5 checklists slaapkamers

Wil jij ook:

Een sfeervolle masterbedroom in de stijl die bij jou past?

Handige tips om zelf je slaapkamer aan te passen?

Gaat je kind een andere fase in, en voldoet de huidige slaapkamer niet meer?

Dan heb ik handige tips voor je.

Voor iedere leeftijdsgroep heb ik een handige checklist voor jou. Maak die droom-slaapkamer voor je kids!

Master bedroom inrichten op jouw manier in jouw stijl.

MET WAT HULP EN PRAKTISCHE TIPS KUN JIJ DAT ZELF!

 

Tegenwoordig roept iedereen dat de master bedroom een hotel chique uitstraling moet hebben. Nou ja, kijk gewoon wat bij jou past en verzamel je ideeën, maak een wensenlijstje en zoek de juiste items bij elkaar. Welke sfeer, stijl of welk budget je ook hebt.

Wil je niets vergeten? Vraag de gratis checklists dan aan. Voor iedere levensfase een andere checklist.

Superhandig

Styling22-slaapkamer-master bedroom-interieurstylist-Groesbeek

What they say!

“Mandy is een fijn en rustig persoon, die goed naar je luistert, en vooral met ideeën komt waar je zelf niet aan denkt. Het was een heel proces en uiteindelijk is het een mooi resultaat geworden. Alles past bij elkaar. Het geheel is lichter en rustiger. Zelf hadden wij dit nooit voor elkaar gekregen.”

Wim en Marga (Interieuradvies Platina)

“Ik was al enige tijd bezig om in huis te stylen en probeerde er zelf een geheel van te maken. Dit lukte maar niet naar wens en ik bleef wat aanklooien. Mandy heeft ons met al haar enthousiasme laten zien, dat dit daadwerkelijk mogelijk was! Styling 22 staat wat mij betreft voor: Creativiteit, durf, perfecte (kleur-) combinaties, luisteren naar wat de klant vraagt en hierop in kunnen spelen, passie.”

Ellis Koopman (Interieuradvies Platina)

Sketchup-doodle4

Maak van je slaapkamers droomkamers

 

GEBRUIK DE GRATIS CHECKLISTS DAN KOM JE MAKKELIJKER IN ACTIE!

Je slaapkamers zijn niet zoals jij zou willen. 

Je ergert je al tijden aan die grote witte lelijke (maar wel praktische) kledingkast met spiegel op je master bedroom, en je droomt van een walk in closet. Een warme sfeer in de slaapkamer lijkt je heel aanlokkelijk, maar je hebt geen idee waar je kunt beginnen.

De slaapkamers van de kinderen lijken niet aan te sluiten op de leeftijd van de kinderen; het is te “kinderlijk” voor je tiener of er mist een hoop bergruimte voor het speelgoed van je 6 jarige zoon of dochter.

Je baby komt al over een paar maanden en je babykamer is nog niet klaar. Wat ben je vergeten? Waar moet je aan denken? Hellupp!

Download de 5 checklists, helemaal GRATIS EN VOOR NIETS.  En… in je mail ontvang je een aantal verrassingen.

JE DROOM VAN EEN SLAAPKAMER IS DICHTERBIJ DAN JE DENKT.

Wanneer je gaat verhuizen, moet je ALLE slaapkamers helemaal opnieuw inrichten. Leuk, maar veel werk. Lees de tips over de diverse slaapkamers en je hebt straks voor ieder gezinslid een heerlijke slaapkamer/ chillplek gerealiseerd.

Dat kun jij!

https://www.styling22.nl/wp-content/uploads/2021/08/Styling22-interieuradvies-slaapkamer-Ariadneathome-roze-linnen-beddengoed.jpg
Styling22-meisjeskamer-behang-interieuradvies-Apeldoorn-348

Download de GRATIS checklists

Helemaal gratis en voor niets geef ik je mijn beste tips in deze checklists voor het inrichten van de slaapkamer van je keuze. 

Vul je gegevens in, en ze komen per mail jouw kant op.

Wanneer je de gratis checklists aanvraagt, dan krijg je per mail nog een paar leuke verrassingen. 

Maak je geen zorgen, ik zal je niet gaan spammen. En je kunt je altijd weer afmelden voor mijn mails. No hard feelings 😉