Verhuizen met kids, hoe dan?

 

Krijg je al stress bij het idee?

Je houdt nu alle ballen hoog, maar een verhuizing is niet niks! Dat vergt serieuze planningskills.

Denk aan het inpakken, alle administratieve zaken, zorgvuldig uitzoeken van de scholen voor de kids en natuurlijk ook alle keuzes voor je nieuwe interieur.

Je hebt ineens gesprekken met aannemer, keukenspecialist en sanitairspecialist en je bezoekt  woonboulevards en kijkt ieder woonprogramma.

Verhuizen met kids

…is een extra uitdaging!

Dus, speciaal voor jou en je kids is er een handige handleiding. Of je nou 1 kind hebt of 4, of je partner juist veel op zich neemt of niet. Deze tips gaan je helpen.

Stap voor stap.

Daar heb je niet alleen zelf veel aan, maar je kids ook! Kids blij, jij blij! Klik op de knop hieronder en krijg rust.

NU géén €22,- maar slechts €12,-!

Verhuizen met plezier!

Je bent zo druk met je kids, je werk, je huishouden, je sport en je sociale contacten.

Hoe dan?
Je moet zoveel keuzes maken voor de inrichting van je nieuwe huis. Mooi, hip, praktisch en gezellig. Het hele gezin moet zich straks thuis voelen in jullie nieuwe stek.

Jij vraagt niet snel om hulp, je kunt het eigenlijk ook allemaal zelf! Je weet ook echt wel wat je leuk vindt en wat je in huis wilt.

Je komt alleen tijd te kort en je snakt naar praktische tips.

Je krijgt:

1. Tips om je kinderen bezig te houden tijdens de verhuisperiode.

2. Handige tips om de verhuizing soepeler te laten verlopen.

3. Interieur tips & tricks zodat je je huis mooi kunt inrichten.
 

Bonus: Je krijgt er ook een hoop linkjes bij, makkelijker kan niet;-)

Je loopt hier tegenaan:

Je hebt af en toe een kort lontje en dan kun je de kids wel even achter het behang plakken;-)

Verhuizen betekent eerst veel uitzoeken, wegdoen en vooral veel chaos om je heen. Je overziet het niet goed en neemt voor de zekerheid te veel mee;-)

ALLE woonprogramma’s bekijk je, maar je weet niet hoe je die nieuwe kleuren, materialen en al die mooie ideeën zelf kunt toepassen in je nieuwe huis.

Het zweet loopt je over de rug als je weer een woonboulevard moet bezoeken… met de kids! Help!

Maar je droomt van:

Gewoon af en toe tijd om de kids echt aandacht te geven. Iets leuks te doen, ipv al dat geregel.

Een mooi ingericht huis, waar alles een eigen plekje heeft, heel praktisch en gezellig.

Rust, balans, eenheid en mooie kleuren, een fijne zithoek en speelplek voor de kinderen. Kon je maar wat tips krijgen…

Checklists zodat je gericht kunt woonshoppen en wat handige tricks om de kids rustig te houden tijdens de bezoekjes aan de woonboulevard

 Wat nou…

…Als je meer tijd, overzicht en rust ervaart?

…Als je hulp krijgt bij je interieurvragen over je nieuwe woonplek?

…Als je je kinderen op een leuke manier bij het hele verhuisproces kunt betrekken, zodat ze er niet meer zo tegen op zien?

What they say!

“Mandy van Styling22 heeft ons ontzettend goed geholpen met onze grote verbouwing. 5 jaar geleden hielp ze ons toen we gingen verhuizen naar dit huis (kleuradvies, aankopen meubels) en nu hebben we haar opnieuw gevraagd om mee te denken met onze plannen. Mandy is een echte expert die veel kennis en ervaring heeft.

