mockup kleur

Wil jij ook:

Een sfeervol interieur met de kleuren die bij jou passen?

Veel inspiratie, mooie foto’s van allerlei toepassingen?

Ben je bang om buiten je comfortzone te kiezen?

Kijk dan goed naar de foto’s; daar zie je dat kleurgebruik niet eng is.

Start met de inspiratiegids en je krijgt vanzelf ook nog extra tips in je mailbox. (wil je dat niet, dan schrijf je je uit… jammer voor jou, want dan mis je ook leuke aanbiedingen en nog meer inspiratie & tips)

Welke kleuren passen bij jou?

BLIJF DICHT BIJ JEZELF

 

Overal is inspiratie te vinden. Op straat, in winkels, op tv, in de woonbladen, beurzen (yes! daar ga ik graag naartoe) en op Pinterest en Instagram etc, etc

Hoe maak je nou je keuzes? Weet wel dat wat je “spontaan tegenkomt” vooral kleuren zijn, die nu “in” zijn. Je moet sterk in je schoenen staan, wil je niet uiteindelijk maar overstag gaan, om een kleur te kiezen, die je nu veel ziet.

Ik wil je op het hart drukken: ga voor je eigen, persoonlijke kleurenpalet. Vooral voor de hoofdkleuren in je huis.

Natuurlijk is het leuk om ook wat “hippe” kleuren toe te voegen. Doe dat vooral. Leuk! Daar zijn de accessoires, kleine items of 1 wandje geschikt voor.

Styling22-interieuradvies-woonkamer-blauw-interieur

What they say!

“Door haar kundigheid hebben we nu een huis wat echt bij ons past. Het is een eenheid geworden. Ze maakt verrassende combinaties die wij zelf niet hadden kunnen bedenken. Ook heeft ze veel gedaan met onze huidige meubels, waardoor we met een kleine investering toch een nieuwe uitstraling in dit huis hebben!”

Denise van Asselt

“Ik was al enige tijd bezig om in huis te stylen en probeerde er zelf een geheel van te maken. Dit lukte maar niet naar wens en ik bleef wat aanklooien. Mandy heeft ons met al haar enthousiasme laten zien, dat dit daadwerkelijk mogelijk was! Styling 22 staat wat mij betreft voor: Creativiteit, durf, perfecte (kleur-) combinaties, luisteren naar wat de klant vraagt en hierop in kunnen spelen, passie.”

Ellis Koopman (Interieuradvies Platina)

Sketchup-doodle4

Kies de juiste kleur in je huis

GEBRUIK DE UITGEBREIDE, INSPIRERENDE KLEURENGIDS EN MAAK JE EIGEN PALET.

Je wilt wel graag een “spannende” kleur, maar op welke muur? 

Lastig hè, de juiste kleur vinden?

Je ziet ook zoveel, al die perfect gestylde interieurs op de televisie, die laten je bijna kwijlen… dat zou je ook wel willen. En het liefst alles in één keer. Net als op tv.

De kleurengids die ik gemaakt heb, is samengesteld uit foto’s bij mijn klanten. Zij hebben wel mijn hulp gehad, maar zij hebben niet alles helemaal nieuw gekocht. Er was altijd wel een bestaande vloer, raambekleding, een mooi oud erfstuk, een bank die nog wel even meekon…

Gewone mensen, net als jij, die hun eigen spullen ook belangrijk vinden en die juist geïntergreerd willen hebben in het nieuwe interieur.

Dàn krijgt je huis een ziel! Dan wordt het persoonlijk. En daar sta ik voor.

De eerste stap om je juiste kleuren te kiezen, is inspiratie opdoen. (kleurengids) En… de tijd nemen om de beste combinaties te maken. Ren niet naar de bouwmarkt om snel een paar blikken te scoren.

Ik heb vaak meegemaakt dat het dan nèt niet de juiste zijn. Zonde van je werk, je tijd en je geld.

Styling22-interieuradvies-kleur-woonkamer-zithoek-warme-kleuren-Arnhem
Kleuradvies-styling22-woonkamer-interieurstylist-Nijmegen
Styling22-stylist-eethoek-haard-bloemen-styling-Dieren-181AG
Styling22-interieuradvies-keuken-eettafel-Groesbeek-188

Download de GRATIS kleurengids

Welke stijl je ook hebt, en of je nou van pastel, neutrale tinten, rood of zwart/wit houdt, je vind het in de kleurengids. Lekker overzichtelijk per kleur. 

Wanneer je de gratis kleureninspiratiegids aanvraagt, sta dan open voor wat je allemaal tegenkomt. Laat je ook inspireren door combinaties van kleuren. Of door de accessoires, voor mijn part.

Je ziet dan veel meer. Kijk ‘m een paar keer door, maak gerust screenshots en zet de foto’s op je telefoon. Echt, je zult zien dat dat werkt.

Je krijgt per mail ook nog wat extra’s, zeker ook waardevol. 

Maak je geen zorgen, ik zal je niet gaan spammen. En je kunt je altijd weer afmelden voor mijn mails. No hard feelings 😉