp. Bij de volgende klus weten we waar we advies gaan vragen! Lieve groet