Ze heeft ons echt van A tot Z geholpen in het hele proces. Bij de start van onze verbouwing heeft ze zelfs meegeholpen met de bouwtekeningen. We hebben een hele verrassende indeling gekregen. Daarna heeft ze geholpen met de keuken. Door haar advies hebben we hele goede keuzes kunnen maken en koken we nu in onze droomkeuken 🙂
Vervolgens hebben we samen gekeken naar een mooi kleurenpalet voor alle ruimtes. Mandy regelt de verf (prachtige verf die ik iedereen kan aanraden!), het behang en de raambekleding. Ook bij het aankopen van een geheel nieuw interieur konden we bij haar terecht. Door haar advies heeft ons huis een ontzettend fijne sfeer gekregen en past alles perfect bij elkaar. Wij worden er elke dag weer blij van!

Tijdens een verbouwing moet je zoveel keuzes maken. De hulp van Mandy geeft daarin ontzettend veel rust. Ze heeft verstand van zaken en luistert goed. Super bedankt Mandy!”

D. van Asselt -Apeldoorn

Je titel komt hier

We vonden onze woonkamer al een tijdje vrij rommelig. Er stonden een aantal meubels die vooral praktisch waren en waarvan het niet zo heel erg zou zijn als deze zouden beschadigen als onze zoon toevallig een keer wat minder voorzichtig was. We wilden meer rust, maar wel met voldoende opbergruimte, ook voor het speelgoed.

We hadden zelf al wel wat ideeën in ons hoofd, maar wilden het nu wel gewoon in een keer goed doen. Via bekenden kwamen we bij Mandy uit. Na een kennismakingsgesprek hebben we voor pakket goud gekozen.

Samen met Mandy hebben we naar de indeling van onze woonkamer gekeken en een plan gemaakt voor de vernieuwde indeling. Onze eigen ideeën zijn deels in tact gebleven, maar ook op bepaalde punten flink aangepast. Zo zouden we nooit zelf verzonnen hebben om een groene brocante (antieke) kast in onze woonkamer neer te zetten, terwijl dit er voor gezorgd heeft dat onze zithoek een stuk knusser en gezelliger is geworden. Ook heeft Mandy meegedacht over de kleuren op de muren.

Snel daarna zijn we met haar ideeën aan de slag gedaan. Onze woonkamer is nu veel opgeruimder, maar nog steeds gezellig. We zijn er erg blij mee. Inmiddels ook aan de gang begonnen, want ook daar had Mandy wel wat tips voor.

De samenwerking met Mandy is zeer prettig verlopen. Zou haar zo weer inschakelen voor advies.

Micha v Dijk

Je titel komt hier

“Mandy heeft ons ontzettend goed geholpen om van een nieuw te bouwen huis een thuis te maken. Vanaf het begin met alleen een tekening in de hand gingen we in gesprek. Hoe doe je dit was onze vraag, indeling van de huiskamer, keuken, materialen, kleur keuze, licht plan enz. En dat voor het hele huis. Na ons eerste gesprek was het voor ons duidelijk met Mandy gaan we verder. Je kon goed luisteren nam de tijd om te onderzoeken wat willen we zelf. En kwam aanvullend met goede en soms spannende ideeën en gaf ons de tijd om beslissingen te nemen. Je bent betrokken , eerlijk en praktisch. Waar we vooral blij mee zijn is de afstemming van de kleurkeuzes muren, gordijnen, materiaal t/m de meubels. Met een mix van oud en nieuw. De Basis. Het eind resultaat mag er zijn, wij hadden dit zelf zo zonder jou hulp niet bereikt. Mandy, bedankt voor het mooie resultaat ben nog elke dag blij als ik thuis kom dat we jou hebben gevraagd.”

 

Aleida en Peter

Hulp van (ervarings-) deskundige

Ik begrijp je struggles

  • IK BEN… zelf moeder
  • 9 keer verhuisd, binnenkort 10 keer!
  • 15 jaar juf geweest
  • 9 jaar interieurontwerper en stylist
  • DE GO-TO-PERSOON!

Ik ben ook verhuisd in de tijd dat mijn tweeling 4 jaar was. Dat was een behoorlijke uitdaging. Ik ging naar een nieuwbouw woning. En naast alle gewone keuzes waar je allemaal voor staat bij een nieuwbouw huis, hadden we ook nog heel veel wensen en aanpassingen.

Onze dochter is namelijk meervoudig gehandicapt, en voor haar moesten we meteen  behoorlijk wat aanpassingen in huis realiseren. Onze zoon moest destijds van school veranderen en miste zijn vriendjes en buurkinderen.

In die tijd werkte ik op een basisschool als juf en had daar ook mijn handen vol aan de kids;-)

Ik heb dus enorm veel verhuis-ervaring (9 keer verhuisd, waarvan 2x naar nieuwbouw en 4 keer met een verbouwing!

In de jaren als interieurontwerper / stylist heb ik inmiddels al rond de 600 mensen blij gemaakt met mijn plannen.

Niet al mijn tips passen in een e-book, maar het is een fijn begin! Je krijgt handige handvatten en praktische tips zodat je meer rust krijgt. En heb je daarna nog meer persoonlijke hulp nodig, dan kan dat. Met korting…

Die ontdek je vanzelf als je mijn e-book besteld hebt;-)

Geniet tijdens je verhuizing

Dat kan zeker ook met je kids!

Ik geef je graag wat concrete handvatten, zodat je bijv. je kinderen ook even lekker bezig kan houden met het thema ” huis / verhuizing.” (Ik schud zo een heleboel tips uit mijn mouw; dat is mijn juffen-bloed;-))

Herken je dit?

  • Je kids vinden de verhuizing best spannend
  • Soms zou je wat leuke ideeën voor de kinderen wel fijn vinden: zij blij, jij blij! En handen even vrij;-)
  • Je wilt dit nieuwe huis in één keer goed inrichten, dus goede en praktische tips zijn zeer welkom.

Je wil een gezellig familiehuis creëren waar iedereen zich prettig voelt. Dat wil je zelf doen, maar wel met hulp van een goede stylist!

Start NU met mijn waardevolle tips, ik beloof je dat je er óók nog linkjes bij krijgt, lekker praktisch en meteen bruikbaar. Daar hou ik van! 

GRIJP NU JE KANS!

Styling22-interieuradvies-woonkamer-hal-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-hal-trap-behang-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-woonkamer-hal-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-keuken-eettafel-Groesbeek-188

Ga je niet verhuizen?

MAAR VERBOUWEN OF JE HUIS RESTYLEN… DAN HEB JE OOK VEEL AAN DE 22 TIPS HOOR;-)

Bij verbouwing of grote restyling  kun je ook wel veel hulp en tips gebruiken.

Je hebt zeker ook veel aan de 22 tips. Een paar die specifiek over verhuizen gaan, kun je overslaan. Maar er blijven nog genoeg tips over voor jou, je woning en je kids.

En ga je nou wel verhuizen, maar heb je geen kids? Ook geen probleem. Ook dan heb je nog genoeg aan de tips. 

Actie

22 praktische/ uitgebreide tips voor verhuizende moeders € 12,-

Bonus: handige linkjes

Korting op een (online) advies. Aanbod krijg je in je mailbox!

Styling22-interieuradvies-eethoek-after

Verhuizen: stap voor stap

 

  • Download dat e-book met 22 tips voor jou en je kids. Je zult zien dat het verhuisproces er makkelijker door wordt. Je kids zijn er blij mee en jij ook!

 

  • Door de linkjes die je er bij krijgt, wordt het je supermakkelijk gemaakt: klik en kies!

 

En.. wil je persoonlijke hulp van mij of Michelle? Dat kan! Verhuizers die het E-book gekocht hebben, krijgen een verrassingsaanbod

Maar goed… begin met de eerste stap!

Interieurstyling-Styling22-1-bijzettafeltje-neonkleur-kaarsen-kleur-bloemen
Styling22-interieuradvies-lamp-grijze-bank-310-Warnsveld
Styling22-interieuradvies-kinderkamer-behang-kleur
Styling22-interieuradvies-keuken-kleur-interieur (1)

Wil jij een sfeervol gezinshuis creëren?

Ik help je, no worries! Start met drukken op de knop hieronder, en je eerste start is er!