Prachtige droomkeuken als hart van het huis.

 

De droomkeuken van de vrouw des huizes kon uiteindelijk helemaal gerealiseerd worden.

Iedereen heeft z’n eigen ideeën over de perfecte keuken. Je hebt je eigen smaak en ook je wensen voor bepaalde apparatuur en materiaalgebruik.

En dat geldt voor het hele huis van je dromen. Stem jij alles mooi op elkaar af?

Wil jij ook je droomkeuken of droomhuis? Krijg je al stress bij het idee om het zelf te doen?

Ik help je. klik op de knop hieronder voor meer informatie

Styling22-interieur-styling-keuken-natuursteen-zwart marmer-Groesbeek

Wat is jouw droomhuis?

Deze vraag moet je jezelf wel stellen als je gaat verbouwen of verhuizen. Maar ook als je een grote restyling gaat doen. De indeling is van groot belang, net als de maten van de meubels en de keuken. Stijl en kleurkeuzes zijn heel persoonlijk. Deze veranderen in de loop van de tijd vaak wel een beetje. Dus kies heel bewust je grote items, zoals de droomkeuken.

Ga serieus heel veel bekijken en maak goed doordachte plannen. (evt. met een professional)

Van oude boerderij naar nieuwbouw droomhuis

De originele oude boerderij was het ouderlijk huis van mijn klant. Ik heb er
in kunnen rondlopen, voordat alles tegen de grond ging.  Heel indrukwekkend: “Deze muren gaan weg, hier komt een gigantische keuken en mijn (schoon-) ouders komen daar, waar de stal is.”

Ik mocht helpen bij het vormgeven van alle ruimtes in huis! Wat een klus, een droom voor mij als ontwerper om te mogen werken aan een droomhuis als dit. De smaak en stijl van mijn klant is helemaal weergegeven in het resultaat.

Het leuke is ook nog dat ik voor zowel het grote huis, als voor de kleinere woning voor de 80-plussers, de lieve (schoon-) ouders, de ontwerpen mocht maken. En ja, ook bij de oudere generatie mocht ik met kleur werken. Zij kregen ook hun droomhuis!

In de nieuwbouwversie van de plattegrond van het oude huis, is gewerkt met duurzame oplossingen en de modernste snufjes en luxe materialen.

En uiteraard… veel kleur en behang… mijn favoriete sfeermakers.

 

 

Voor ieder een fijne slaapkamer

Voor de bewoners was hun master bedroom ook erg belangrijk. Deze mocht met kleur op de muren. Het warme aubergine was even een beetje spannend, maar uiteindelijk komt het prachtig uit met de mural uit 1 stuk van La Aurelia. Ook het beddengoed heb ik mee helpen uitkiezen. In deze droom slaapkamer is natuurlijk veel kastruimte, allemaal maatwerk. En een luxe badkamer grenst aan de kamer.

Voor de deels nog thuiswonende kinderen en logees heb ik ook de kamers in kunnen richten, met de kleuren van Painting the Past en het behang van Rebel walls. Allemaal een eigen fijne plek om in te dromen…

Veel plannen

We zijn ruim van tevoren begonnen met de plannen voor het nieuwe droomhuis. Ik kon op die manier ook helpen met de plaats van de electra en lichtpunten, de haard en zelfs ben ik meegegaan naar de keukenspecialist. Dit moest allemaal in een vroeg stadium bepaald worden. Daarvoor heb ik een indelings- kleuren en lichtplan gemaakt,
waarbij we de bovenverdiepingen ook meteen mee hebben genomen;-).

Er moest veel geshopt worden, dus we zijn samen op pad geweest voor meubels, vloer, verlichting en raambekleding. Toen alles stond, mocht ik ook helpen met de accessoires, de puntjes op de i!

Wat een heerlijk project om te doen.

Styling22-interieuradvies-B&B-Zandvoort-behang-bedden-328
Styling22-interieuradvies-woonkamer-zithoek-fauteuils-groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-woonkeuken-droomkeuken-marmer-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-verbouwing-masterbedroom-maatwerk-behang-bloemen-Groesbeek-188
Styling22-interieuradviseur-wc-luxe-zwart-marmer-Groesbeek
Styling22-interieuradvies-B&B-ontbijthoek-badkamer-Zandvoort-328
Styling22-interieuradvies-woonkamer-zithoek-bank-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-droomkeuken-eettafel-Groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-verbouwing-droomhuis-masterbedroom-kastenwand-maatwerk-Groesbeek-188
Styling22-verbouwing-interieur-groesbeek-188
Styling22-interieuradvies-styling-hal-visgraatvloer-Groesbeek
Styling22-interieuradvies-verbouwing-masterbedroom-behang-Groesbeek-188
Before-Styling22-trap-verbouwing-Groesbeek

What they say!

In November 2018 hebben wij een oude boerderij gekocht, deze hebben wij laten ombouwen tot een landhuis. Wegenstijdgebrek hebben wij Mandy ingeschakeld. Mandy was bij het hele gebeuren vanaf het begin betrokken en heeft ons enorm geholpen met echt alles (indelingsplan, lichtplan, kleuradvies en complete inrichting van alle ruimtes). Wij zijn nu inmiddels anderhalf jaar verder, ons huis staat eindelijk en is voor het grootste gedeelte ingericht. Nu de puntjes nog op de i zetten en nog wachten op enkele meubels. Wij hadden het niet zo mooi gehad als Mandy er niet was geweest. Zij is een ware professional, heeft aandacht, denkt mee, kan goed luisteren (na 2 gesprekken kwam zij met een moodboard en dat was precies zoals wij zijn), en kan shoppen als de beste (ze weet alles bij elkaar te zoeken zodat het allemaal af is). Wij zijn erg blij met haar, ze heeft van ons nieuwe huis een waar “thuis” gemaakt. Wij schakelen haar weer in voor een volgende klus in het voorjaar…een Ibiza chill hoekje in de tuin. PS: check haar Instagram daar kan je alle prachtige projecten van haar bewonderen.

Dankjewel Mandy!

Maureen en Harm

[instagram-feed feed=1]

Styling22

Volger 22
6662 VK Elst

06 24 66 57 15
Mandy@styling22.nl

Lid-van-BNS-Crisp

Werkgebied ca 80 km
rondom Elst en ca 40 km rondom Zandvoort

Rekeningnummer
NL22 KNAB 0256 4678 97

KvK: 60089490
BTW: NL001883522B95

Contact

Spreek ik je snel?

    * Ik sla jouw informatie op, zodat ik een passende reactie terug kan sturen. Bekijk voor meer informatie over de bewaartermijn en specifieke doelen hiervan in de privacyverklaring.