Verbouwen? Ja joh!

Nou, iets minder enthousiast was ik wel de afgelopen paar weken. Het duurde me nèt iets te lang allemaal. Ik moet zeggen dat ik nu hartstikke blij en trots ben op het resultaat hoor. Maar ik kan mijn tuinset nu toch echt wel weer de tuin inkijken! Het verbouwen ging allemaal zeer voorspoedig, maar ja… je moet ook veel wachten: tot al je stucwerk droog is, tot de schilder tijd heeft, tot de lampen overal hangen, de keuken geplaatst kan worden, het behang geplakt is, de plinten eindelijk geplaatst worden, en ga zo maar door.

 

Hè, hè, ik zit… in mijn nieuwe adviesstudio.

Ik adviseer veel klanten enthousiast om toch vooral die verbouwing te doen, immers; het geeft zoveel meer ruimte, licht en mogelijkheden! Ik kan het nu uit eigen ervaring volmondig beamen. Nu zit ik namelijk vol trots te genieten in mijn prachtige nieuwe studio aan huis, terwijl ik voor het eerst een blog schrijf! Heel leuk trouwens, om eindelijk eens een blog te starten. Ik heb namelijk zoveel leuks te vertellen over allerlei dingen die op de een of andere manier met interieur te maken hebben 😉 Ik zit werkelijk vól met ideeën en onderwerpen.

 

Kleur als rode draad

Dus, als je het leuk vindt om te lezen over foute interieurkeuzes, mijn haat-liefde verhouding met de kleur geel, kleurgebruik in huis, en over een gluurder die profiteerde van hippe raambekleding in mijn studententijd, volg mijn blogs dan, ik zou het leuk vinden!
Ik neem je mee in mijn interieurwereldje, mijn kleurkeuzes door de jaren heen, mijn inspiratie in binnen en buitenland, maar ook kom je te weten wat ik als stylist zoal doe voor mijn klanten. Persoonlijke verhalen, met een vleugje humor en natuurlijk ook tips en tricks voor je eigen interieur.

 

Pieken na dalen

In dit eerste blog is het natuurlijk de bedoeling dat ik me voorstel en iets over mezelf vertel. Nou, vooruit dan. Ik heb inmiddels bijna 6 jaar mijn eigen interieuradviesbureau, STYLING22. Eerst heb ik zo’n 15 jaar met veel passie als leerkracht op de basisschool gewerkt, naast het zorgen voor mijn bijzondere gezin met een tweeling, waarvan onze dochter gehandicapt bleek. Best zwaar. Later toch ook nog plaats in ons gezin voor onze pleegzoon. Ook best druk;-) en toen kwam de man met de hamer! Bam! Burnout.
Niet erg hoor, daardoor ben ik uiteindelijk mijn eigen bedrijf gestart. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn, te ondernemen en te onderwijzen (ik help graag stagiaires).

 

Nieuwsgierig?

Tjonge, ik moet rekening houden met het aantal woorden dat ik gebruik. Dus ik raffel het nu ff af.
TIP: bij een verbouwing is het erg belangrijk dat je een top-team hebt dat goed naar je wensen luistert en vervolgens netjes werkt: Focus dus niet alleen op de juiste kleuren, de vloer, de raambekleding, een nieuwe bank, leuke accessoires en de juiste stylist die naar je wensen luistert (ik ken een goede;-)), maar kies vooral met zorg voor een goede aannemer! Vooruit dan, een indruk van de sfeer waar ik graag in werk.

 

Smaak

blogIk weet het, niet iedereen vind dit mooi. Maar dat hoeft dus ook helemaal niet. Ik kies voor wat ìk mooi vind, en ik help jou met het kiezen van wat jij mooi vindt.

 

In mijn studio heb ik veel stalen en naast het advies dat ik bij jou thuis geef, ben je hier welkom.
Ik ga minimaal voor ‘Goud’, en jij? Uiteraard zie je op Instagram recente projectfoto’s en sfeerbeelden Pinterest is er voor heel veel verschillende inspiratie. Kijk maar op mijn borden.

 

Ik hoop je vaker tegen te komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *